reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
gioeska ale sie cesze ze to juz..zycze szybkiego porodu.to do jutra bedziesz tulic synka w ramionach..trzymaj sie dzielnie tulam mcno..

pyszczku to u cebie tez do jutra sebus sie urodzi ,jak czop odchodzi..cos czulam ze urodzicie w jednym dniu..ale emocje tu sa..tulam mocno..

paula biedulko jutro znowu do paracy..nam to dobrze w domku.

patrick rozbiera derye do kapieli:tak:;-):-)

Załączniki

• DSC01827.jpg
    DSC01827.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01828.jpg
    DSC01828.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 24
Kurde Gosiu to super!!!!!! to pakuj się do szpitala i życzę szybkiego expresowego porodu!!!! Koniecznie daj nam znać co i jak...ja tu zdrowaśki odmówie za ciebie i Pyszczka;-);-);-)

Paula ja dziś robiłam test owu wyszła gruba krecha więc chyba wszystko jest ok..... zaraz ide dalej serduchować.. nie ma to tamto:-):-):-):-) ale jakoś tak czuję że Kinga pierwsza ujrzy 2 kreseczki.... trzymam za was kciuki dziewczyny!!!! Żeby ten listopad był dla nas udany:tak::tak::tak::tak: a teraz słodkich snów zycze... mykam pod kołderkę do M... Do jutra:happy::happy::happy:

Kiki mam nadzieję że jak się napatrzę na twoją czarnowłosą królewnę to uda mi się zajść i też będe mieć takiego aniołka słodkiego:-):-):-) śliczna ta twoja niuńka.... a no i faceci też bardzo przystojni...;-);-);-)

reklama
Do góry