reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hehehe co do Pauli to sie mylnełam:-D sory!:zawstydzona/y::-)
Zaraz poprawiam i na nowo wklejam tabelkę
I pamietajcie że jak macie nowe pomysło to dajcie znać i sie zrobi dopisze lub usunie:tak:

tabelka:

reszta dziewczyn które się starają i akceptują tabelkę proszę o podanie odpowiedniej daty testowania i który cykl sie starają.. zaraz sie wtedy zmieni:)

Jeszcze tak można w razie gdyby któraś z nas skusiła się zatestować w innym terminie np wcześniejszym ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kinga fajna tabelka :tak::-):-) jestem za!!! :tak: ale to Ty będziesz nanosić poprawki tak? i gdzie ona będzie widoczna? będziesz co jakiś czas ją wstawiać? hmm...
p.s. dzięki że mnie poprawiłaś, mam nadzieję że nie będę musiała testować w grudniu ;-)

Kinga fajna tabelka :tak::-):-) jestem za!!! :tak: ale to Ty będziesz nanosić poprawki tak? i gdzie ona będzie widoczna? będziesz co jakiś czas ją wstawiać? hmm...
p.s. dzięki że mnie poprawiłaś, mam nadzieję że nie będę musiała testować w grudniu ;-)
No wiec tak za błąd bardzo przepraszam ale nawet nie zauważyłam cholerka no:zawstydzona/y::happy: moj błąd.
Jeżeli chodzi o nanoszenia poprawek itp do tabelki to ja mogę wam wysłać na maila tabelkę i wtedy bedziecie musiały robić Inscreana i poprawiać nawet i Wy, ja nie mam nic przeciwko:) Ale to już jak sobie życzycie. Mogę ja sie tym zajmować ale i też możemy razem wszystkie, tylko zeby zamieszania nie było:-p;-)

Dzien Dobry,
Kingula- jaka fajna tabelka :)))))
I ile dziewczynek testujących!!!!!

U nas jak pisalam Ospa..tzn Maciuś ma.
Byliśmy wczoraj u lekarza...musze kazdą jedną krosteczke smarować synkowi mascią a potem takim pudrem w plynie. Synek czuje sie b. dobrze tylko te krostki ma...nic poza tym. Bardzo dobrze znosi ospę....by tak dalej:))))

Dzien Dobry,
Kingula- jaka fajna tabelka :)))))
I ile dziewczynek testujących!!!!!

Byliśmy wczoraj u lekarza...musze kazdą jedną krosteczke smarować synkowi mascią a potem takim pudrem w plynie. Synek czuje sie b. dobrze tylko te krostki ma...nic poza tym. Bardzo dobrze znosi ospę....by tak dalej:))))

Szkoda Maciulka ze tą ospę ma.. ale to chyba każde dziecko przechodzi:sorry: nawet ja miałam ospę pamietam...
Oby szybko mineło mu no i dobrze że tak całkiem dobrze ją znosi twoj synek.
Pozdrówki dla was robaczki :))

Jeżeli chodzi o nanoszenia poprawek itp do tabelki to ja mogę wam wysłać na maila tabelkę i wtedy bedziecie musiały robić Inscreana i poprawiać nawet i Wy, ja nie mam nic przeciwko:) Ale to już jak sobie życzycie. Mogę ja sie tym zajmować ale i też możemy razem wszystkie, tylko zeby zamieszania nie było:-p;-)
Kinga myśle żeby właśnie nie robić zamieszania to może Ty się będziesz tym zajmowała :-p;-):tak:

Czarodziejko dobrze że Maciuś tak łagodnie przechodzi ospe...masz racje lepiej teraz niż jak urodzisz :tak: szybkiego powrotu do zdrówka życzę!

Ciekawe jak tam nasze "świeżo upieczone mamusie"

Pyszczek, Gosia i Royanna :))))
Też jestem ciekawa co u naszych Mamusiek :tak::tak::tak:

I ja jestem ciekawa co u świeżo upieczonych mamusiek! :-):-):-)

Czarodziejko racja... lepiej teraz nic pozniej! :tak:
Paula oki ;) zobaczymy co reszta dziewczyn powie;-)

Sylola oki dopiszę cie jako przygotowującą sie ;) 3mam kciuki za dobre wyniki badań!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie!!
Tez jestem ciekawa co u świeżo upieczonych mamusiek:) Kinga witaj :)Super tabelka:)
Tak się zastanawiam co by tu na obiadek zrobic..Hmm..
Aaa!! I z M rano wózki na allegro ogladaliśmy. Już w koncu nie wiemy jaki kupic:eek::-D Tzn jaki model podac znajomym bo oni nam kupują:biggrin2: Chyba rezygnujemy z takich małych gondoli i bedzie Polski zwykly wózio na czterech nieskretnych kółkach:) Jeszcze nie wiemy do końca ale chyba tak;-)

Do góry