reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia wiesz jak ja byłam na usg chyba w 13 tyg. to już wtedy ginek zasugerował że "coś między nóżkami dynda" ale nie był pewien, a jednak widzisz sprawdziło się :-D Tak czy inaczej nie da Ci w 15 tyg. 100% pewności, ale taką pewnośc można uzyskac dopiero przy porodzie :-)

hmm no właśnie ja tak sobie myśle że jakby był chłopczyk to powinien ten siusiak być tam co nieco widoczny co myśle że jak gin powie że na dzien dzisiejszy tam nic nie widać to oznaczac będzie że dziewczynka bo jednak siusiak już szybciej rośnie a jak w 15 tc nie będzie go widać to myśle że już się by nie pojawił co myśle że jednak tą płeć tak na 70-80% mi powie;-)

reklama
pyszczku chlopcy sa superowi..tak sie ciesze ze masz synka..ja mialam przeczucie ze mam synka pod serduszkiem pierwsze ubranka jakie kupilam byly na chlopczyka a tu mam dziewczynke..jeszcze raz gratuluje..

sylwiu masz racje sami chlopcy na tym naszym forum..o ile pamietam to ja i agnieszka12 mamy dziewczynki..teraz do fluidkow chlopiecych niech dolaczy beti i do dziewczecych ty i ania i bedzie superowo..chlopcy sa superowi a ciekawe jak dziewczynki..ja mysle ze u nas dziewczynka da nam popalic nam wszystkim..

Royana
Ge-oska
Pyszku
GRATULUJE WAM SYNUSIÓW
i potwierdzam to co dziewczyny wczesniej pisały synusie są przekochane:-):tak:

Witam cieplutko :-)

Pyszczek GRATULACJE SYNKA :-):-):-) super że rośnie zdrowo :tak: to najważniejsze :tak:

Beti super że torbieli nie ma i że staranka w toku :tak::-) zatem trzymam kciuki!!! :tak:

A u nas nadal gorąco :-) pogoda nam dopisuje :tak: i choć teraz zaczęło padać to dobrze po takim upalnym dniu trochę świeżego powietrza się przyda :tak:
Dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Szymbarku zobaczyć dom do góry nogami :-) ale odjazd w środku czujesz się jakbyś była napita mówię Wam :-D:tak: polecam jak będziecie w pobliżu Dom Sybiraka do góry nogami w Szymbarku - Odkryj Nasze Na Nowo - www.odkryjnasze.pl

Został nam jeszcze tydzień urlopu mam nadzieje że równie udany jak ten :tak::-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!!! :-):-):-)

Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-)

Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki :tak:

A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
Ah:-) Wiedziałam, wiedziałam:-D:-D
Ogromniaste gratulacje Kochana:tak::tak:

A ja wczoraj wróciłam od mamy bo przylecieli bracia do Polski i troszkę czasu z nimi spędzilismy z M:tak::-) Tyle opowiadali, zdjęc kuuupa, normalnie taka padnięta wróciłam, że:szok::-D
Ale jak dobrze bylo ich zobaczyc no i przyszła bratowa tez przyleciala:tak:

witam sie i ja!!

No to teraz ja czekam na moje usg co chociaż hmm nie wiem ale myślicie że w 15 tc(bo jednak taki tydzień wychodzi mi na to usg)będzie widać płeć chyba tak bynajmiej siusiaka co jakby go nie było widać to dziewczynka hmm...chciałabym już wiedzieć bo potem czekać kolejny miesiąć:baffled:

PYSZCZEK widze że imie już wpisane:-)
GIEOSKA teraz ty myśl nad imieniem no chyba że już wiecie;-)
Patrsyia mi tez lekarka lekko zasugerowala w 14tc ze to moze byc chlopiec ale nie moze potwierdzic tego na 100procent bo to za wczesnie...ale w 22tc potwierdzony chlopiec zobaczymy czy pozniej sie nie zmieni oby nie:-)
co do imienia to nie mam jeszcze...Podoba mi sie Filip,Gabrys,Patryk ale mojemu m nie bardzo on chce miec Kube bo sam jest Kuba a ja mu powiedzialam ze nie chce Kuby!!nie ma imienia ktore mnie jakos powala:-(

