reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ach wiecie co ja nie wiem jak to pójdzie u mnie z tym nocnikiem:baffled:normalnie synek nie chce co wziełam jego ulubiony miś kaczka no i pokazałam ze kaczka też robi pisiu w nocnik i co mi z tego zaczął mi tą kaczke wkładać do nocnika a sam nie chce siadać:baffled:no to ja sobie troche pewnie pomecze się z tym nocnikiem że az mi się odechcewa uczyć Dominisia:sorry2:

Patrysia moze Twoj synek jeszcze nie dojrzal do nocnika...tj wczesniej pisalam moja Maja dopiero jak miala 2lata i 2mce zaczela kozystac z nocnika...wiec moze sporoboj tj ja i kup mu najtansze pieluchy ktore przeciekaja i moze wtedy zrozumie ze jak ma mokro to trzzeba na nocnik!!teraz nie popuszcza nawet w majtki a jak gdzies daleko jedziemy to ubieram jest profilaktycznie pieluche ale zawsze ona sucha jest a nawet jak ma pieluche i w drodze jej sie zachce to zawsze dotrzyma az do kibelka:-)wiec jestem z niej dumna teraz tylko nocne oduczanie mi zostalo!!

reklama
A może w łazience postaw nocniczek przy kibelku. I jak Tobie się zachce siusiu to niech maly idzie z Tobą:zawstydzona/y::-) Ty będziesz na kibelku a Dominiś na nocniczku przy mamie. Podobno dzieci lubią nasladowac rodziców..:-)

wiesz co spróbuje tak a bynajmiej tam są kafelki to pisie w najgorszym wypadku na nie poleca;-)

Patrysiu witaj w klubie ....
mój Tomke natomiast włazi nogą do nocnika albo jeździ nim po pokoju . moze uda mi sie na urlopie....jak będzie latał na golasa i zdąrzę wyczaic kiedy będzie sikał to będe mu podkładac nocnik ....bo nie widze wyjścia ...Z Filipkiem poszło mi raz dwa , ale teraz trafiłam na synusia tatusia:-D:-D:-D:-Duparte :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Patrysia moze Twoj synek jeszcze nie dojrzal do nocnika...tj wczesniej pisalam moja Maja dopiero jak miala 2lata i 2mce zaczela kozystac z nocnika...wiec moze sporoboj tj ja i kup mu najtansze pieluchy ktore przeciekaja i moze wtedy zrozumie ze jak ma mokro to trzzeba na nocnik!!teraz nie popuszcza nawet w majtki a jak gdzies daleko jedziemy to ubieram jest profilaktycznie pieluche ale zawsze ona sucha jest a nawet jak ma pieluche i w drodze jej sie zachce to zawsze dotrzyma az do kibelka:-)wiec jestem z niej dumna teraz tylko nocne oduczanie mi zostalo!!

no racja tez nawet M mi to mówi ale kurka bardzo bym chciała aby w ten nocnik chociaz na dniu pisiał bo tych pampersów idzie tyle że hej :baffled:ja zostawiałam synka w dużym pampersie specjalnie i nawet aż tak że przepiskał je i wiecie co mojemu dziecku to nieprzeszkadza bawi się dalej brum brum no i najlepsze że wtedy jak go chce przebrać to ucieka mi moje dziecko to jakiś inny przypadek:baffled:

Patrysiu witaj w klubie ....
mój Tomke natomiast włazi nogą do nocnika albo jeździ nim po pokoju . moze uda mi sie na urlopie....jak będzie latał na golasa i zdąrzę wyczaic kiedy będzie sikał to będe mu podkładac nocnik ....bo nie widze wyjścia ...Z Filipkiem poszło mi raz dwa , ale teraz trafiłam na synusia tatusia:-D:-D:-D:-Duparte :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

az się uśmiałam:-D:-Dna pewno zabawnie to wygląda a u mojego ta kaczka dalej siedzi w nocniku:-Dach te dzieciaczki rozbawiaja niesamowicie:-D

Hej dziewczyny,
ale u nas upal...W cieniu ponad 20st, w sloncu 28st. A my bylismy prawie 3 godziny na placu zabaw i dopiero 40minut jestesmy w domu. Jestem tak zmeczona(sloncem i siedzeniem na lawce) ze juz nic mi sie nie chce...Musze zmotywowac synka aby sie kimnal, bo inaczej nie wytrzyma nam na usg i padnie w drodze...
Narazie zmykam.
Pewnie jeszcze zajrze przed wizyta, bo na bb czas szybciej mija ;)

Oj tak pogoda nas rozpieszcza:-)ja też przed chwilką przyszłam do domciu co synek wykąpany bo nieźle sobie poszalał że trzeba było wykąpać go:-pwidze że jest zmęczony ale czy zaśnie tego nie wiem:confused:

No ale oczywiście przed kąpaniem synek miał moją komórke no i gdzie wylądowała we wanience jego i teraz kurka dupa niechce mi się włączyć:angry:suszy się wyjełam baterie mam nadzieje że zadziała bo jak nie to ja nie wiem co zrobie masakra:szok::wściekła/y:dobrze że zdjęcia zdążyłam sobie przegrać na kompa ale kurka ja bez komórki doopa a nowej jedynie za gotówke:wściekła/y:

reklama
Witam :-)

U nas dziś nareszcie gorąco :-) choć powiewa chłodny wiaterek...ale można było się rozebrać na plaży :-)

Pozdrawiam Was cieplutko!!! :-)

Do góry