reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
tak tak synek u ciebie;-)a twój M to szczęśliwy przyszły tatuśa usg będziesz miała dopochwowoe przez brzuszek tak dopiero 11-12 tc;-)
O rajuś Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..
nie zartuj ! Nigdy u gina nie byłaś ?O rajuś Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..
Agniesiak85
nie zartuj ! Nigdy u gina nie byłaś ?
Nie Nie miałam jakoś potrzeby
Agniesiak85
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/ - po rejestracji można pooglądac szkołę rodzeniaOdważna babka
Wszystko będzie git ;-)
Aż mi glupio wejśc do gina i powiedziec: Ja pierwszy raz
R
rouż
Gość
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki
A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
Pyszczku!!! Ogromnie Wam gratuluje!!!
Listopadowa armia:-):-):-)Patrysia, Gosia dzięki wielkie za Gratulacje!
Gosia widzisz my we trzy - Ty, ja i Royanna - wszystkie mamy synków Ale brygada
Agnieszko, dziekujeRoyana
Ge-oska
Pyszku
GRATULUJE WAM SYNUSIÓW
i potwierdzam to co dziewczyny wczesniej pisały synusie są przekochane:-)
Juz trzymam kciuki:-)(...)
w środe idę na monittoring i juz proszę o trzymanie kciuków
Ale z jaka radoscia bo z bobo w srodeczkuO rajuś Ja wogóle to pierwszy raz do gina w zyciu będe szła..
A w ogole to witajcie kobietki
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Agniesiak85
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl zobaczcie sobie jakie fajne Tylko trzeba się zarejestrowac i będzie można oglądac odcinki szkoly rodzenia Ja już ogladam Jestem na 4 odcinku
A w ogole to witajcie kobietki
Pewnie nawet nie zauwazylyscie, ze od czwrtku mnie nie bylo:-(;-)
Przyjechala moja mam z Niemiec, wiec trzeba bylo nadrobic kilka dobrych miesiecy, w piatek ja odwiezlismy do domku nad morze, cala sobota to leniuchowanie, a wczoraj powrot, bo tesciowie byli nad morzem i skonczyl im sie turnus i zabralismy ich do nas. Mieli byc 2-3 dni, a jak przyjechalismy wczoraj o 19tej taak dzis wyjechali o 9.30
A w ogole to u nas naraze swieci sloneczko, jest cieplo choc nie ma upalow, a ja czuje sie dobrze:-)
Pewnie, że zauwazyliśmy, że CIę z nami nie ma dobrze, że juz jestes
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło
A u nas pogoda ładna, słoneczko świeci i ciepło
Cześć Dziewczyny ;-)
Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi
Kiki ja tez się cieszę że mam synka a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć
Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)
Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi
Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy! Dziękuję pięknie za gratulacje
Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)
Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną Dziękuję Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji
Royannka dzieki!
Sylwuś dziękuję pięknie za gratki :-) masz rację jeszcze Beti żeby synek się udał a potem życze dziewczynek Tobie i Anufifi
Kiki ja tez się cieszę że mam synka a u Ciebie mała królewna będzie miała super, tylu braci.. :-) ja jeszcze żadnych ubranek nie kupowałam ale chyba czas zacząć
Agnieszka, Paula, Agniesia Dziękuję :-)
Gosia ja miałam zwykłe usg, ale na jakiś czas włączył mi ginek 3d żeby buźkę pokazac, ale mały i tak zakrył się raczkami, chyba chce zrobić mamusi i tatusiowi niespodziankę i pokazać się dopiero jak się urodzi
Bershka kochana nie zapomniały, nie zapomniały, chodziło mi o to że ja, Gosia i Royanna we 3 jesteśmy Listopadówki 2009 heheh a o Twoim chłopaczku jasne że pamiętamy! Dziękuję pięknie za gratulacje
Kicia heheheh Dzięki wielkie, ja też nie jestem zdziwiona ;-) A u siebie masz jakies przeczucia co do plci? :-)
Anufifi dziękuję za gratulacje, tak masz rację, Ty od samego początku wiedziałaś że będzie dobrze i byłas ze mną Dziękuję Ciesze się że będzie synuś, jeszcze jak na Twoich popatrzę to już w ogóle zgadzam się z tym co Agnieszka napisała, że chłopcy są przekochani Kciuki będę mocno zaciskać! Nie ma innej opcji
Royannka dzieki!
reklama
R
rouż
Gość
Wiecie, bedac nad morzem u rodzinki dowiedzialam sie tez od kuzynki, ze moja cala rodzinka az gotuje sie na mysl o naszym syneczku Alanku
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba
I tak sie ciesze, jak czuje jak fika w brzusiu
Podziel się: