reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dalej z M na weekendzie u mamy, dlatego nie miałam czasu do Was zaglądac. Od jutra znów będę na bieżąco. Pozdrawiam Kochane!!
Teraz z M oglądamy na zone reality program o porodach:)
A jak tam nasze dwie rodzące mamusie? Urodziły już? Bo nie nadrobie tylu stron..:zawstydzona/y:
Agniesiak witaj :-) tak myślałam że jesteście u mamy :tak: nasze "ciężarówki" jeszcze 2w1 Pyszczek od piątku w szpitalu ale czeka do poniedziałku na wywołanie a Gosia jeszcze w domu jutro jedzie do szpitala o ile wcześniej jej coś nie złapie ;-):tak:

reklama
witam ja tez zagladam i tu dalej rodzace z nami 2w1

czarodziejko bardzo ladnie wygladasz i ten brzusio-sliczny..och jak tesknie za takim brzuszkiem..

gioesko ja tez slyszalam o tym olejku sporo sierpniowek go wypilo i podzialalo..ja tez chcialam sie napic ale jakos sie balam..ale wiem ze nie szkodzi bo tez pytalam poloznej..wiec jak odwaga ci pozwala to do dziela..

pyszczek a co tam u ciebie?

paula i jak tam staranka...

kinga milego pobytu u kuzyna..

beti slonko jak u ciebie,,

bereshko napisz cos jak kubus jak idzie procedura nauki karmienia pozajelitowego..tulam was mocno..

anufifi pozdrawiam..jak mija niedziela,,

agnieszka to fajnie ze weekend dobrze mija i od jutra bedziesz z nami..

okruszynko jak corcia?

agnieszko dodaj fotki waneski z checia poogladam..

jarzebinko i royanna jak syneczki sie chowaja?

margarito patrysia sylwia tusia maalenka joanna pozdrawiam

kicia a co u ciebie tez dlugo nie zagladalas do nas..

aniu jak chlopaczki i ksiezniczkaÄ?

Ale pogoda :confused2::confused2::confused2:

Idę kończyć obiadek...dziś kurczak ulubione danie Kacperka :tak:

Smacznego wszystkim życzę przy niedzielnym obiedzie :happy:

zajrze później...

hej Babki! :)
Dostałam dziś rano @ !! Cieszę się, bo wczoraj miałam śluz kawa z mlekiem, naczytałam się, że może oznaczać to coś niedobrego, np. wczesne poronienie itp., poza tym kobiety, które odstawiły dopiero co tabletki mogą mieć problemy z naturalna miesiączką, tzn. można na nią dłuuuuuuuuuuuuuugo czekać. A tu pach! I jest! Cieszę się, zaczynamy nowy cykl i staranka, pozdrawiam !
:cool2:

Czesc cioteczki!
Ja na chwilke.
Zagladam aby zobaczyc co z Kasia i Gosia, ale widze, ze jeszcze nie nadszedl czas na ich syneczkow...biedulki, tak sie doczekac nie moga...
Ja wlasnie przezylam 2dniwoa wizyte tesciow ;) ale nie byl tak zle. Duuzo jedzonka nagotowali :) i moj M szczesliwy.
Ja sie czuje dobrze, choc zlapalam wirsa od Macia. Alanek tez jest grzeczniutki. Jak nie mecza go gazy to istny anilek. Potrafi spac po 2, 3 godzinki. W nocy tez nie jest zle. W porownaniu do tego jak sypial Macio, Alanek to ideal ;)))
Jutro ma znowu przyjsc do nas polozna i zbaczyc co i jak.
Dobrego przyjemnego wieczorka Wam zycze!

reklama
Royannka fajnie że napisałaś :-) cieszę sie że Alanek grzeczny i ładnie śpi :tak: życzę Wam dużo zdrówka :tak: przesyłam buziaczki

Napisałam do Pyszczka bo się nie odzywała...oto sms od niej:

"Właśnie miałam po kolacji pisać do Ciebie. Ja czekam do jutra na dalszy rozwój zdarzeń. Bóle mi się nasiliły po dzisiejszym badaniu. Pani profesor jak mi odgięła szyjkę a potem wsadziła w środek palec (bo mam 1 cm rozwarcia) to aż mi się zrobiło ciemno przed oczami. I teraz mi odchodzi czop z krwią. Dziewczynym mam nawet spoko na sali, dwie tak jak ja czekają na poród. Niech się tam Gosia trzyma! A dla wszystkich e-cioteczek buziaki. Pa."

Do góry