reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja się z weekendu nie cieszę bo na uczelnię w sobotę ruszam:confused2: Pierwsze zajęcia dopiero mam:-) Tzn jadę już z M w piątek bo on ma juz w piątek i zostajemy w Olsztynie u koleżanki do niedzieli.. ja to się poniedziałku doczekac nie mogę bo wtedy znów w domku będę:-) Nie lubię poza domem byc parę dni i to jeszcze jak szkoła.. ble;)
Pogram sobie w simsy trochę;) a co;)hihi:)
Do uslyszenia kobitki:)

reklama

Hej dziewczynki :-)
Ja dziś zapracowana jestem i tak do końca tygodnia bo kobitki u nas chorują i nie ma komu robić, więc mnie do pomocy oddelegowali :wściekła/y:
ale jeszcze niecałe 2 godzinki i do domu :tak:
a jutro już czwartek ;-)
własnie tak myslałam sobie że nie ma cię tu tak:tak:no trudno jak trzeba to trzeba tak wiec miłej pracy zycze:tak:
A ja się z weekendu nie cieszę bo na uczelnię w sobotę ruszam:confused2: Pierwsze zajęcia dopiero mam:-) Tzn jadę już z M w piątek bo on ma juz w piątek i zostajemy w Olsztynie u koleżanki do niedzieli.. ja to się poniedziałku doczekac nie mogę bo wtedy znów w domku będę:-) Nie lubię poza domem byc parę dni i to jeszcze jak szkoła.. ble;)
Pogram sobie w simsy trochę;) a co;)hihi:)
Do uslyszenia kobitki:)
ja też nie lubie byc tak poza domem;-)ps.miłego grania:-)

Pajka rozumiem cię:tak: a wiesz ja w tym cyklu to miałam tak że wyjechałam w niedzielę do Torunia na 2dni i w tym czasie prawdopodobnie u mnie owu była i przyznam szczerze że źle mi z tym.... mam co prawda cichą nadzieję że przytulanki sprzed owu mogą wystarczyć bo mam nadzieje że żeńskie plemnieczki te silniejsze wytrwały... a może i nie....:-:)sorry: tak wiec nie wiadomo. za 10dni sie wyjaśni.
Paula to masz zapierdziel co.... .... wiem coś o tym bo moj M jak w pracy siedzi i robi za kogoś to masakre przezywa:sorry: ALE już zaraz masz koniec! i teraz juz z górki! jutro czw i potem piatek i weekend!;-)
Agniesiak dasz rade mądra dziewczyna z ciebie! nie bedzie tak źle chociaż wiadomo że fajniej byłoby w domu posiedzieć w weekend:sorry::happy:
Czarodziejka odpoczywaj i pomyśl o czymś przyjemnym ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my z M dziś wybraliśmy rzeczy na allegro dla malenstwa, nawet wózio:) Zrobilismy tabelkę w wordzie i wpisaliśmy tam nazwę rzeczy, cenę, link do strony:) Normalnie jestesmy tacy szczęśliwi:)
Musze uciekac na razie z forum bo M musze guzik przyszyc do koszuli bo na 13;00 do pracy idzie. Poczytam później Was kochane, pa:)

WOW:) Jaki slodki maluszek:tak::-D:-D:-D prześliczny:) Pozdrowienia dla szczęśliwych rodziców i Sebusia:)

jejku jak zazdroszczę tego wybierania :tak::tak: tez bym już chciała......
ale już wiemy jaki chcemy wózek :tak::tak::tak::tak: mam nadzieję że niedługo będę bliższa jego zakupu niż jestem teraz:sorry:

wyskrobałam chwilę temu mega posta i znikł :szok::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Paula współczuję :-:)-(

U nas w rodzinie w pon urodziła sie mała Amelia :tak: taka włochata:tak::tak:

maleńka gratulacje dla rodziców Amelki

Niedługo i Ty bedziesz rozglądała się za wózkami dla dzidzi:tak:;-)

Agniesiak 3maj kciuki 3maj mocno!

U mnie zupka juz gotowa
zaraz mąż wróci z pracy a potem idziemy na spacerek:happy:

A co słychać u reszty dziewczyn??
kiki nie odzywasz się ostatnio co u was? jak córeczka?
Joluś jak Kubuś? czekamy na te zdjęcia pamietaj!:tak:;-):-)
Honia, Joanna, Dzastina meldować sie co u was??? :happy:
aishabg co u ciebie?
Ciekawe jak tam Gosia, Royanka... Kasia ma sie dobrze pewnie synuś na cyculku wisi dużo :)

reklama
Do góry