reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

royanna gratuluje syneczka chlopaki sa super mam ich trzech naprawde sa swietni..

bereshka ale sie narobilo bardzo mi przykro ze jelitko sie powiekszylo.ale bedzie dobrze zrobia ci cesarke i z malzutkim tez bedzie wszystko dobrze..jestescie silni dacie rade..tulam cie mocno..

a ja to dzisiaj taki bol zeba mialam ze myslalam ze umre.pojechalam na duzur do dentysty 45 km od mojego miasta..mam takie zapalenie ze szok pod zastrzykiem robil bez nie dalam rady teraz mam zab otwarty lekarstwo w srodku i za 3 dni znowu do dentysty.jutro mam termin do ginekologo ciekawe jak idzie mojej derya ile urosla juz nie moge sie doczekac..pozdrawiam was dziewczyny i zycze milego wieczorku..

anufifi malpa minie i beda starania o bobaska uda sie zobaczycz..

reklama
Witam Was.
Troszke Was tu podczytuje i pozwole sobie wtrącić tu swoje małe trzy grosze

witam sie i ja!!jutro o tej porze bede wiedziec co z moim bobaskiem:-)

Dziewczyny skoro juz Anufifi poruszyla temat pokoi to ja mam pytanko chce w salonie zrobic tak ze na jednej stronie dac tapete jakies filoetowe kwiaty czy cos takiego a reszte scian pomalowac na lawendowy kolor myslicie ze to dobry pomysl??

taka tapeta do salonu 4 KOLORY - TAPETY ZMYWALNE - TAPETA WINYLOWA (664949767) - Aukcje internetowe Allegro NR ART.011114 taka filoetowa

a do sypialni myslalam nad zielonym kolorem plus taka fototapeta 368x254CM TAPETY FOTOTAPETY TAPETA FOTOTAPETA+KLEJ (664087741) - Aukcje internetowe Allegro ten pierwszy model TULIPS:-)

dziewczyny doradzcie czy to bedzi dobrze wygladac??
Kochana ja uwielbiam takie tapety i odważne rozwiązania. Sama mam w domu na ścianie ciemno fioletowa tapetę z tym że ja swoją przykleiłam tylko za wersalka a nie na cała ściane ale....
własnie jestem w trakcie remontu i chyba dokleje pozostałe paski ;-)
Wszystko zależy czy pokój w którym chcesz przykleić tą wspaniala tapetę jest słoneczny czy ciemny.Mój ma 3,5 m na 3,6 m więc nie jest duzy ale za to jest bardzo słoneczny i tapeta jest na wprost okna.
Co do scian to jak widac na fotce ponizej to sa takie lekko fioletowe(coś koło jogurtu jagodowego) więc pomysł SUPERANCKI a to czy zrobicie tak zależy tylko od Waszych upodobań.
Fototapeta SUPER
:-D:tak:
Acha ta tapetę którą wybrałaś w fiolecie ja chciałabym zieloną na jedna ściane w przedpokoju:-D:-D:-D
I ten klej też do niej polecam
Dziewczyny a ja się ciągle zastanawiam nad moimi włosami, bo mi tu wszystkie pisałyście że można farbować w ciąży, ale czy Wy robiłyście tylko balejage czy całe farbą? Bo ja własnie farbuję sobie u fryzjera całe włosy farbą, i ta farba przez jakiś czas dotyka skóry głowy i nawrt piecze trochę :confused: i teraz nie wiem, może balejage jest mniej "inwazyjny"? :confused: kurcze ginka wczoraj zapomniałam zapytac o to farbowanie..
Ja tam całą ciąże farbowałam włosy farbami ze sklepu,sama w domu i nie było nic ani mnie ani małej :-D

Załączniki

• obraz 046.jpg
    obraz 046.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
WItajcie :-)

Ja dzisiaj od rana bo czekam na Gosię i wiesci od niej :-) Na pewno już wie, teraz tylko kwestia czasu kiedy dotrze do domku i na kompa :-D

Patrysia to niedługo kończysz 3ci miesiąc :-) o ile dobrze liczę :)
A z telefonem to zrób tak jak piszesz, może jeszcze zadziała :)

Royanna na pewno się Mąż bardzo cieszy, tym bardziej że liczył na drugiego synka, z tego co pisałaś :-) A Ty jak tam, już się przyzwyczaiłas do myśli że drugi facecik w Tobie mieszka? :) zobacz jak nasza Kiki ma 3 synów, taka obstawa, a jak dorosną, to super :)

Kiki jejku współczuję Ci z tym zębem, ale już zaleczony więc może być tylko lepiej :tak:

Bershka Kochana tulam Cię mocno, przykro mi że jelitko znowu się powiększyło, ale jesteś pod dobrą opieką, synek silny, zobaczysz wszystko skończy się dobrze, trzeba wierzyć :tak:

Badaicka Witaj wśród nas :) Ja też ide farbować w piątek i mam nadzieję że nic mi ani maluszkowi nie będzie ;-) Pozdrawiam

Czekamy na Gosię! Miłego dnia wszystkim!

Bershka , ja wierze że jak pojedziesz za 2 tyg. to okaże sie że jest znów poprawa ...nie wiem nie znam sie , ale nie mówili Ci przypadkiem ze jakas twoja dieta może pomóc?????
Będę się modlic o zdrowie Twojego synusia, powiem tez teściowej ( ona ma chody tam na górze....mówie Ci) więc spokojna głowa ;-).

Mnie sie tez pokoik podoba , udał mi sie , ale ja chyba nie mam własnie talentu do takich rzeczy ....troche pooglądałam zdjęc w necie poskładałam sobie do kupy i jakos sie udało.

Gosia odezwij sie szybko bo ciekawosc mnie zrzera :)

Witam was wszystkie dziewczynki ....i zycze miłego dnia:)

A ja od jutra biore CLO ....strasznie sie boję , bo sie naczytałam o ubocznych ze juz mnie nawet dopadły :):) hehe....
ale nic ....dam rade ...nie takie rzeczy sie znosiło :)

Anufifi dokładnie dasz radę :-):tak: Trzymam kciukasy! A ja poszukuję jakiejś listy zakupów na necie, bo pomyślałam że warto powoli chociaz listę zrobić, żeby potem wiedzieć co kupowac dla siebie i maluszka :)

tylko skonsultuj z nami ta listę , bo w necie i gazetach wypisuja mase zbędnych rzeczy ....
ja ostatnio robiłam zakupy z przyjaciolka ...jak zobaczyłam jej liste którą robiła na podstawie netu i gazet to mało nie padłam ....:baffled:

tak więc nic bez nas :):-D;-)

No własnie już zdążyłam to zauważyć :) :szok: Dlatego traktuję te listy z przymrużeniem oka :-D Albo jak podają kosmetyki konkretnych firm to smiać mi się chce :) Albo że jak wanienka to tylko taka na stojaku i koniecznie z odpływem za ponad 200 zł :szok::-D:-D

Jasne że będę z Wami konsultować, nic bez Was :)

reklama
ja jeszcze przy Filipku dałam sie nabrac na niektóre rzeczy , ale przy Tomusiu byłam juz madrzejsza zdecydowanie iu chętnie sie swoimi doświadczeniami podziele , bo przyjaciólka zaoszczędziła jakies 900 zł przy pierszych zakupach , i była w szoku ze ma wszystko a tyle kasy jej zostało :)

Do góry