reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a właśnie...nie pisałam :-D tak, M przeszło ale bałam się tego wieczoru w którym to się stało :-D M powiedział, ze w sumie to nie jest to rysa widoczna i jakoś mu przeszło ale wiem, ze tam w srodku trochę go to boli... no cóż niech się cieszy, że nie wywołał u mnie porodu wczesnego :-D

Hellou :-D

No Dziewczyny ja wrociłam niedawno od fryzjera i w koncu wyglądam jak człowiek :-) W sumie byłam u nowej pani, bo moja na macierzyńskim, i nie zrobiła mi tego dokładnie co chciałam, ale i tak jest oki, ważne że nie ma odrostów ;-) ale ścięcie mogłoby być lepsze..no coż moja fryzjerka ma wrócić we wrześniu do pracy, to jeszcze przed porodem mam nadzieję zdążę do niej pójść, a wtedy na pewno zrobi mi fryzurkę jak trzeba :-)

I jeszcze w drodze powrotnej poszłam na hennę rzęs i regulację brwi, więc ogólnie czuję się wypielęgnowana :-D
Humor mi się poprawił, bo rano miałam kiepski, w nocy bolał mnie brzuch, nie wiem dlaczego :confused: ale wzięłam nospę i na razie nie boli, więc cieszę się że dobrze się czuję :)

Beti kochana widzisz super jest pęcherzyk, to teraz tylko działajcie i efekty już wkrótce! :-) Fajnie że torbiela nie ma i jest kolejna szansa na fasolkę :tak:

reklama
Do góry