reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga głowa do góry.... ja mam cały czas przeczucie że ty pierwsza zafasolkujesz :happy::happy::happy: mnie zaczyna pobolewać brzuch jak na @ i cyce boleć więc wiesz.... nie nastawiam się tak bardzo....Czekam tylko tego felernego 1-2 grudnia bo w tych dniach @ powinna przyjść po Dupku... Uda ci się zobaczysz ;-);-);-)
:happy: w końcu się uda to na pewno. W sumie to nie śpieszy nam się więc poczekamy na swój odpowiedni czas na dzidzię. Może i się teraz udało, ale jakoś nie czuję nic szczególnego prócz bolących piersi wiec pewnie to na @. Trudno wyczuć.
Z przeczuciami różnie bywa Dzastina ;) nie ważne kto pierwszy lecz to abyśmy wszystkie zaszły w ciążę. Życzę nam tego wszystkim starającym się.

Wróciłam z miasta, kupiłam zapas skarpet.
Teraz odpoczywam.
Miłego popołudnia!:happy:

reklama
Kinga super że wróciłaś :tak::tak: mam nadzieję że lepiej się czujesz:tak::tak:
:happy: a co tu za wiele narzekać.... męża mam cudownego który mnie wspiera jak może, syna mam cudownego który wynagradza mi wszystkie smutki swoim uśmiechem, swoim ciepłym słowem; Kocham Cię mamuś...
Jest okej... :tak: Trzeba chyba czerpać radość z tego co nam daje życie. Nie zawsze jest łatwo, ale należy zauważać to co mamy w danej chwili i cieszyć się tym.
Przemyślałam troszkę i mam nadzieje że bede inaczej teraz podchodziła do pewnych spraw np związanych z naszymy staraniami.
Też się cieszę że jestem z wami
Brakowało mi tych rozmów! :)
Brakuje tutaj jeszcze naszego Pyszczka,Gosi,Royanki,Kiki,Anufifi,Beti i całej reszty... brakuje was dziewczynki

Paula Tobie też dziekuje... i wiesz za co:) buziak*

:happy: a co tu za wiele narzekać.... męża mam cudownego który mnie wspiera jak może, syna mam cudownego który wynagradza mi wszystkie smutki swoim uśmiechem, swoim ciepłym słowem; Kocham Cię mamuś...
Jest okej... :tak: Trzeba chyba czerpać radość z tego co nam daje życie. Nie zawsze jest łatwo, ale należy zauważać to co mamy w danej chwili i cieszyć się tym.
Przemyślałam troszkę i mam nadzieje że bede inaczej teraz podchodziła do pewnych spraw np związanych z naszymy staraniami.
(.....)
Paula Tobie też dziekuje... i wiesz za co:) buziak*
Kinga ;-);-);-):-):-):-) i zgadzam się w 100% z tym co napisałaś :tak::tak::tak: wierzę że jak przyjdzie odpowiedni czas to będziemy miały kolejne dzieciątko :tak::-):-) każda z nas! :tak: dobrze że już jesteś! :-):-):-)

Ja dziś trochę zajęta jestem ale czas na przerwę i zrobiłam sobie gorącą czekoladę new_tongue.gif czekolada.jpg

Paula mmm tez bym wypiła gorącą czekoladę :) ale nie mam więc zastąpię to sobie kubkiem gorącego kakao ;) a co tam.
więc stuk puk i pijemy! ;-)

Dziś jeszcze kupimy na party urodzinowe synka; serpentyny, obrusik i łańcuch z napisem happy birthday :) będzie kolorowo w tym roku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój M nadal chory więc dzień spędzimy w ciepłym domku :tak:
Maleńka zdrówka dla M życzę i również miłego dnia! :tak:

dobrze się czuje:-)pomimo ze coraz mi ciężej:sorry:ale jest dobrze;-)
Patrysiu cieszę się że dobrze się czujesz :-) to teraz na Ciebie czekamy z porodem :tak::-)

ja po ciężkim weekendzie na uczelni:confused2: Od czwartku wieczorem Was nie czytalam i chyba juz nie nadrobie tylu stron:sorry: W sobote cały dzień od 8 rano do 18:00 na uczelni.. masakra jakaś.. i okazało się, że z soboty na niedziele nie mamy gdzie nocowac w Olsztynie bo narzeczony kolezanki naszej myslałm, że my tylko na jedną nockę jesteśmy i zrobił jej awanturę.. Więc tylko do niej pojechaliśmy to tamten wyszedł z domu.. ja się jeszcze wykąpałam w pizamki przebrałam ale była taka dziwna atmosfera..:confused2: To wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy w nocy do mojej mamy do Mławy. No i wczoraj nie byłam na zajęciach:no: Eh.. tak nas z noclegiem wykiwac.. dobrze, że samochodem bylismy bo inaczej to na dworcu musielibysmy spac:wściekła/y:
Agniesiak współczuje takiego weekendu :-( co za matoł żeby tak się zachować i to do tego Ty w ciąży jesteś...palant! :wściekła/y: ale teraz posiedzisz sobie w domku i odpoczniesz :tak:

No widzicie, niektórzy juz tacy są palanci i już..
Tylko się zastanawiam gdzie ja będe spac jak będe znów musiala jechac do szkoły..:eek: no ale coś się wymyśli..
Za dwadzieścia minut powtórka mojego serialu;-) Nie oglądałam w piątek to teraz sobie powtórkę chociaż zobaczę, hihi:)
Potem o 16:00 na polsacie jest taki program Malanowski i partnerzy i bedzie występowac moja koleżanka:) Bo ona po szkole aktorskiej i razem z moim M śpiewają w jednym zespole co Wam kiedyś linka na You tube podawałam:)

Paula mmm tez bym wypiła gorącą czekoladę :) ale nie mam więc zastąpię to sobie kubkiem gorącego kakao ;) a co tam.
więc stuk puk i pijemy! ;-)

Dziś jeszcze kupimy na party urodzinowe synka; serpentyny, obrusik i łańcuch z napisem happy birthday :) będzie kolorowo w tym roku :)
Kinga zdrówko.gif ;-)
no właśnie ja też musze zacząć coś kupować bo urodzinki zbliżają się wielkimi krokami :tak:

na innym forum dziewczyna napisała mi że kiedyś gin jej powiedział ŻE jeżeli przed @ bolą piersi tz że nie było w tym cyklu owulacji. Wogóle no ręce mi opadły. Nigdy o tym nie słyszałam. :sorry::-(

reklama
Do góry