reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ja mam tyłozgięcie macicy... czy to jest coś złego??? ginek mi nic nie mówił....ale kiedyś inny mi powiedział że może przez to tyłozgięcie nie będę mogła mieć dzieci....co prawda obaliłam jego diagnozę bo mam syna....ale czy to prawda? o co chodzi z tym tyłozgięciem?

ja mam przodozgięcie ale nie bardzo wiem o co chodzi :tak:
chyba i jedno i drugie to nie problem nie martw się :tak:

Paula mój mąż jeśli duży to kombi, ale przy 2 dziecku pewno zmieni zdanie :tak:

reklama
Weekend się kończy a jutro do pracy :-( ale pocieszam się tym że coraz bliżej do testowania ;-):tak:

Zatem do jutra dziewczynki :tak: rano melduje się z kawą ;-):-)

Spokojnej nocy!

Dzatina szczerze to nie mam pojęcia, pierwsze słyszę o czymś takim :eek: moim zdaniem to raczej przez te torbiele nie możesz zajść w ciąże jesli już...sam fakt że masz Czarka świadczy o tym że możesz mieć dzieci! :tak:

Tyłozgięcie macicy a ciąża - Zdrowie - arykuł

Paula... ja nie mam żadnych torbieli :-D:-D:-D:-D:-D miałam Zespół policystycznych jajników....ale zaleczyłam i teraz jest wszystko ok.... poszperałam na necie i poczytałam o tym tyłozgięciu i przodozgięciu... faktycznie to nic groźnego... ale jeśli do tego dochodzi np. Endometrioza to jest nie ciekawie....lub inne schorzenia... buziaczki dla was,,,, słodkich snów... ja też już mykam pod kołderkę...ale bez serduchowania dziś... ;-);-);-) od jutra nowy tydzień się zaczyna:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień dobry :)

Wstanie dzisiaj rano to jakiś koszmar nie wiedziałam co się dzieje a to dopiero poniedziałek :confused2: póki co to zasypiam ziewa.gif

Zaprawaszm na kawkę :)

2047277745_1.gif

Dzastina strasznie Cię przepraszam o_master.gif nie wiem co mi strzeliło do głowy z tymi torbielami mlotek.gif wybacz flowers.gif cieszę się że wszystko ok już u Ciebie :-)​

Dzień dobry :)

Wstanie dzisiaj rano to jakiś koszmar nie wiedziałam co się dzieje a to dopiero poniedziałek :confused2: póki co to zasypiam Zobacz załącznik 182688

Zaprawaszm na kawkę :)

Dzastina strasznie Cię przepraszam Zobacz załącznik 182690 nie wiem co mi strzeliło do głowy z tymi torbielami Zobacz załącznik 182691 wybacz Zobacz załącznik 182692 cieszę się że wszystko ok już u Ciebie :-)​

Hi hi hi oczywiście że nic się nie stało.... jest nas tutaj tyle że czasami ciężko te wszystkie historie ogarnąć :-):-):-) a ciekawe co u Kingi??? Nic się do nas ostatnio nie odzywa.... chyba się nie obraziła nie???:sorry::sorry::sorry: U mnie 22 dc tempka 36.9... strasznie mi ta tempka świruję..wczoraj miałam 37.2 a dziś mniej... ale się nią nie przejmuję...przecież i tak nie mam wpływu na to co będzie... u mnie został tydzień do testowania...pierwszego podejścia....równe 7 dni... a u ciebie Paula? ty testujesz 28-go???

a ciekawe co u Kingi??? Nic się do nas ostatnio nie odzywa.... chyba się nie obraziła nie???:sorry::sorry::sorry: U mnie 22 dc tempka 36.9... strasznie mi ta tempka świruję..wczoraj miałam 37.2 a dziś mniej... ale się nią nie przejmuję...przecież i tak nie mam wpływu na to co będzie... u mnie został tydzień do testowania...pierwszego podejścia....równe 7 dni... a u ciebie Paula? ty testujesz 28-go???

u Kingi wszystko ok :tak: nie obraziła się :-)
a ja testuje 30 w poniedziałek o ile @ nie przyjdzie....ale jeśli wcześniej będe miała jakieś przeczucia, objawy to zatestuję w niedziele :tak:tak żeby M był przy tym ;-) narazie żadnych przeczuć....
tylko M mi powiedział ostatnio że coś tak czuje że jestem w ciąży ;-):tak::-)
poczekamy... zobaczymy....

u Kingi wszystko ok :tak: nie obraziła się :-)
a ja testuje 30 w poniedziałek o ile @ nie przyjdzie....ale jeśli wcześniej będe miała jakieś przeczucia, objawy to zatestuję w niedziele :tak:tak żeby M był przy tym ;-) narazie żadnych przeczuć....
tylko M mi powiedział ostatnio że coś tak czuje że jestem w ciąży ;-):tak::-)
poczekamy... zobaczymy....

O to testujemy razem... hi hi hi.. Ja sobie obiecałam że na Św. Mikołaja będę testować ale jak znam siebie to nie wytrzymam.... na betę nie idę bo nie wytrzymam tej presji oczekiwania na wynik... Ja 30-tego odstawiam Duphaston.... zgaga mnie strasznie po nim piecze... I ciekawe czy to właśnie po Duphastonie mam taką ochotę na serduchowanie... to wręcz dla mnie jakieś nie normalne!!! Jestem jakoś dziwnie podniecona :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: aż mi się śmiać z samej siebie chce!!! nigdy tak nie miałam!!! To 3 cykl z Duphastonem i wcześniej tak nie miałam.... a teraz to bym z chęcią męza do pracy nie puściła....Jak myślicie dziewczyny to po Dupku?:baffled::baffled::baffled::oo::oo::oo:

reklama
Hej dziewczyny a ja muyslalam ze to watek o planowaniu plci dziecka haha i nie wchodzilam-a tu az tetni!:-D
Witaj Olcia :-) zapraszamy :tak:

O to testujemy razem... hi hi hi.. Ja sobie obiecałam że na Św. Mikołaja będę testować ale jak znam siebie to nie wytrzymam.... na betę nie idę bo nie wytrzymam tej presji oczekiwania na wynik... Ja 30-tego odstawiam Duphaston.... zgaga mnie strasznie po nim piecze... I ciekawe czy to właśnie po Duphastonie mam taką ochotę na serduchowanie... to wręcz dla mnie jakieś nie normalne!!! Jestem jakoś dziwnie podniecona :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: aż mi się śmiać z samej siebie chce!!! nigdy tak nie miałam!!! To 3 cykl z Duphastonem i wcześniej tak nie miałam.... a teraz to bym z chęcią męza do pracy nie puściła....Jak myślicie dziewczyny to po Dupku?:baffled::baffled::baffled::oo::oo::oo:
Dzastina nie powiem Ci czy to po Dupku bo nigdy go nie brałam, ale mówią że niektóre kobiety w ciąży właśnie mają nieodpartą chęć serduszkowania ;-):tak::-)

Jak nasza Kiki się czuje???

Pyszczek, Royanna, Gosia co u Was? jak muszkieterowie? ;-):-):-)

Agniesiak jak po ciężkim weekendzie? teraz będziesz pewnie odpoczywać :tak:

Czarodziejko dzisiaj masz tą wizyte u gina? napisz co i jak?! :tak:

Patrysiu jak się czujesz?

Reszta babeczek odzywać się!!!! weekend już się skończył! ;-);-):tak::tak:

Do góry