reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczynki ja już kończe bo zaraz zmykam do domku :tak::-)
jak mi się uda to zajrze wieczorkiem ;-)
życzę Wam miłego popołudnia i wieczorku!!! :-)
Pozdrawiam
BUZIAKI

Pyszczku serdeczne gratulacje :tak: Wracaj szybko do formy i uściskaj bąbelka;-)

Lg000285.jpg

ehhhh......

Pozdrawiam serdecznie całą reszte dziewczynek.

Hej Dziewczynu tu mąż Pyszczka pisze byście miały informacje a więc:
Dziś o 11.00 z małymi minutkami na świat przyszedł nasz uchochany Sebuś przez cc waży 3600 gram i ma 56 cm długości ,oczywiście dostał 10 punktów i razem z mamą Kasią czują się dobrze
Pozdrawiam

Witamy następne newborn baby !! :-)
Wielkie gratulacje, w końcu się doczekaliście :tak:
To mamy BB bliźniaki :-D
Buziaki dla mamy i Sebusia :happy:

Pyszczku Kochana GRATULACJE !!!:)))
Niech sie Sebuś zdrowo chowa !!! Oczywiscie dla Tatusia tez Gratulacje ;)

Ale nam Dziewczny dzis zafundowały dzień pełen emocji !!!! :))) Tyle sie czaiły i prosze obie na raz heheeh :))) Kochane jeszcze raz ogrmone GRATULACJE dla Was:)) i pociechy z Synusiow:)

Dziś o 11.00 z małymi minutkami na świat przyszedł nasz uchochany Sebuś przez cc waży 3600 gram i ma 56 cm długości ,oczywiście dostał 10 punktów i razem z mamą Kasią czują się dobrze
Pozdrawiam

WIELKIE GRATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!:-D:-D:-D tak jak mój synek waga i długośc:-Dciesze się super :-)wracaj PYSZCZKU szybko do sił:-)

WOW ile emocji dzisiaj :-Dtak się ciesze że już macie syneczków przy sobie czekam na fotki:-)no to teraz ja w kolejce:rofl2:ale to jeszcze troche czasu;-)

Gosia urodziła!!! :-):-):-)

"o 1:05 urodził się nasz synek! 4100g i 57cm! jest prześliczny! o 23 byliśmy w szpitalu z rozwarciem na 7cm! ja jestem bardzo osłabiona dużo krwi straciłam bo łożysko nie chciało wyjść. Pozdrów e-ciotki! Buziaki. Gosia"

GRATULACJE!!!!:-):-):-)

GRATULACJE!!!:tak::tak::-D WOW:-) Extra:) Niech synek sie zdrowo chowa i szybciutko wracajcie do domku:) Czekamy na zdjęcia:)

Mam pytanko: Czy Wy liczycie ruchy dziecka? Podobno po 27tc trzeba liczyć ruchy 2 razy dziennie rano i wieczorem. A jak będzie mniej np.5 w ciągu 2h lub wcale to mi lekarz powiedział,że mam jechać do szpitala...Ehhh to ja będę co 3 dzień taka ze mnie panikara...Co prawda do 27tc mam jeszcze 3 tygodnie ale już się stresuje na samą myśl...bo teraz to mam dni,że mała kopie o określonych godzinach dużo a czasem zdarza się,że słabiej i rzadziej....
Ja nie liczę:eek: Tylko gin pyta czy rusza się..:eek:
Pozdrawiam
WOW< WOW<WOW:-D Ale dziś wieści:-D No nie mogę:) SUPER!!:-D Zdrówka dla Was i również czekamy na fotki:):tak::-D

[QUOTE

Ja nie liczę:eek: Tylko gin pyta czy rusza się..:eek:

[/QUOTE]

Widzę,że jesteśmy w podobnych tygodniach :-) Termin masz na którego marca??? :-) Płeć już znasz? A może nie chcecie wiedzieć :no:

Hura hura...Pyszczek nam się rozdwoiła:-):-):-):-) jak ja się cieszę o mamo!!! Gosia też!!! Jak fajniutko!!! Same dobre wieści dziś...oby takich wieści było więcej... A teraz chyba czas na Czarodziejkę prawda? kochana czy to teraz twoja kolej rozpakowania??? Czy jeszcze któraś po drodze??? buziaki ściskam was wszystkie:-):-):-)

reklama
Pozdrawiam
Bardzo sie ciesze, ze synus juz na swiecie i ze Kasia i Sebus czuja sie dobrze:tak::-D:-D:-D

Kasiu, ogromne gratulacje!!!

Do góry