reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu ja tylko sugeruje płeć po tych mdłościach i wymiotach....ja nie mialam, moje koleżanki też nie i mają chłopaków, skoro Ty tez nie masz no to moze akurat ;-)

Anufifi super, ze staranka się zaczęły

pokłóciłam się z M :-( czuję się fizycznie i psychicznie źle więc chyba nie będę Was tu dzisiaj dołować moją osobą. Jutro będzie lepiej :tak::tak:;-)

reklama

pokłóciłam się z M :-( czuję się fizycznie i psychicznie źle więc chyba nie będę Was tu dzisiaj dołować moją osobą. Jutro będzie lepiej :tak::tak:;-)

Kochana faceci to mają do siebie że coby nie robili nam nie dorównają , a że tego zniesc nnie mogą to czasem tworzą napięcia ....OLAĆ
;-):-D
( to taka moja szybka teoria coby cie podnieść na duchu) :tak::-D;-)

Anufifi ale to moja wina :-:)-:)-:)-( mój mąż kupił sobie po kilku latach swój ulubiony model telewizora LCD 47 cali zapłacił za nieg qpe kasy a ja dzisiaj niechąc go przetarłam na matrycy, ryska niewidoczna jak jest włączony tv ale jak wyłączony to widać :-:)-:)-:)-:)-(nie da się tego naprawić :-(

Gosiu sposób na niejadka ja mam ...bo mój Filip to masakra...
ja porpostu nie namawiam , nie chce nie je ....dziecko samo sie głodem nie zamorzy wiec jak zgłodnieje to zje , staram sie miec zawsze jakies danie które lubi ,
no i jest zasada ze ZERO!!!!!! wtedy słodyczy :) ...

witam wszystkie dziewczynki ,
u mnie wczoraj zaczął sie nowy STARANKOWY cykl ....
nie nastawiam sie na sukces bo to wydaje mi sie wręcz niemozliwe ale nie ukrywam ze bardzo o tym marze by sie udało.

miłego dnia :)
tez tak robie ale czasami sa tekie dni ze oprocz picia nic nie chce zjesc...wczoraj jej zabralam cale podelko zelkow od babci to wpadla w histerie ale powiedziaam jej nie jesz nie ma slodyczy!!ona bardzo duzo pije moze przez to tez nie chce jesc??
Aniu 3mam kciuki aby Ci sie udalo zafasolkowac:-)
Gosiu ja tylko sugeruje płeć po tych mdłościach i wymiotach....ja nie mialam, moje koleżanki też nie i mają chłopaków, skoro Ty tez nie masz no to moze akurat ;-)

Anufifi super, ze staranka się zaczęły

obys miala racje:-)
Kochana faceci to mają do siebie że coby nie robili nam nie dorównają , a że tego zniesc nnie mogą to czasem tworzą napięcia ....OLAĆ
;-):-D
( to taka moja szybka teoria coby cie podnieść na duchu) :tak::-D;-)

tez mi sie podoba ta teoria:-)

Anufifi ale to moja wina :-:)-:)-:)-( mój mąż kupił sobie po kilku latach swój ulubiony model telewizora LCD 47 cali zapłacił za nieg qpe kasy a ja dzisiaj niechąc go przetarłam na matrycy, ryska niewidoczna jak jest włączony tv ale jak wyłączony to widać :-:)-:)-:)-:)-(nie da się tego naprawić :-(

Ci faceci to sa przewrazliwieni na punkcie elektroniki!!ja tez tak mam ze m sie wkurza jak dotknie ktos jego kochanego laptopa matryce palcem...a Maja wczoraj bedac u dziadkow z wielkim olowkiem podleciala do nowego telewizora i do matrycy odrazu dobrze ze nic nie uszkodzila bo bym jej cos zrobila...

mój też sobie taki kupił , a Tomcio walna go tłuczkiem do mięsa !!!! buta nie zjesz kochana to są tylko przedmioty rzecz nabyta , raz jest raz jej nie ma ....
powiedz męzowi ze są w zyciu wazniejsze rzeczy a ty mu tego specjalnie nie zrobiłaś ( zakładam) .
Ja w takich sytuacjach jade grubo po bandzie bo sie pytam czy za zdrowie któregos z nas oddałby ten telewizor czy tam jakaś rzecz ...no wiadomo ze mowi ze jasne ....to dodaje zeby sie zamkną i po temacie ....a jak chce zyć w świecie bez problemów , zarysowań , bałaganu i obowiazków to trza kawalerem było zostać....

troche chyba wyolbrzymiłam sprwe :-D:-D:-D:-D:-D. ale nie widze w tym twojej winy ....

reklama
Do góry