reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-) to ja ostatnia i pierwsza na posterunku :cool2:
Oj ale ciężko było wstać szczególnie jak się figluje do późna ;-)
zapraszam na kawkę...bo inaczej zaraz zasnę na biurku ziewa.gif

Miłego dnia życzę wszystkim!!! :-)

Ciekawe co tam u Gosi i Pyszczka i ich muszkieterów!!! :-)

Kinga wracaj bo smutno bez Ciebie!!! :tak:

Beti jak się czujesz? Buziaki dla Ciebie i maluszka cmok.gif

Kicia a co u Ciebie? dawno nie pisałaś....Pozdrawiam Cię!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejko i co Maciuś ma ospę? :confused:

Dzastina jak tam mąż dał radę?;-) jeszcze trochę i wykończysz chłopa;-)trzymam kciuki aby te straranka i wisiłki nie poszły na marne:tak:abyś ujarzała wymarzone 2 kreseczki :tak:

Patrysia jak się czujesz?:confused:

Agniesiak już w domku? odzywaj się częściej :tak:

Royanna jak tam Alanek? ładnie je, śpi? Maciuś dalej nim zachwycony? :-)

Bershka jeśli jest taka możliwość wstawiłabyś nam jakieś fotki Kubusia? :happy:

Kiki jak tam chłopaki zdrowi już?

Tusia co u Ciebie? już po @?

Sylwia niedługo staranka :-) zaraz grudzień będzie :tak:

Anufifi jak tam lepsze samopoczucie dzisiaj?

Okruszynka, Agnieszka jak tam dzieciaczki? :-)

Margaritta, Maleńka, aishabg, Honia, Joanna, Nadia co tam u Was? :-)

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku bardzo serdecznie :-)

Witam was Wtorkowo... u nas się zapowiada piękna pogoda, mąż zostawił mi auto to se do siostry pojadę.... Staranka były owszem... mąż jeszcze daje radę :-):-):-):-D:-D:-D Dziś 15 dc i tempka skoczyła na 37.1 a jeszcze wczoraj była 36.7 ciekawe nie? A powiedzcie mi coś? to prawada że tempka rośnie już po owulacji a nie przed? Bo według testów i tempki owu mam dziś-jutro...ale w sumie to ja juz zgłupiałam. bo na innym forum się naczytałam że tempka gdy wzrasta świadczy o odbytej już owulacji więc może i tak jest??? Co ty na to dziewczyny? Jak waszym zdaniem jest z tą tempką?
W nocy ciągły mnie jajnkiki,,,, tak pożądnie ale tylko chwilkę.... Paula a co u ciebie? Kiedy ty miałaś owu?

Szkoda że Kingi nie ma bo faktycznie smutno troszkę bez niej...
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna...

anufifi śniłas mi się dzisiaj....ale nie pamiętam co? :-D:-D:-D:-D

witam.
tak Paulko u mnie już po @ trwała 4dni i była skąpa ale bardzo bolesna.:shocked2:
wczoraj zrobilam troche badan na toxo,cytomeg,h.tarczycy.
drogie te badania, w piątek wyniki.
ale jeszcze chciałabym zrobic na hormony te kobiece ale nie wiem jakie i w jakie dni
musze coś poczytać.:sorry:
a i czy cytologia robiona przed ciążą jest już nie ważna.teraz trzeba powtórzyć?
noi z jakiej stronki masz avatarka bardzo mi sie podoba .

Dzastina nie pomogę co do temperaturki...ja nie mierze i się na tym nie znam :no::sorry: a u mnie OK :tak: wczoraj czułam kłucie jajników ale wcześniej któregoś dnia też kuł mnie jajnik więc nie wiem kiedy owulka, jakoś była, jest albo na dniach będzie ;-):-D cały czas serduszkujemy :tak::tak::-):-)

Dzastina mówisz ze koszmary miałaś :):):):)
skok temperatury moze byc do 3 dni przed owu ( tzw przedwczesny skok )
Pozdrawiam Was dziewczynki .....
u mnie ciut lepiej....

Nie no to koszmary nie były.... miło wspominam ten sen.. nie pamiętam o co chodziło ale wiem że byłaś w nim :-D:tak:

to że tempka może skoczyć przed owu.. .to ja wiem... ale czy to prawda że czasami nie wzrasta przed owu tylko po? Jak się człowiek za dużo naczyta to później głupieje :tak::tak::tak: Mi się wydaję że ona była dziś w nocy... bo ten jajnik mnie zaczął tak boleć:eek::eek::eek: mocnej lewy niż prawy...no nic.. Dobra ide do koleżanki na kawke... Później zajrzę do was:-)

witam.
tak Paulko u mnie już po @ trwała 4dni i była skąpa ale bardzo bolesna.:shocked2:
wczoraj zrobilam troche badan na toxo,cytomeg,h.tarczycy.
drogie te badania, w piątek wyniki.
ale jeszcze chciałabym zrobic na hormony te kobiece ale nie wiem jakie i w jakie dni
musze coś poczytać.:sorry:
a i czy cytologia robiona przed ciążą jest już nie ważna.teraz trzeba powtórzyć?
noi z jakiej stronki masz avatarka bardzo mi sie podoba .

Tusia trzymam kciuki aby wszystkie badania wyszły dobrze :tak: ja nie powtarzałam cytologii...
a zdjęcie do avatarka wyszukałam w googlach ;-)
anne geddes - Grafika Google

a mnie też się kiedyś Anufifi śniła:-) i nie był to koszmar :wściekła/y:;-)
mam nadzieję, ze w końcu uda nam się spotkać :sorry:

Paula oczywiście, ze wstawię fotki Kubusia. Po weekendzie wezmę do szpitala aparat foto i popstrykam. W sumie nie wiedzieć czemu nie robię fotek Kubusiowi :eek::eek::tak: a moze zaczekam aż będziemy w domku :confused2: nie ważne, fotki i tak będą

Milego dnia

reklama

Wróciliśmy!! :-) Byłam w odwiedziny u kuzyna w Toruniu, dziś rano mąż po nas przyjechał bo pociągiem jak bym się wybierała to byłabym dopiero popołudniu w domu. A Już sie steskniłam za mężem no i Filip chciał wracać marudził że do domu chce.
Brakowało mi też was!!!!:-):tak:

Przede wszystkim chcę pogratulować mamusiom
Pyszczek i Gosia!:happy:

Urodziłyście w tym samym dniu! rewelacyjnie się złożyło :-)

Do góry