reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinka mysmy tez takiego pecha mieli przez kilka cykli jak udało mi sie z owulką, ze ja np u mamy byłam, albo maz wyjechał i to sie tak mijalismy a teraz mu powiedziałam siedz w domu i koniec :-)

Cześć dziewczyny,,, melduję że u mnie wszystko ok.... troszkę mnie brzusio pobolewa...a wczoraj to tak bolał że masakra!!! Jakbym miała zaraz @ dostać...serio!!! Dziś tylko troszkę.... Ogólnie nie mam jakoś humoru... boję się tego wszystkiego... wydaję mi się że nic z tego nie bedzię... mam jakieś takie przeczucie, że św. mikołaj nie da mi niespodzianki w postaci II kreseczek...ale nic na to nie poradzę,.. M pojechał do miasta a ja se miejsca w domku znaleść nie mogę... chodzę i tylko jem... bo jak mi coś dolega to zaraz głodna jestem:eek: :confused2:

Patrysiu piękny masz brzuszek.... Syniu też śliczny.. Fajną pamiątkę będziecie mieć... ja mam tylko jedno zdięcie w ciąży i to na dodatek z porodówki:-):-):-) jak leże na fotelu podpięta pod kroplówkę... i rozmawiam z połóżną... i jak ja patrze jaka byłam grubaśna....to twój brzuszek to maleństwo przy moim:-):-):-)

Hej
wybaczcie ale czytam Was pobieżnie i nie wszystkie posty bo zasięg tu mam kijowy !!!:wściekła/y:

widziałam jednak zdjecia Patrysi CUDNE !!!!!!! śliczna pamiątka !!!
i dzidziusia Pyszczka PRZESŁODKI !!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj podłączałam piewszy raz na Kubusiu jedzonko i wyszło mi to bardzo dobrze :zawstydzona/y:;-) docent stał za szybą i podglądał moje wyczynania, dobrze ze o tymnie wiedziałam bo chyba rece by mi drżały z emocji

Teraz codziennie bede podłączac Kubulka aż nabiorę pewnosci i większej odwagi.
Miłego wieczorku papa

Witajcie!!!

Hej Dziewczyny tu znów mąż Pyszczka u niej i Sebusia nadal wszytko dobrze , mały ssie cysia i śpi :)
Wszystkie macie pozdrowienia i zapewne w wekend Pyszczek się do Was odezwie.
Oczywiście do postu dorzucam małą fotke Sebulka !!!
Pozdrawiam

Słodziak ogromniasty!!! :tak: Jeszcze raz WIELKIE gratulacje i niech Wam się Sebuś dobrze chowa :-)

Pare zdjęć z wczorajszej sesji:-)później jeszcze dam z M zdjatko tylko musi mi przerobic ;-)
No pięknie pięknie!!! Brzusio rewelacja ! :-)

Margaritta, Maleńka, aishabg, Honia, Joanna, Nadia co tam u Was? :-)

aishabg co u ciebie?

U mnie nic szczególnego :sorry: Praca i dzieci miedzy płytkami i innym sprzętem :szok:
Do tego jeszcze walczyłam z kaszlem i katarem Zochy w poniedziałek i wtorek i mam nadzieję, że się udało. Dzisiaj już poszła do przedszkola. Jezuuu jak siedzi w domu to ją chce rozsadzić ;-) Wczoraj jeszcze byliśmy u ortodonty na przymiarce takiej opaski do trzymana brody :happy: No ciekawa jestem jak to zda egzamin. Znając Zochę to bedzie wojna.

Dzisiaj też zasiadłam do netu w poszukiwaniu jakichś prezentów. Qrcze lalek Barbie to jest miliony :szok:
Podrukowałam trochę zdjęć, niech się dziecko zdecyduje, a potem porozdzielamy kto ma co kupić :-D
Najgorsze to to, że tyle co po świetach i kolejna okazja, bo urodziny i znowu ta sama jazda z poszukiwaniem prezentów, a dom juz pęka :-D

Tyle, lecę do domku
Buźka 4all

Hej
wybaczcie ale czytam Was pobieżnie i nie wszystkie posty bo zasięg tu mam kijowy !!!:wściekła/y:

widziałam jednak zdjecia Patrysi CUDNE !!!!!!! śliczna pamiątka !!!
i dzidziusia Pyszczka PRZESŁODKI !!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj podłączałam piewszy raz na Kubusiu jedzonko i wyszło mi to bardzo dobrze :zawstydzona/y:;-) docent stał za szybą i podglądał moje wyczynania, dobrze ze o tymnie wiedziałam bo chyba rece by mi drżały z emocji

Miłego wieczorku papa

Zdolna mama! ;-) Powodzenia!!

reklama

Miłego wieczorku papa
super:-)hehe wiem co masz na myśli bo ja także nie lubie jak ktoś się patrzy na moje rece:-pcałuski dla Kubusia

Do góry