reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula miłego popołudni i wieczorku! :happy: i jeszcze serduszkuj ile tylko możliwe!:tak:;-):-)
Kinga dziekuje i serduszko było :tak: ale mamy już dosyć i nic na siłę więc już chyba będziemy odpoczywać ;-) a jak u Ciebie? mąż stęskniony po Twojej nieobecności? ;-)

A w ogóle to będziemy dzis z M świętowac bo zdał egazminy i od dziś jest Kierownikiem zaspołu :-):-):-):-) także bez szapnana seksownej bielizny i przytulanek się nie obędzie.....hiihihi...
Dzastina gratulacje dla męża!! :-) p.s.podziwiam że macie jeszcze siłę ;-):-D

Paula.. Niooo Swieta juz tuz.. tuz.. ;-)Tylko boje sie ze sie nie uda :eek: ... no ale czas pokaze :tak: Trzymam kciuki za te serduszka w tym cyklu :sorry:
Sylwia nie nastawiaj się od razu że sie nie uda! myśl pozytywnie!!! :tak::-) a może akurat ;-):-)

czesc dziewczyny
cały czas sie zastanawiam jak tutaj się wbic w blizniaki ;-)koniecznie dziewczynki;-)ale chyba najwazniejsze, aby było zbrowe.
Witaj Pajkaa :-) trzymam kciuki!!! :tak: wkońcu się uda!!! :-)

Jestem później dzisiaj bo koleżanka była u mnie i pzryokazji zrobiła mi sesje z brzuszkiem co jutro może jakieś fotki dostane co pokaże wam:-)(...)
ja się czuje dobrze ale niestety meczą mnie te twardnienia a wczoraj miałam nawet regularne co 13 minut:shocked2:i mocne kolki w pochwie chodzić nie szło:sorry:już liczyłam co ile i jakby były dłużej to chciałam do szpitala jechac ale wziełam scopolan poleżałam i przeszło:tak:jeju ja sie normalnie stresuje tymi skurczami nie sa mocno bolesne ale są:sorry:już nawet z M gadaliśmy że jak bedzie tak dalej to w poniedziałek jedziemy do gina bo nie ma żartów z tym:sorry:
Patrysia czekamy na fotki!!!! :tak: no i macie racje lepiej jechac wcześniej do lekarza po co się dodatkowo stresować!

A zapiekanka wspaniałaaaa:-D:-D Będziemy ją jeszcze dojadac na M jak milosc:)
Tylko ja następnym razem curry nie dodam a jakąs inną przyprawę bo jakoś curry mi tak nie podeszlo:-p No ale wyszła bajeczna:-D
Agniesiak dasz przepis na tą pyszną zapiekankę? :-)

Boszeee dziewcyny ale mi dziś brzuch napina....twardy jest jak głaz....2 x juz dziś nospę brałam!!!!
Czarodziejko bierz nospe i dużo odpoczywaj, leż jak najwięcej..wiem że przy synku do tego chorym nie bardzo można ale musisz więcej odpoczywać!!! :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i myślę o Was ciepło! :happy:
Za starające się mocno trzymam kciuki!!! :tak:
Życzę miłego dnia!
Buziaki :-)​

reklama
Dzień Dobry :)))
Wpadam na chwilkę...ide sie szorowac..i potem Was poczytam
empty.gif

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze zaspana......
Ojejj zdjęcie małego Sebusia przesłodkie!!!:-):-):-) Kasia, macie ślicznego synka!:-)
Dzastina gratulacje dla męża! ojj Ty wykończysz tego swojego męża:-D;-)
Paula u nas po moim powrocie było jeszcze serduszko oczywiście ale też już jesteśmy zmęczeni wiec raczej juz odpoczywamy...:sorry:No bo ile można tak dzien w dzień a niestety ale moj mąż ma dosyć stresujący tryb życia, pracuje całe dnie i noce czasami i nawet w weekendy wiec on jestm poprotu zmasakrowany i nie zawsze niestety ma siłe i ochote na przytulanki, życie.....:sorry:
Czarodziejka odpoczywaj rybka wiecej... tulam

Ciesze się że tabelka wam się podoba koleżanki!

