reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiki kochana jesteś! mam nadzieje ze przytulanki listopadowe zaowocują u nas wszystkich starających się! :tak::happy:
Ciesze sie że z córunią już dobrze i nic sie nie działo. Buziaczki dla was

reklama
gioesko wody zielone moga spowodowac zatrucie ciazowe,,ja mialam tak przy ercanie..przy malej nie bylo jeszcze tak zle..a ercan byl 4 dni przed terminem..ale wtedy by ci wyszlo ctg zle jak by cos sie dzialo..wiec spokojnie napewno u ciebie jest wszystko dobrze glowka do gory tylko zwracaj uwage na ruchy dziecka..ok.

No to czekamy dalej ale myśle że w ten weekend nam PYSZCZEK sie rozpakuje:-)
KIKI to dobrze że u was jest wszystko dobrze :tak:

Ide jesć i kompik na później bo teraz poleze na sofie sobie;-)

kinga acha zapomnialam napisac dywanik bardzo ladny pasuje do pokoiku dobralas jak ulallllll super..mam nadzieje ze sie uda..trzymam kciuki..dzisiaj synka nie bedziesz miec zwariowany wieczor poprawka i bedzie tescik az swiecil dwoma kreseczkami..juz nie moge sie doczekac tego konca listopada..

GOŚKA ciebie chyba znowu trzeba do pionu doprowadzic !!!!!!!!!!!. Przestań sie denerwowac i myslec o samych złych rzeczach ....to dopiero 4 dni po treminie , a z okreslaniem terminów jest róznie moze i to byc własnie dzisiaj termin ...dlatego porzyjmuje sie 2 tygodnie po ze czas najwyzszy ...wycisz sie bo znerwizujesz nam Kacperka zanim sie na świecie pojawi , a czeka go w zyciu nie mało stresów !!!!!!!!!!!!...bo ci dupsko zleje :):):):)

kinga acha zapomnialam napisac dywanik bardzo ladny pasuje do pokoiku dobralas jak ulallllll super..mam nadzieje ze sie uda..trzymam kciuki..dzisiaj synka nie bedziesz miec zwariowany wieczor poprawka i bedzie tescik az swiecil dwoma kreseczkami..juz nie moge sie doczekac tego konca listopada..
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: OBY TAK BYŁO!;-):-)

Gosia nie mam pojęcia co z tymi szczepionkami też przeczytałam i jestem w szoku :szok::szok::szok: z drugiej strony Kacper też był szczepiony i nic mu nie jest :cool2:
a synek musi zebrać siły też do porodu dla takiego szkraba to też nie lada wyczyn przecisnąć sie przez taki mały otwór ;-):tak:

Kiki cieszę się że u Was wszystko oki :tak: ze derya zdrowa :tak:
dziękuje Ci kochana jesteś :-) też mam nadzieję że staranka będą owocne dla nas wszystkich :tak::-)

Patrysiu odpoczywaj :tak:

Super że Beti wraca do domku!!! :-) życzę jej duzo siły i dużo zdrówka!! :tak: Buziaczki!

reklama
Do góry