reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

AGNIESIAK intuicja cię nie zawiodła co do płóci u PYSZCZKA co mam nadzieję że i nie zawiedzie cię co do mnie:-p:-D

reklama
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-)

Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki :tak:

A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)

ja tylko na chwilke w poszukiwaniu tej wlasnie informacji :-D
Super GRATULACJE!
nie powiem zebym byla zdziwiona hehe

Pozdrowionka dziewczynki

Witam się z rańca:tak:
M już wyjechał na kolonie z dzieciakami ze świetlicy no i siedzę sama:-( Opiekowac Filipkiem tez się nie moge bo ma ospę a ja nie przechodziłam, buu. Jutro ide do gina a w środe jadę do mamy na trochę:tak:

Pyszczku gratuluje zdrowego synusia :) no i oczywiście wiedziałam od samego poczatku ze wszystko będzie dobrze no i że będzie synuś ...

Buziaki

witam wszystkie dziewczyny w poniedziałek ....zyczę o ostudanego weekendu....dla mnie udany bo ostatni i potem urlop!!!!!!

w środe idę na monittoring i juz proszę o trzymanie kciuków :)

DZIEŃ DOBRY:-)

AGNIESIAK pewnie będzie synek bo i tez w owulke:-)
ANUFIFI trzymam kciuki;-)

A my wczoraj od 18 mieliśmy fajnie szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi i zrobiliśmy sobie grilla :-)Dominiś się wyszalał co już na siedząco zasypiał:-Da dziś pada no ale wiedziałam ze przyjdzie deszcz już wczoraj było tak inaczej:sorry2:

DZIEŃ DOBRY:-)

AGNIESIAK pewnie będzie synek bo i tez w owulke:-)
ANUFIFI trzymam kciuki;-)

A my wczoraj od 18 mieliśmy fajnie szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi i zrobiliśmy sobie grilla :-)Dominiś się wyszalał co już na siedząco zasypiał:-Da dziś pada no ale wiedziałam ze przyjdzie deszcz już wczoraj było tak inaczej:sorry2:
Że niby u mnie synek będzie? Miejmy nadzieję:tak::-D M już zrobił w komodzie miejsce na ubranka Tomaszka:-D Niemozliwy ten mój M:-D Jutro ide do gina na 8:00. Patrysia gin mi zrobi usg przezz brzuszek czy jak?:sorry2:
A u nas dziś piękna pogoda, ciepło i słońce grzeje na całego:tak:

reklama
Że niby u mnie synek będzie? Miejmy nadzieję:tak::-D M już zrobił w komodzie miejsce na ubranka Tomaszka:-D Niemozliwy ten mój M:-D Jutro ide do gina na 8:00. Patrysia gin mi zrobi usg przezz brzuszek czy jak?:sorry2:

A u nas dziś piękna pogoda, ciepło i słońce grzeje na całego:tak:

tak tak synek u ciebie;-):-Da twój M to szczęśliwy przyszły tatuś:tak:a usg będziesz miała dopochwowoe przez brzuszek tak dopiero 11-12 tc;-)

Do góry