Pozdrawiam was wszystkie
i życzę miłego dnia;)

Witam się z rana:-)
oj gdyby nie moja mama to chyba bym jeszcze pospała do 12. Tak sie zle czuje, ze szok :wściekła/y:antybiotyk w ogóle nie działa:wściekła/y:
Powiem Wam, ze my tez czasami juz nie mamy sił, ale najlepszy jest moj maz, który mi zawsze mowi, teraz nie ma przyjemnosci jest przymus wstawaj i idziemy do sypialni bo teraz jest ten czas :-D:-D także nie mam zbytnio nic do gadania:-p
Teraz staramy sie to rozłożyć w czasie wiec zobaczymy czy bedą efekty;-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Hej Dziewczyny tu znów mąż Pyszczka u niej i Sebusia nadal wszytko dobrze , mały ssie cysia i śpi :)
Wszystkie macie pozdrowienia i zapewne w wekend Pyszczek się do Was odezwie.
Oczywiście do postu dorzucam małą fotke Sebulka !!!
Pozdrawiam
SŁODZIACZEK:-D:-D:-D te maluszki sa piekne :-)wracaj do nas szybciutko z Sebusiem:-)

Boszeee dziewcyny ale mi dziś brzuch napina....twardy jest jak głaz....2 x juz dziś nospę brałam!!!!
ojej dużo odpoczywaj bo to nie ejst dobrze jak tak twardnieje wiem coś o tym :sorry:

Czarodziejka a na kiedy Ty masz termin porodu?

Pajka no niezły ten twój mąż he:rofl2: My z mężem nie robimy nic z musu.. tylko dla przyjemności seruszkowanie sie odbywa no i gdzieś tam podświadomie wiemy że też dlatego abym zaszła w ciąże.
Teraz już raczej odpoczywamy bo naprawdę dzień w dzień od 10d.c. było u nas.. Nawet ja puki co mam dość. Ale jak mnie i M najdzie to pewnie się spikniemy i to dla czystej przyjemności i chęci bo juz raczej nie bedzie to starankowo bo jestm juz po owu.
Tak to wygląda..:tak:;-)

Czarodziejka a na kiedy Ty masz termin porodu?

Pajka no niezły ten twój mąż he:rofl2: My z mężem nie robimy nic z musu.. tylko dla przyjemności seruszkowanie sie odbywa no i gdzieś tam podświadomie wiemy że też dlatego abym zaszła w ciąże.
Teraz już raczej odpoczywamy bo naprawdę dzień w dzień od 10d.c. było u nas.. Nawet ja puki co mam dość. Ale jak mnie i M najdzie to pewnie się spikniemy i to dla czystej przyjemności i chęci bo juz raczej nie bedzie to starankowo bo jestm juz po owu.
Tak to wygląda..:tak:;-)

Wiesz Kinga on to tak dla żartów mowi, a ja sie smieje, bo kiedys ja go tak ciągnęłam, ale zazwyczaj mamy tak, ze mamy oboje ochote, ale najgorzej jest po pracy jak nikomu sie nie chce a owulka tuz tuz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my z M dziś wybraliśmy rzeczy na allegro dla malenstwa, nawet wózio:) Zrobilismy tabelkę w wordzie i wpisaliśmy tam nazwę rzeczy, cenę, link do strony:) Normalnie jestesmy tacy szczęśliwi:)
Musze uciekac na razie z forum bo M musze guzik przyszyc do koszuli bo na 13;00 do pracy idzie. Poczytam później Was kochane, pa:)
Hej Dziewczyny tu znów mąż Pyszczka u niej i Sebusia nadal wszytko dobrze , mały ssie cysia i śpi :)
Wszystkie macie pozdrowienia i zapewne w wekend Pyszczek się do Was odezwie.
Oczywiście do postu dorzucam małą fotke Sebulka !!!
Pozdrawiam
WOW:) Jaki slodki maluszek:tak::-D:-D:-D prześliczny:) Pozdrowienia dla szczęśliwych rodziców i Sebusia:)

Kinga- termin mam na 4 czy 7 luty....róznie mi to wychodzi. wg @ ja wliczylam na 4 lutego a ginka 7 no ale tak czy siak to nie duża rozbierzność.

Dzis znowu bębenek twardnieje..jak Maciej pójdzie spać to i ja sie legnę...

reklama

Hej dziewczynki :-)
Ja dziś zapracowana jestem i tak do końca tygodnia bo kobitki u nas chorują i nie ma komu robić, więc mnie do pomocy oddelegowali :wściekła/y:
ale jeszcze niecałe 2 godzinki i do domu :tak:
a jutro już czwartek ;-)

Do góry