reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć ciotki:-):-)

Agniesiak to w takim razie czekam na mocniejsze kreseczki:-):-) a jak się czujesz kochana?

rozumiem cie :tak:a na usg najlepiej tak pod koniec 5 tc chociaz;-)

Ciesze się ze wam się imiona podobaja:-)
W szóstym tyg gdzieś tak pójde do ginka:tak: Zresztą teściowa już wie, a ona jest pielęgniarką to powiedziała,że mnie umówi jak bedzie w środe czy tam w czwartek szła na dyżur:tak:
Te kreski muszą wyjśc ciemniejsze bo ja się zamartwiam cały czas, że takie bledziutkie były..:zawstydzona/y:;-)

reklama
Witajcie :-)

Bershka, Patrysia heheh a dlaczego u mnie dziewuszkę przeczuwacie, hehe :szok: My już z M tylko o synku myślimy i mówimy do naszego Sebusia :-):-D jakby babeczka wyszła to dopiero byłyby jaja :-D

jak będzie dziewczynka to nie będzie jaj :-D:-D:-D

dlatego Pyszczku ponieważ masz te mdłosci poranne i to się sprawdza bardzo często aczkolwiek nie zawsze ;-) ja nie miałam mdłosci ani żadnych nieprzyjemnych dolegliwosci ciążowych i mam dwóch chłopaków :-D:-)

Agniesiak masz rację, poczekaj do 6 tego tyg. wtedy już bedziesz mogła serducha posłuchać :-)

beti ale sie ciesze ze torbiela juz nie ma..walcz kochana az do skutku bedzie dzidzia zobaczysz..juz nie moge sie doczekac kiedy u ciebie i anuffifi beda dwie kreseczki na tescie..co do mojego woreczka to narazie sie uspokoil prosze boga by do porodu juz tak zostalo...

Witam z Ustki :-)

Podróż minęła nam spokojnie :-) pogoda narazie nienajgorsza, troche wieje, słońce czasami się przebije zza chmór ale najważniejsze że nie pada :tak: może niedługo się ociepli.

Wczoraj byłam z mężem na kabaretach w Dolinie Charlotty było super!!! :tak::-) http://www.dolinacharlotty.pl/index.php/pl

Kacperek zadowolony, uwielbia chodzić na plaże i nawet wiatr mu nie przeszkadza :tak:

Agniesiak strasznie się cieszę że się udało :tak: MOJE NAJWIĘKSZE GRATULACJE!!!! :-):-):-) życzę spokojnej ciąży!!!! :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!!
icon_razz.gif

Witam z Ustki :-)

Podróż minęła nam spokojnie :-) pogoda narazie nienajgorsza, troche wieje, słońce czasami się przebije zza chmór ale najważniejsze że nie pada :tak: może niedługo się ociepli.

Wczoraj byłam z mężem na kabaretach w Dolinie Charlotty było super!!! :tak::-) http://www.dolinacharlotty.pl/index.php/pl

Kacperek zadowolony, uwielbia chodzić na plaże i nawet wiatr mu nie przeszkadza :tak:(...)
Paula! Udanego urlopu i aby nie padalo:tak::-D:-D:-D

hej dziewczyny!2dni nie zagladalam a tu tyle napisane:-)

[
a u Pyszczka jednak stawiam na dziewczynkę, zmieniam zdanie :-)

mam cały czas sny o porodzie. Dzisiaj śniłam, że urodziłam synka, który już raczkował :-D i mówił :-D no i ładnie pił z cyca :-)

Witam niedzielnie

Moje chłopaki jeszcze śpią :cool2: mój M wczoraj sformatował mi komp. i chodzi jak ta lala :-D miałam tyle paści i bzdur, ze tylko mi zamulało komputer przy każdym otwieraniu więcej niż 1 strony :baffled:

w pracy jak jest parno też mi jest już ciężej siedzieć i chyba pomyślę o wcześniejszym L4. Może już pójde w okolicach 10 lipca. Dziewczyny powiedzcie mi, czy jak kobieta odchodzi na macierzyńskie to przygotowuje wpracy jakieś ciasta, kawki etc na pozegnanie ?

