Agniesiak85
Fanka BB :)
Oj tak pogoda nas rozpieszcza:-)ja też przed chwilką przyszłam do domciu co synek wykąpany bo nieźle sobie poszalał że trzeba było wykąpać gowidze że jest zmęczony ale czy zaśnie tego nie wiem
No ale oczywiście przed kąpaniem synek miał moją komórke no i gdzie wylądowała we wanience jego i teraz kurka dupa niechce mi się włączyćsuszy się wyjełam baterie mam nadzieje że zadziała bo jak nie to ja nie wiem co zrobie masakradobrze że zdjęcia zdążyłam sobie przegrać na kompa ale kurka ja bez komórki doopa a nowej jedynie za gotówke
O jacie.. no to pięknie zrobił.. może zadziała jak wyschnie.. niech calą noc się suszy. A u nas to teraz leje i szaro i grzmi a tak do 16;00 było pięknie, ale za gorąco to w sumie dobrze, że pada
Hej dziewczyny,
ale u nas upal...W cieniu ponad 20st, w sloncu 28st. A my bylismy prawie 3 godziny na placu zabaw i dopiero 40minut jestesmy w domu. Jestem tak zmeczona(sloncem i siedzeniem na lawce) ze juz nic mi sie nie chce...Musze zmotywowac synka aby sie kimnal, bo inaczej nie wytrzyma nam na usg i padnie w drodze...
Narazie zmykam.
Pewnie jeszcze zajrze przed wizyta, bo na bb czas szybciej mija
Ja bym dziś nie wytrzymala 3 godzin na ławce wyszłam tylko na chwilę z M na małe zakupki i normalnie jak wróciłam to padłam jak Rex