reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szkoda że Kingi nie ma bo faktycznie smutno troszkę bez niej...
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna...
Kinga wracaj bo smutno bez Ciebie!!! :tak:
Nawet nie macie pojęcia jak mi brakowało BB i Was!!!! :-):tak: Chociaż wam mnie brakowało...;-):-p:-)

Dzastina no wyczytałam że zajeździłaś wręcz męża!:-D:-) oj będą bliźniaki!:cool2:
Paula u was też widzę przytulanki pełną prą idą:happy: dziekuje Ci za info smsowe w zwiazku z dziewczynkami;-)

A u mnie to chyba wczoraj owu była tak jakoś czułam.... energia we mnie wstąpiła niesamowita ciągle sprzątałam, kuło mnie znowu... a ostatnim razem to bolało aż w czwartek i do wczoraj nic wiec pomyślałam że to własnie owu:sorry: pewna nie jestem ale może już mi pękło..

Ide sie rozpakować!
mam pomysł na tabelkę dla starających się ale to jeżeli tylko chcecie:tak:

reklama
tyle sie naszukałam czegoś z małymi bobaskami
a tu prosze jakie piękne DZIĘKUJĘ PAULA.
buziaki dla wszystkich dzieczynek.
Sylwia-co tam u ciebie?

:-) Paula..
a tabelka nic wielkiego
tylko musiałabym wiedzieć kto dokładnie sie stara o dzidzie teraz? tz mniej wiecej wiem... Tusia ty tez?

Kinga super że jesteś.... brakował nam tu ciebie!!! A z kąt ten pomysł z bliźniakami??? Hihihi... Ja po prostu nie odpuszczam, nie che sobie później zarzucić że coś pominęłam...że może to było wtedy a ja przegapiłam okazje i pociąg odjechał:-):-) na dzień dzisiejsza jestem tak napełniona że aż mi się wylewa He he he... wariatka ze mnie:-D:-D:-D:-D

Powiedz co to za tabletka? Z chęcią się nią zaopiekuję :-):-):-)

chodzi mi o coś takiego abyśmy wiedziały wszystkie kiedy kto testuje i komu już sie udało np... taki perduł w sumie ale może wam sie to spodoba wiec mozemy taka tabelke prowadzic, mozna nanosic zmiany oczywiscie i dodawac ludzi...
Ja Tutaj wstepnie tak napisałam ale jak coś to oczywiscie piszcie i zmienie... to jest tylko taka jakby kopia ;-):tak:

przykład:

tabelka zmieniona!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Super fajny pomysł Kinga.... wszystko super... Tylko proszę dopisz mnie, bo ja mam bardzo wolny internet i zanim mi się strona otworzy to pół dnia mija :confused2::confused2::confused2: U mnie 11 cykl starań... A Paula chyba test robi 30 listopada prawda? Nie grudnia:-):-):-) Pomysł fajny!!

Do góry