reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

(...)a swoja droga to Kacperki sa Kochane :-pPrawda Paula ?? hehe :sorry::-)
Sylwia prawda, prawda :tak::tak::tak: to takie słodkie aniołki z różkami ;-):-):-D

Anufifi życzę Ci aby wszystko się wkońcu poukładało po Twojej myśli :tak: Tulam mocno kochana Zobacz załącznik 180901

Dzastina to trzymam kciuki!!!! :-):-):-) biedny ten Twój M ;-):-D:-D

Patrysiu masz racje jedź wcześniej do lekarza, niech sprawdzi co i jak i leki przepisze! :tak:

Nadia ja nie liczyłam ruchów Kacperka i nie słyszałam o tym żeby liczyć...przecież to można w paranoje popaść ;-)

Narazie nie mam żadnych wieści od Pyszczka...mam nadzieje że brak wiadomości to dobre wiadomości ;-):tak::-)

Zmykam dalej do pracy...Buziaki!

reklama
Gosia urodziła!!! :-):-):-)

"o 1:05 urodził się nasz synek! 4100g i 57cm! jest prześliczny! o 23 byliśmy w szpitalu z rozwarciem na 7cm! ja jestem bardzo osłabiona dużo krwi straciłam bo łożysko nie chciało wyjść. Pozdrów e-ciotki! Buziaki. Gosia"

GRATULACJE!!!!:-):-):-)

gioeska gratuluje zdrowego i duzego syneczka.-.ale wiadomosci..caluski dla kacperka..tulam mocno i jeszcze raz gratuluje,,duzo zdrowka dla was..czekamy na fotki kacperka,,;-):-)

witam..

aniu co za dolki...bedzie dobrze zobaczysz pouklada sie wszytko..wszystkiemu dacie rade jest was dwoje do wspierania sie..usmiechnij sie,,,a co do tomeczka to sam przestanie jesc w nocy nic na sile..ja to taka zwariowana mama moj danielek zawsze taki drobny a urodzil sie taki duzy,,to do 5 roku zycia nastawialam zegarek na 3 w nocy i dawalam mu kaszke..przestalam dopiero jak urodzilam ercanka..i co wy na to..ja to przeopiekuncza mama...to dwa latka to ne tak duzo aniu..

paula i co napisala kasia sms..taka ciekawa jestem co u niej..

u mnie juz byly dwie kumpelki na kawce poszly i musze wziasc sie za obiad,,,pozdrawiam wszystkie dziewczyny..

Hej Dziewczynu tu mąż Pyszczka pisze byście miały informacje a więc:
Dziś o 11.00 z małymi minutkami na świat przyszedł nasz uchochany Sebuś przez cc waży 3600 gram i ma 56 cm długości ,oczywiście dostał 10 punktów i razem z mamą Kasią czują się dobrze
Pozdrawiam

TO ja pierwsza z gratulacjami :):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sie ciesze :) i czekamy na pierwsze zdjęcia....

Szybkiego powrotu do sił dla Kasi i duzo radości z Synusia zyczę :)

Strasznie jestem ciekawa co tam u Kasi ......
Paula nic nie wiesz????
paula i co napisala kasia sms..taka ciekawa jestem co u niej..
wiedziałam że brak wiadomości to muszą być dobre wiadomości!!!! :-):-):-)

Kasiu ogromne GRATULACJE!!!! :-):-):-):-)

Dużo zdrówka dla Was! Odpoczywajcie i nabierajcie sił! :tak::tak::tak:

A dzielnemu Tacie dziękujemy za przekazanie informacji!!! :-):-):-)​

reklama
Do góry