reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!ja tylko na chwile..u nas lipa po calosci probuje Kacperka karmic cycem ale on moglby wisiec caly dzien i sie nie najada...dzis od 10do12 wisial i nadal byyl glodny:-(dalam sztuczne...juz powoli trace wiare ze uda mi sie go naturalnie karmic..przez to cale karmienie Maja cierpi najbardziej bo nie mam czasu sie nia zajac:-(i az serce mi sie kraja jak ja widze taka samotna...i jesli nic sie niezmieni do konca tyg tzn Kacper nie bedzie sie najadal z cyca to daje sobie spokoj bo corka mi w depresje popadnie..ogolnie Maja boi sie jak Kacper placcze..i chyba ten Nan zmienie na Bebiko skoro polecacie...

buziaki dla Was kochane babeczki:-)zdjec kacperka nie mam zadnych fajnyc ale wkleje jakies:-)

Załączniki

• P1150288.jpg
    P1150288.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 58
  • P1150285.jpg
    P1150285.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 59
  • P1150277.jpg
    P1150277.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 61
  • P1150275.jpg
    P1150275.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Gosiu jaki słodki chłopaczek :-):-):-) czarny łepek i cera taka śniada albo mi się wydaje ;-):tak: cudny jest!!! tylko całować go!!! :-)
a co do karmienia piersią to nie jest nigdzie napisane że musisz tak karmić...skoro najlepszym wyjściem będzie karmić Kacperka sztucznie to wszystkim Wam to wyjdzie na zdrowie!!! :tak: ważne żebyście byli szczęśliwi :tak: Buziaczki dla Was!!! kiss.gif

Gosia- Kacperek jest uroczy!!!!!!
I faktycznie szkoda ze sie nie najada....podawaj mu sztuczne ale tez spróbuj z cycusiem...oczywiscie najlepszym wyjsciem bylo by cyculek i butelka no ale jak sie nie da to dziecko i na sztucznym sie wychowa!!!!!
Ja karmilam Maciusia 1,5 miesiaca bo potem miala problemy z cyculami!!! Teraz chcialabym jeszcze raz spróbowac karmic naturalnie ale tez sie obawiam jak to bedzie...bo przeciez mam Maciusia i nie moge jednego dziecka na kolanach pol dnia karmic a drugie w kąt posadzic!!!! Zobaczymy...nie chce sie na nic nastawiac.Czas pokaze jak nam to wyjdzie!!!!!
Kinga- z tymi piersiami to jakas bzdura!!!!!

GIEOSKA ślicznosci z Kacperka:-)ps.jak tak sie meczysz to masz racje lepiej karmić wtedy sztucznym mleczkiem będziesz napewno sie lepiej czuła wiecej czasu miała nie tylko dla synka ale i dla córci no i pewnie Kacperek szcześliwszy z sytszym brzuszkiem:tak:ps.Bebilon jest lepszy od Bebiko podobnoz;-)

No ja podawalam Bebilon pepti tylko ze kupowalam go w aptece na recepte bo bez niej mleczko jest o wiele droższe!!!!!

Patrysiu Kochana jak sie miewasz?

Gosiu ja też dawałam Bebilon Pepti (ze wzgledu na skazę białkową) i na recepte jest o połowe tańszy :tak: ale jest też zwykły Bebilon jeśli Kacperek nie ma skazy białkowej to nie potrzebnie robić sobie problem z receptami....podobno Nutramigen też jest dobry ale on też chyba na recepte :tak:

Kinga właśnie sobie przypomniałam że mnie piersi bolały przed ostatnią ciążą więc to nie jest powód do braku owulacji ;-)

Nareszcie zaraz do domu i pierwszy dzień w pracy zleciał...teraz już z górki bedzie :tak: u nas słoneczko świeci ale już takie zachodzące

zachod_slonca.jpg

GOSKA jaki cudny dzieciaczek,jak laleczka,slodka buzka;-):tak: uwazaj na tego synka bo serduszka bedzie lamal;-)wyglada jakby mial ze 3 miesiace,taki duzy,super,gratulacje dla szczesliwej mamusi:-D
dziewczyny ja mam pytanie co moze oznaczac zielona kupka-moja:zawstydzona/y:przepraszam za takie pytanie wiem ze to temat fuj,ale sie martwie,bo pierwszy raz tak mam:no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
witam.
a ja byłam dzisiaj u tej babki od chorób zakaznych.kurcze ale fajna ,że jeszcze sa tacy lekarze.
no i ZAKAZ STARANEK :szok:
nie podoba jej sie to toxo. i kazała zrobic awidność kurka 80zł.:crazy:
i za trzy tyg.powtórka IgG.
PAULA chyba u ciebie cos takiego było kochana i co tam wyszło jak
możesz przypomniec .a robiłaś tą awidność?
GIEoska-piękny kawaler.:tak:

Do góry