reklama
P
patrysia*
Gość
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki
A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
GRATULUJE SYNKAa jednak moja intuicja myliła sięwidocznie wymioty to sprawa indywidualna co nie mówi o płóci
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki
A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
Pyszczku kochany bardzo sie ciesze:-)Gratuluje synka:-)
Jednak obiawy typowe niby na dziewczynki u nas sie nie sprawdzily:-)
P
patrysia*
Gość
No to teraz ja czekam na moje usg co chociaż hmm nie wiem ale myślicie że w 15 tc(bo jednak taki tydzień wychodzi mi na to usg)będzie widać płeć chyba tak bynajmiej siusiaka co jakby go nie było widać to dziewczynka hmm...chciałabym już wiedzieć bo potem czekać kolejny miesiąć
PYSZCZEK widze że imie już wpisane:-)
GIEOSKA teraz ty myśl nad imieniem no chyba że już wiecie;-)
PYSZCZEK widze że imie już wpisane:-)
GIEOSKA teraz ty myśl nad imieniem no chyba że już wiecie;-)
kiki750321
Fanka BB :)
witam
PYSZCZEK GRATULUJE SYNKA;DOBRE MIALAS PRZECZUCIE::SUPER
PYSZCZEK GRATULUJE SYNKA;DOBRE MIALAS PRZECZUCIE::SUPER
Patrysia wiesz jak ja byłam na usg chyba w 13 tyg. to już wtedy ginek zasugerował że "coś między nóżkami dynda" ale nie był pewien, a jednak widzisz sprawdziło się Tak czy inaczej nie da Ci w 15 tyg. 100% pewności, ale taką pewnośc można uzyskac dopiero przy porodzie :-)
A tak imię już dawno wybrane i dla chłopca nie mogło być inne :-) Dla dziewczynki nie mieliśmy, ale teraz to już bez znacznenia ;-)
Kiki Dziekuję Kochana :-)
A tak imię już dawno wybrane i dla chłopca nie mogło być inne :-) Dla dziewczynki nie mieliśmy, ale teraz to już bez znacznenia ;-)
Kiki Dziekuję Kochana :-)
reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Pyszczku ...GRATULACJE SYNUSIA :-):-)
Super ze wszystko w pozadku Buziaczki ;-)
Dziewczyny ale rozwiazalysnie worczeczek z synkami hihih.. Beti jeszcze do Was musi dolaczyc i my prosimy z Ania by nastepny worczeka byl z fasolkami ..a potem z fasolkami dziewczynkowymi Daj Boże by tak bylo
Caluje WSZYSTKIE i milego dnia
Super ze wszystko w pozadku Buziaczki ;-)
Dziewczyny ale rozwiazalysnie worczeczek z synkami hihih.. Beti jeszcze do Was musi dolaczyc i my prosimy z Ania by nastepny worczeka byl z fasolkami ..a potem z fasolkami dziewczynkowymi Daj Boże by tak bylo
Caluje WSZYSTKIE i milego dnia
Podziel się: