Paula25
szczęśliwa :)
Kinga dziekuje i serduszko byłoPaula miłego popołudni i wieczorku!i jeszcze serduszkuj ile tylko możliwe!
;-):-)

Dzastina gratulacje dla męża!! :-) p.s.podziwiam że macie jeszcze siłę ;-)A w ogóle to będziemy dzis z M świętowac bo zdał egazminy i od dziś jest Kierownikiem zaspołu :-):-):-):-) także bez szapnana seksownej bielizny i przytulanek się nie obędzie.....hiihihi...

Sylwia nie nastawiaj się od razu że sie nie uda! myśl pozytywnie!!!Paula.. Niooo Swieta juz tuz.. tuz.. ;-)Tylko boje sie ze sie nie uda... no ale czas pokaze
Trzymam kciuki za te serduszka w tym cyklu
![]()

Witaj Pajkaa :-) trzymam kciuki!!!czesc dziewczyny
cały czas sie zastanawiam jak tutaj się wbic w blizniaki ;-)koniecznie dziewczynki;-)ale chyba najwazniejsze, aby było zbrowe.

Patrysia czekamy na fotki!!!!Jestem później dzisiaj bo koleżanka była u mnie i pzryokazji zrobiła mi sesje z brzuszkiem co jutro może jakieś fotki dostane co pokaże wam:-)(...)
ja się czuje dobrze ale niestety meczą mnie te twardnienia a wczoraj miałam nawet regularne co 13 minuti mocne kolki w pochwie chodzić nie szło
już liczyłam co ile i jakby były dłużej to chciałam do szpitala jechac ale wziełam scopolan poleżałam i przeszło
jeju ja sie normalnie stresuje tymi skurczami nie sa mocno bolesne ale są
już nawet z M gadaliśmy że jak bedzie tak dalej to w poniedziałek jedziemy do gina bo nie ma żartów z tym
![]()

Agniesiak dasz przepis na tą pyszną zapiekankę? :-)A zapiekanka wspaniałaaaaBędziemy ją jeszcze dojadac na M jak milosc
Tylko ja następnym razem curry nie dodam a jakąs inną przyprawę bo jakoś curry mi tak nie podeszloNo ale wyszła bajeczna
![]()
Boszeee dziewcyny ale mi dziś brzuch napina....twardy jest jak głaz....2 x juz dziś nospę brałam!!!!
Czarodziejko bierz nospe i dużo odpoczywaj, leż jak najwięcej..wiem że przy synku do tego chorym nie bardzo można ale musisz więcej odpoczywać!!! 
Pozdrawiam Was wszystkie i myślę o Was ciepło!
Za starające się mocno trzymam kciuki!!!
Życzę miłego dnia!
Buziaki :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i myślę o Was ciepło!

Za starające się mocno trzymam kciuki!!!

Życzę miłego dnia!
Buziaki :-)