reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Same chłopaki nam się rodzą :-D:-D:-D no kurka przynajmniej jakaś "nowa" dziewczynka by się przydała ale pewnie czeka na Anufifi :-D:tak:;-)

Dzień dobry, witam w nowym tygodniu i oby ostatnim w pracy :-D:-)

reklama
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-)

Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki :tak:

A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)

Pyszczku!!! Ogromnie Wam gratuluje!!!:-D:-D:-D

Patrysia, Gosia dzięki wielkie za Gratulacje! :-D

Gosia widzisz my we trzy - Ty, ja i Royanna - wszystkie mamy synków :-D Ale brygada :)
Listopadowa armia:-):-):-)

Royana
Ge-oska
Pyszku
GRATULUJE WAM SYNUSIÓW
i potwierdzam to co dziewczyny wczesniej pisały synusie są przekochane:-):tak:
Agnieszko, dziekuje:tak:

(...)

w środe idę na monittoring i juz proszę o trzymanie kciuków :)
Juz trzymam kciuki:tak::-)

O rajuś:-p:-D Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..:sorry2:
Ale z jaka radoscia bo z bobo w srodeczku:tak::-D:-D:-D

A w ogole to witajcie kobietki:tak:
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30:baffled:
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl zobaczcie sobie jakie fajne:) Tylko trzeba się zarejestrowac i będzie można oglądac odcinki szkoly rodzenia:) Ja już ogladam:) Jestem na 4 odcinku:)

A w ogole to witajcie kobietki:tak:
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30:baffled:
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Pewnie, że zauwazyliśmy, że CIę z nami nie ma:tak: dobrze, że juz jestes:tak:
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło:-D

Cześć Dziewczyny ;-)

Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi :tak:

Kiki ja tez się cieszę że mam synka :-D a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć :sorry2:

Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)

Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi :)

Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009 :tak: heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy! :-D Dziękuję pięknie za gratulacje :tak:

Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)

Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną :tak: Dziękuję :sorry2: Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani :-D Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji :tak:

Royannka dzieki! :-D

reklama
Wiecie, bedac nad morzem u rodzinki dowiedzialam sie tez od kuzynki, ze moja cala rodzinka az gotuje sie na mysl o naszym syneczku Alanku ;)
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba;)
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu:)

Do góry