reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi byłabym Ci bardzo wdzięczna za pomoc :tak: szczególnie jakbyś mogła napisac mi własnie na co się sama skusiłaś a co okazało się niepotrzebne, albo co odradziłas przyjaciółce, a dopiero jak stworze swoją listę, to wysłałabym Ci do konsultacji :-);-)

reklama
Cześć dziewczyny:)
Pewnie ze przyzwyczaiłam sie do mysli o drugim faceciku, bo podswiadomie to czułam, a i w starankach nie starałam sie-po prostu myslalam, ze moze uda sie babeczka ;)
Moj maz do mnie wczoraj wieczorkiem mowi: ale ja naprawde sie staralem...Ja go pytam: ale na co? A on: no, aby byla dziewusia!!! Ale mnie rozbroil ;) Cz zrobic, ze ma tak mocne zolnierzyki ;) u niego w rodzinie jest duuuuza przewaga chlopcow :)

A teraz czekam na wiesci od Gosi!!!

Ja pracuje w telefoni komorkowej, i powiem tak: nie wlaczaj jej ze 3 dni:tak::tak::tak:!!! Jakbys ja wlaczyla to moze byc zwarcie i po telefonie! Wyjmij barerie i susz, ale nie suszarkami, sloncem, telko w przewiewnym miejscu. Jak nie zardzewiwj to bedzie dzialac:tak:

Ja po USG polowkowym:-)
Dzidzia zdrowa, piekna, i wszystko dobrze:-D. Wszelkie przeplywowosci krwi w porzadku. Malenswo ma 20tc+3dni, czyli termin prwie ten sam co wg OM. Wazy 407gram, stopki dlugosc 2.5cm i SIURAK 4mm!!! Bedzie synek!!! Mialam nadzieje na coreczke ale bardzo sie ciesze z synka:tak: Troszke sie z tym oswoje i bedzie super-jedne ciuszki, jeden pokoj:-), uff, jeszcze jestem pod wrazeniem:-D

Gratuluję!!!:-D:-D:-D

Witajcie dziewuszki:tak:
Wczoraj to się tak wystraszyłam,że myślałam,ze umrę.. Poszłam do łazienki, zrobiłam siusiu a na papierze było rożowo:szok: Normalnie myślalam, że to @ się zbliża.. Ale poszłam siusiu w nocy jeszcze dwa razy i już nic nie było.. więc nie wiem co to mogło byc.. M mówi,że nasz "Tomaszek" pewnie się zagnieżdża..a wy jak myslicie?:-(

HELLO:-)
U nas dalej duszno co przez to w nocy synek nie mógł spać bo i nawet biegunke miał o 5 ja zrobił ale tylko raz i mam nadzieje że nie będzie mi dalej robić:tak:teraz się czuje lepiej ale wiem że to przez ten upał co dzisiaj w domku z nim bede :tak:

ja też dziś byłam u lekarza i miałam usg...no i cóż....za 2 tyg jadę do kliniki i będę mieć konsultację z chirurgiem i całym sztabem lekarzy czy będą mnie ciąć w 34 tyg :-( ech... czyli za 4 tygodnie. Jelitko bardzo się powiększyło!

z przyjemnych rzeczy to to, ze waży ponad 2kg i rozwija się b.dobrze. Silny chłopak.

poza tym mam sesję zdaną bez poprawek wrześniowych ale jakoś mnie to nie cieszy:no:

ajenka tak mi przykro:-(ale jak widzisz synek rośnie i jest zdrowy omijając jeltko co widzisz jaki silny synuś jest u ciebie w brzuszku co bedzie dobrze:tak:trzymam kciuki aby jednak się pomiejszyło a jak nie pomiejszy się to aby wszystko dobrze było po cc i synuś zdrowo dalej rósł i rozwijał się juz przy mamusi:tak:

BADAICKA masz bardzo ładne pokoiki i córeczki i ten te z jest fajowo zrobiony z ta tapeta:tak:
GIEOSKA czekam:-D

cześć cioteczki:-):-)
poczytałam ale już nie pamiętam co miałam komu napisać:baffled:

ale przedewszystkim Agniesiak cieszę się , że na teściku 2 piękne grube krechy:-):-)
Royanna gratuluje synka kochana:-):-)
Anufifi pokoik cudo:-):-)
Paula wypoczynek pewnie super:-):-)
Kiki chyba już się zaczynają, dziś się dowiem, idę na monitoring i mam takiego cykora , że szok:baffled::baffled:
Pyszczku, Bershka, jesso i kto jeszcze mam dziury normalnie przez ten stres dziś, buziaki kochane:-):-)

reklama
Patrysia nawet dorosłej osobie ciężko spac gdy jest duszno i gorąco,a co dopiero dziecku :baffled:

Agniesia spokojnie, to pewnie zagnieźdżenie, nie ma czym sie denerwować :tak:

Beti trzymam kciuki za Twój monitoring, daj znać co i jak! ;-)

Do góry