reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Same chłopaki nam się rodzą :-D:-D:-D no kurka przynajmniej jakaś "nowa" dziewczynka by się przydała ale pewnie czeka na Anufifi :-D:tak:;-)

Dzień dobry, witam w nowym tygodniu i oby ostatnim w pracy :-D:-)

reklama
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-)

Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki :tak:

A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)

Pyszczku!!! Ogromnie Wam gratuluje!!!:-D:-D:-D

Patrysia, Gosia dzięki wielkie za Gratulacje! :-D

Gosia widzisz my we trzy - Ty, ja i Royanna - wszystkie mamy synków :-D Ale brygada :)
Listopadowa armia:-):-):-)

Royana
Ge-oska
Pyszku
GRATULUJE WAM SYNUSIÓW
i potwierdzam to co dziewczyny wczesniej pisały synusie są przekochane:-):tak:
Agnieszko, dziekuje:tak:

(...)

w środe idę na monittoring i juz proszę o trzymanie kciuków :)
Juz trzymam kciuki:tak::-)

O rajuś:-p:-D Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..:sorry2:
Ale z jaka radoscia bo z bobo w srodeczku:tak::-D:-D:-D

A w ogole to witajcie kobietki:tak:
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30:baffled:
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl zobaczcie sobie jakie fajne:) Tylko trzeba się zarejestrowac i będzie można oglądac odcinki szkoly rodzenia:) Ja już ogladam:) Jestem na 4 odcinku:)

A w ogole to witajcie kobietki:tak:
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30:baffled:
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Pewnie, że zauwazyliśmy, że CIę z nami nie ma:tak: dobrze, że juz jestes:tak:
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło:-D

Cześć Dziewczyny ;-)

Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi :tak:

Kiki ja tez się cieszę że mam synka :-D a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć :sorry2:

Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)

Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi :)

Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009 :tak: heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy! :-D Dziękuję pięknie za gratulacje :tak:

Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)

Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną :tak: Dziękuję :sorry2: Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani :-D Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji :tak:

Royannka dzieki! :-D

reklama
Wiecie, bedac nad morzem u rodzinki dowiedzialam sie tez od kuzynki, ze moja cala rodzinka az gotuje sie na mysl o naszym syneczku Alanku ;)
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba;)
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu:)

Do góry