Witam cieplutko :-)

Pyszczek GRATULACJE SYNKA :-):-):-) super że rośnie zdrowo :tak: to najważniejsze :tak:

Beti super że torbieli nie ma i że staranka w toku :tak::-) zatem trzymam kciuki!!! :tak:

A u nas nadal gorąco :-) pogoda nam dopisuje :tak: i choć teraz zaczęło padać to dobrze po takim upalnym dniu trochę świeżego powietrza się przyda :tak:
Dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Szymbarku zobaczyć dom do góry nogami :-) ale odjazd w środku czujesz się jakbyś była napita mówię Wam :-D:tak: polecam jak będziecie w pobliżu Dom Sybiraka do góry nogami w Szymbarku - Odkryj Nasze Na Nowo - www.odkryjnasze.pl

Został nam jeszcze tydzień urlopu mam nadzieje że równie udany jak ten :tak::-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!!! :-):-):-)

Paula super ze urlop Ci sie udaje:-)mi tez by sie przydal wyjazd nad morze bo za duzo spraw mnie dobija:-(i mam takiego dola ze az strach:-(

Pyszczku a Ty usg milas zwykle czarnobiale czy 3d??i czy idziesz w ogole na 3d??

A ja dzis wyprawilam Maje na tydzien do prababci i troche mi smutno bo ja musze to siedziec:-(nie wiem jak ja tyle bez niej wytrzymam:-(Uciekam juz nie bede wam smucic!!

MILEJ NIEDZIELI!!

HEJKA:-)

kobitko to byłas niedaleko mnie tzn od zjazdu z ulicy do szymbarku to podrodze do mnie do Żukowa tzn tą główną ulicą jak się jedzie (no chyba że z innej strony jechaliście);-)super że tak wam pogoda dopisuje oby tak dalej:-)

Patrsyia mi tez lekarka lekko zasugerowala w 14tc ze to moze byc chlopiec ale nie moze potwierdzic tego na 100procent bo to za wczesnie...ale w 22tc potwierdzony chlopiec zobaczymy czy pozniej sie nie zmieni oby nie:-)
co do imienia to nie mam jeszcze...Podoba mi sie Filip,Gabrys,Patryk ale mojemu m nie bardzo on chce miec Kube bo sam jest Kuba a ja mu powiedzialam ze nie chce Kuby!!nie ma imienia ktore mnie jakos powala:-(

A ja dzis wyprawilam Maje na tydzien do prababci i troche mi smutno bo ja musze to siedziec:-(nie wiem jak ja tyle bez niej wytrzymam:-(Uciekam juz nie bede wam smucic!!

Ja myśle że ten % w takim tc jest pewniejszy już co można podpowiedzieć płeć:-phehe ach licze chociaz na jakiś % bardzo bym chciała:-)

No tak nie dziwe ci się co do smutku za córeczką ja tez nie lubie jak synka nie ma obok mnie i też bardzo rzadko go daje hmm jedynie w nagłym wypadku np.wesele itp.:tak:

hay dziewczyny u nas pogoda superowa...wybieramy sie z dziecmi na basen..moje dzieciaczki to juz takie opalone ze im skora schodzi...ja w te upaly czuje sie kiepsko..pozdrawiam i zycze milej niedzieli..

reklama
Patrysiu ja u Ciebie to dziewuszkę czuję:tak::-D

My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką:-DMniami:tak::-)
hay dziewczyny u nas pogoda superowa...wybieramy sie z dziecmi na basen..moje dzieciaczki to juz takie opalone ze im skora schodzi...ja w te upaly czuje sie kiepsko..pozdrawiam i zycze milej niedzieli..
Kochana nie dziwię się, że się kiepsko czujesz w taki upał. No ale już niedługo kruszynka przyjdzie na świat i będzie lepiej:tak: ja uwielbiam wodę:tak::-Djak wejde to za żadne siły nie można mnie zwabic na suchy ląd:tak::-DNo chyba, że zgłodnieję i na jedzenie mnie wezmą to wyjdę;-):-D
We wtorek mam wizytę i zapytam gina czy na basen mogę iśc bo daaawno nie byłam:tak:

Do góry