reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dalej z M na weekendzie u mamy, dlatego nie miałam czasu do Was zaglądac. Od jutra znów będę na bieżąco. Pozdrawiam Kochane!!
Teraz z M oglądamy na zone reality program o porodach:)
A jak tam nasze dwie rodzące mamusie? Urodziły już? Bo nie nadrobie tylu stron..:zawstydzona/y:
Agniesiak witaj :-) tak myślałam że jesteście u mamy :tak: nasze "ciężarówki" jeszcze 2w1 Pyszczek od piątku w szpitalu ale czeka do poniedziałku na wywołanie a Gosia jeszcze w domu jutro jedzie do szpitala o ile wcześniej jej coś nie złapie ;-):tak:

reklama
witam ja tez zagladam i tu dalej rodzace z nami 2w1

czarodziejko bardzo ladnie wygladasz i ten brzusio-sliczny..och jak tesknie za takim brzuszkiem..

gioesko ja tez slyszalam o tym olejku sporo sierpniowek go wypilo i podzialalo..ja tez chcialam sie napic ale jakos sie balam..ale wiem ze nie szkodzi bo tez pytalam poloznej..wiec jak odwaga ci pozwala to do dziela..

pyszczek a co tam u ciebie?

paula i jak tam staranka...

kinga milego pobytu u kuzyna..

beti slonko jak u ciebie,,

bereshko napisz cos jak kubus jak idzie procedura nauki karmienia pozajelitowego..tulam was mocno..

anufifi pozdrawiam..jak mija niedziela,,

agnieszka to fajnie ze weekend dobrze mija i od jutra bedziesz z nami..

okruszynko jak corcia?

agnieszko dodaj fotki waneski z checia poogladam..

jarzebinko i royanna jak syneczki sie chowaja?

margarito patrysia sylwia tusia maalenka joanna pozdrawiam

kicia a co u ciebie tez dlugo nie zagladalas do nas..

aniu jak chlopaczki i ksiezniczkaÄ?

Ale pogoda :confused2::confused2::confused2:

Idę kończyć obiadek...dziś kurczak ulubione danie Kacperka :tak:

Smacznego wszystkim życzę przy niedzielnym obiedzie :happy:

zajrze później...

hej Babki! :)
Dostałam dziś rano @ !! Cieszę się, bo wczoraj miałam śluz kawa z mlekiem, naczytałam się, że może oznaczać to coś niedobrego, np. wczesne poronienie itp., poza tym kobiety, które odstawiły dopiero co tabletki mogą mieć problemy z naturalna miesiączką, tzn. można na nią dłuuuuuuuuuuuuuugo czekać. A tu pach! I jest! Cieszę się, zaczynamy nowy cykl i staranka, pozdrawiam !
:cool2:

Czesc cioteczki!
Ja na chwilke.
Zagladam aby zobaczyc co z Kasia i Gosia, ale widze, ze jeszcze nie nadszedl czas na ich syneczkow...biedulki, tak sie doczekac nie moga...
Ja wlasnie przezylam 2dniwoa wizyte tesciow ;) ale nie byl tak zle. Duuzo jedzonka nagotowali :) i moj M szczesliwy.
Ja sie czuje dobrze, choc zlapalam wirsa od Macia. Alanek tez jest grzeczniutki. Jak nie mecza go gazy to istny anilek. Potrafi spac po 2, 3 godzinki. W nocy tez nie jest zle. W porownaniu do tego jak sypial Macio, Alanek to ideal ;)))
Jutro ma znowu przyjsc do nas polozna i zbaczyc co i jak.
Dobrego przyjemnego wieczorka Wam zycze!

reklama
Royannka fajnie że napisałaś :-) cieszę sie że Alanek grzeczny i ładnie śpi :tak: życzę Wam dużo zdrówka :tak: przesyłam buziaczki

Napisałam do Pyszczka bo się nie odzywała...oto sms od niej:

"Właśnie miałam po kolacji pisać do Ciebie. Ja czekam do jutra na dalszy rozwój zdarzeń. Bóle mi się nasiliły po dzisiejszym badaniu. Pani profesor jak mi odgięła szyjkę a potem wsadziła w środek palec (bo mam 1 cm rozwarcia) to aż mi się zrobiło ciemno przed oczami. I teraz mi odchodzi czop z krwią. Dziewczynym mam nawet spoko na sali, dwie tak jak ja czekają na poród. Niech się tam Gosia trzyma! A dla wszystkich e-cioteczek buziaki. Pa."

Do góry