K
reklama
kiki750321
Fanka BB :)
dziewczyny serduszkujcie i jeszcze raz serduszkujcie a bedzie dobrze.dziekuje wam w imieniu deryi i swoim.ciesze sie ze derya wam sie podoba.dobranoc dziewczyny
Czarodziejka

babeczki!!melduje sie z rana..wczoraj w nocy myslalam ze cos sie zacznie ale niestety...cos dzis mnie troszke brszusio boli ale nic specjalnego zaraz bede probowac olejku rycynowego:-)i mam nadzieje ze zadziala:-)
Czarodziejko sliczne zdjecia:-)
Paula masz jakies nowe wiesci od Kasi??
Buziaki babeczki:-)bede informowac co u mnie...
Czarodziejko sliczne zdjecia:-)
Paula masz jakies nowe wiesci od Kasi??
Buziaki babeczki:-)bede informowac co u mnie...

Czarodziejka
anufifi
tęsknię...
Witam sie i ja ,,,tez sprawdzam co tu u naszych rodzących
Gosia też słyszałam o olejku ze faktycznie działa...ale przyznam ze ja bym sie troche bała ....
Gosia też słyszałam o olejku ze faktycznie działa...ale przyznam ze ja bym sie troche bała ....
tak Pyszczek juz od piatku rana jest w szpitalu...ale przez weekend jej nie wywoluja porodu bo duzo babek rodzi z "ulicy".a z olejkiem to niby pobodza macice do skurczy jesli organizm juz jest gotowy na porod..kolezanka tak w ciagu paru godz urodzila a olejek polecil jej sam ginekolog wiec raczej zle jej by nie radzil??
oj ja tez czekam:-)Czarodziejko....piekny brzuszek!!
gie-oska.....wiec nadal czekamy z Toba![]()
Witam sie i ja ,,,tez sprawdzam co tu u naszych rodzących
Aniu ja tez sie boje troche tego olejku ale czytalam ze to jest bezpieczne dla dziecka...narazie jeszcze go nie pije bo nie wiem czy nie bedziemy jeszcze wychodzic dzis a wole byc w domu jak zacznie dzialac:-)
Agniesiak85
Ja dalej z M na weekendzie u mamy, dlatego nie miałam czasu do Was zaglądac. Od jutra znów będę na bieżąco. Pozdrawiam Kochane!!
Teraz z M oglądamy na zone reality program o porodach
A jak tam nasze dwie rodzące mamusie? Urodziły już? Bo nie nadrobie tylu stron..
Teraz z M oglądamy na zone reality program o porodach
A jak tam nasze dwie rodzące mamusie? Urodziły już? Bo nie nadrobie tylu stron..

reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Nie mam narazie żadnych wiadomości od Pyszczka
i widzę że i Ty Gosiu jeszcze 2w1
nie wiem nic na temat tego oleju
ale ja bym go nie piła
zobacz jutro już poniedziałek i pojedziesz do szpitala tam bezpiecznie Ci wywołają poród

Kingi nie będzie kilka dni bo pojechali do kuzyna ale kazała Was serdecznie pozdrowić

Ostatnia edycja:
Podziel się: