reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj tak pogoda nas rozpieszcza:-)ja też przed chwilką przyszłam do domciu co synek wykąpany bo nieźle sobie poszalał że trzeba było wykąpać go:-pwidze że jest zmęczony ale czy zaśnie tego nie wiem:confused:

No ale oczywiście przed kąpaniem synek miał moją komórke no i gdzie wylądowała we wanience jego i teraz kurka dupa niechce mi się włączyć:angry:suszy się wyjełam baterie mam nadzieje że zadziała bo jak nie to ja nie wiem co zrobie masakra:szok::wściekła/y:dobrze że zdjęcia zdążyłam sobie przegrać na kompa ale kurka ja bez komórki doopa a nowej jedynie za gotówke:wściekła/y:
O jacie.. no to pięknie zrobił.. może zadziała jak wyschnie.. niech calą noc się suszy. A u nas to teraz leje i szaro i grzmi:szok: a tak do 16;00 było pięknie, ale za gorąco to w sumie dobrze, że pada:tak:

Hej dziewczyny,
ale u nas upal...W cieniu ponad 20st, w sloncu 28st. A my bylismy prawie 3 godziny na placu zabaw i dopiero 40minut jestesmy w domu. Jestem tak zmeczona(sloncem i siedzeniem na lawce) ze juz nic mi sie nie chce...Musze zmotywowac synka aby sie kimnal, bo inaczej nie wytrzyma nam na usg i padnie w drodze...
Narazie zmykam.
Pewnie jeszcze zajrze przed wizyta, bo na bb czas szybciej mija ;)
Ja bym dziś nie wytrzymala 3 godzin na ławce:szok: wyszłam tylko na chwilę z M na małe zakupki i normalnie jak wróciłam to padłam jak Rex:-D

reklama
Wpadłam zobaczyć czy Royannka już jest :-) Kurcze ciekawe kiedy da znać!
O 18.20 miała miec usg, to już na pewno wie do tej pory! :)

Ostatnia edycja:
No ale oczywiście przed kąpaniem synek miał moją komórke no i gdzie wylądowała we wanience jego i teraz kurka dupa niechce mi się włączyć:angry:suszy się wyjełam baterie mam nadzieje że zadziała

Ja pracuje w telefoni komorkowej, i powiem tak: nie wlaczaj jej ze 3 dni:tak::tak::tak:!!! Jakbys ja wlaczyla to moze byc zwarcie i po telefonie! Wyjmij barerie i susz, ale nie suszarkami, sloncem, telko w przewiewnym miejscu. Jak nie zardzewiwj to bedzie dzialac:tak:

Ja po USG polowkowym:-)
Dzidzia zdrowa, piekna, i wszystko dobrze:-D. Wszelkie przeplywowosci krwi w porzadku. Malenswo ma 20tc+3dni, czyli termin prwie ten sam co wg OM. Wazy 407gram, stopki dlugosc 2.5cm i SIURAK 4mm!!! Bedzie synek!!! Mialam nadzieje na coreczke ale bardzo sie ciesze z synka:tak: Troszke sie z tym oswoje i bedzie super-jedne ciuszki, jeden pokoj:-), uff, jeszcze jestem pod wrazeniem:-D

Royanna no to super wieści!!! Gratuluję Syneczka! :-D:-D:-D Bardzo się ciesze że zdrowy i wszystko w porządku! :-):-):-):-)

I Maciejek będzie miał brata! :)

Ja pracuje w telefoni komorkowej, i powiem tak: nie wlaczaj jej ze 3 dni:tak::tak::tak:!!! Jakbys ja wlaczyla to moze byc zwarcie i po telefonie! Wyjmij barerie i susz, ale nie suszarkami, sloncem, telko w przewiewnym miejscu. Jak nie zardzewiwj to bedzie dzialac:tak:

Ja po USG polowkowym:-)
Dzidzia zdrowa, piekna, i wszystko dobrze:-D. Wszelkie przeplywowosci krwi w porzadku. Malenswo ma 20tc+3dni, czyli termin prwie ten sam co wg OM. Wazy 407gram, stopki dlugosc 2.5cm i SIURAK 4mm!!! Bedzie synek!!! Mialam nadzieje na coreczke ale bardzo sie ciesze z synka:tak: Troszke sie z tym oswoje i bedzie super-jedne ciuszki, jeden pokoj:-), uff, jeszcze jestem pod wrazeniem:-D

suuuper ze wszystko dobrze:-)GRATULUJE SYNKA:-)

A co do telefonu to ja próbowałam go włączyc i on się włączył a potem wyłączył no i doopa pewnie już po moim telefoniku:-(po co ja go włączałam jaka ja głupia jestem:sorry2:

Patrysia a ja tak własnie spojrzałam na Twój suwaczek i Ty już w 12tym tygodniu jestes! :szok::-):-) Ja cieee.... kiedy to zleciało! :-D

Może spróbuj po jakimś czasie jeszcze raz telefon włączyć, może wtedy zadziała jak tam wyschnie w środku :)

Patrysia a ja tak własnie spojrzałam na Twój suwaczek i Ty już w 12tym tygodniu jestes! :szok::-):-) Ja cieee.... kiedy to zleciało! :-D

Może spróbuj po jakimś czasie jeszcze raz telefon włączyć, może wtedy zadziała jak tam wyschnie w środku :)

tak tak:-)jeszcze troszke i skoncze 12 tc :-)

Spróbuje niech jutro jeszcze cały dzień tak leży cały rozebrany i wtedy zobacze czy się włączy:tak:

Royanka gratuluję synka !!!

ja też dziś byłam u lekarza i miałam usg...no i cóż....za 2 tyg jadę do kliniki i będę mieć konsultację z chirurgiem i całym sztabem lekarzy czy będą mnie ciąć w 34 tyg :-( ech... czyli za 4 tygodnie. Jelitko bardzo się powiększyło!

z przyjemnych rzeczy to to, ze waży ponad 2kg i rozwija się b.dobrze. Silny chłopak.

poza tym mam sesję zdaną bez poprawek wrześniowych ale jakoś mnie to nie cieszy:no:

Anufifi piękny pokoik, masz talent !!!!

reklama
Royanka gratuluję synka !!!

ja też dziś byłam u lekarza i miałam usg...no i cóż....za 2 tyg jadę do kliniki i będę mieć konsultację z chirurgiem i całym sztabem lekarzy czy będą mnie ciąć w 34 tyg :-( ech... czyli za 4 tygodnie. Jelitko bardzo się powiększyło!

Dziekuje Bershka:tak:
Bardzo mi przykro, ze u Twojego synusia znowu jelitko powieksza sie:-:)-:)-(Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie wszystko okaze sie na plus i bedzie dobrze:tak:

Dobrej nocki:tak:

Do góry