reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oj ja byłam strasznie zabiegana :-( nie miałam czasu zaglądać :-(
ale poza tym ok :tak::tak::tak: fajnie macie że już płytki kładziecie :tak::tak::tak:
kiedy się przeprowadzacie??? Mogę tez zapytać czy budowaliście z gotowego czy robionego na zamówienie projektu??

reklama
Hej
wybaczcie ale czytam Was pobieżnie i nie wszystkie posty bo zasięg tu mam kijowy !!!:wściekła/y:

widziałam jednak zdjecia Patrysi CUDNE !!!!!!! śliczna pamiątka !!!
i dzidziusia Pyszczka PRZESŁODKI !!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj podłączałam piewszy raz na Kubusiu jedzonko i wyszło mi to bardzo dobrze :zawstydzona/y:;-) docent stał za szybą i podglądał moje wyczynania, dobrze ze o tymnie wiedziałam bo chyba rece by mi drżały z emocji

Teraz codziennie bede podłączac Kubulka aż nabiorę pewnosci i większej odwagi.
Miłego wieczorku papa

super :) teraz będzie już tylko lepiej :tak::tak::tak:

no koniec wolnego...jutro do pracy:sorry:

Zdiecia super, ja tez chyba nie mam ani jednego z brzuchem,,,,,wtedy wydawalo mi sie , ze nie chce sie widziec + 15kg...a teraz załuje:/...przy nastepnym nadrobie..........a własnie do bolu brzucha doszedł straszny ból brodawek....mam nadzieje ze to zwiastun dobrego:):):)

widze , ze temat wozków nadal aktualny....nasz pierwszy sei rozsypał...:/

no koniec wolnego...jutro do pracy:sorry:

Zdiecia super, ja tez chyba nie mam ani jednego z brzuchem,,,,,wtedy wydawalo mi sie , ze nie chce sie widziec + 15kg...a teraz załuje:/...przy nastepnym nadrobie..........a własnie do bolu brzucha doszedł straszny ból brodawek....mam nadzieje ze to zwiastun dobrego:):):)

widze , ze temat wozków nadal aktualny....nasz pierwszy sei rozsypał...:/

życzę żeby to była fasolka :)
ojej :( a jaki to był wózek?? zdążył chociaż dowieźć maleństwo do czasu aż zaczęło samo truptać ??

joann@ życzę Ci aby to był ból świadczący o fasolce!:tak: Ty pierwsza testujesz:-)

Ja nie mam żadnych objawów nic... :no: zresztą to za szybko.....:sorry:

Hej dziewczynki :-)
Przyszedł do nas mój kuzyn i oglądają z M mecz i piją piwko no i mi tak się zachciało piwka że musiałam zrobić sobie z sokiem pół szklaneczki :zawstydzona/y:

Niedługo dobranocka i spać trzeba położyć smyka! :tak: ja chyba też sie dzisiaj wcześniej położe...

Pisałam sms do Pyszczka i Gosi ale nic nie odpisały :-(
może Gosia nam zrobi niespodziankę i niedługo pojawi się na bb :-) bo Pyszczek po cc to pewnie dłużej będzie w szpitalu ale też do piątku powinna wyjść jak wszystko będzie dobrze :tak: chyba Pyszczka mąż pisał że w weekend się Kasia odezwie :-)

Witam

dziewczyny czy możecie zinterpretować takie wyniki, pewnie macie wieksze pojecie o tym:

Toksoplazma Igm 0,7 igE 6,7

Cyto igM 0,8 igG 93,5

Z góry bardzoooo dziekuje

życzę żeby to była fasolka :)
ojej :( a jaki to był wózek?? zdążył chociaż dowieźć maleństwo do czasu aż zaczęło samo truptać ??
naszczescie synek zrezygnowal z wozka jak mial roczek i od tej pory tylko nogi, siła bys go tam nie włozyl...a wozek to hock( cos takiego nie pamietam) to bylo prawie 3 lata temu.

Paula.....szklaneczka piwka jeszcze nikomu nie zaszkodziła.....:)

reklama
Toksoplazma Igm 0 -0,9 ujemne (moje 0,7) igE 0-8 ujemne (moje 6,7)
zrozumiałam, że skoro mam dwa ujemne to nie miałam z tokso do czynienia i nie ma przeciwciał

Cyto igM 0 -0,8 ujemne (moje 0,8) igG powyżej 22 dodatni (moje 93,5)

czyli tutaj wychodzi igM ujemne a igG dodatnie (bardzo duzy ma ten wynik)???

troche sie boje co to oznacza

Do góry