Z Olisiem nie pracowałam to nie wiem :-)

To po mdlosciach stawiasz ze Pyszczek bedzie miec coreczke??A u mnie dalej obstawiasz ze bedzie chlopiec??;-) niezle mialas sny hehe ja nie mam takich:-)Ja myslama ze juz jestes na l4 ja ide na 99procent od tej srody!
WITAM KOBITKI:-)
Dzisiaj u mnie nie ma planów co i pewnie w domku posiedzimy no i w sumie niechce mi się nigdzie jechac:dry:no ale zobaczymy jak to będzie;-)

tak jak ja obstawiam także że PYSZCZEK to dziewuszke ma pod serduszkiem zobaczymy komu się uda zgadnąć:-) oj i sny to ja też mam różne o dzieciach często mi się śni:tak:

jak super tak czytac ze teraz i ty myślisz o imieniach:-)u nas jak chłopczyk to Alan(Alanek)a jak dziewczynka to Nadia(Nadusia):tak:
ja mialam lekkie mdlosci w pierwszej ciazy i jest Maja ale nie wymiotowalam:-)U mnie jak bedzie corka tez bedzie Nadia:-) o ile m sie nie odwidzi a dla chlopca nie mam imienia jeszcze wiec chyba jednak baba bedzie hehe:_)
No myślimy, myślimy:tak::-D Tylko jeszcze u lekarza nie byłami wiecie jak to jest, troche się denerwuję dopóki lekarz nie potwierdzi ciąży:tak: Jeszcze poczekam bo jak pójde teraz to pewnie nic jeszcze nie zobaczy na usg;-)
tez uwazam ze wczesniej niz w 6tyg nie ma po co isc do gina:-)

U nas ciag dalszy brzydkiej pogody ale wczoraj oczywiscie w deszczu bylismy na czeresniach juz sie koncza wiec trzeba korzystac hehe:-)
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak strasznie rozrabiaja i psoca??bo moja Maja taka jest niegrzeczna ze masakra:-(rozrzuca wszystkie zabawki jak jej cos nie pasuje...a przede wszystkim praktycznie mnic nie chce jesc i juz nie wiem co mam robic??;-(macie sposob na niejadka??moze jakies krople na apetyt??

Paula urlopuj sie ile wlezie:-)wazne ze nie pada :-)podobno od jutra ma sie cos poprawic w pogodzie zobaczymy!!

Ostatnia edycja:
Gosiu sposób na niejadka ja mam ...bo mój Filip to masakra...
ja porpostu nie namawiam , nie chce nie je ....dziecko samo sie głodem nie zamorzy wiec jak zgłodnieje to zje , staram sie miec zawsze jakies danie które lubi ,
no i jest zasada ze ZERO!!!!!! wtedy słodyczy :) ...

witam wszystkie dziewczynki ,
u mnie wczoraj zaczął sie nowy STARANKOWY cykl ....
nie nastawiam sie na sukces bo to wydaje mi sie wręcz niemozliwe ale nie ukrywam ze bardzo o tym marze by sie udało.

miłego dnia :)

reklama
Dziendoberek!
Ja juz raniutko zaliczylam badanie krwi. Musialam sie streszczac i szybko jechac aby zdazyc wrocic zanim moj M wyjdzie do pracy-udalo sie. A mialam ogromne szczescie, bo maja tam awarie wody i gdybym przyszla 10minut pozniej to juz odeslaliby mnie, a tak to zalapalam sie do 10tki osob ktore zdazyli przyjac-uff :)
Mam tez do Was pytanko, bo nie moge sie zdecydowac na pewien zakup. Chodzi o narzute na kanape i fotele...Pokoj mam pomalowany kolor na Morelowa Jesien(cieply, prawie pomarancz). Meble Olcha. Wersalka, fotele i krzesla tapicerka w kolorze bezowo-brazowym-taki jasny, jakby kakao-nie wiem jak nazwac. Dywanik brazowo, bezowo, kremowy. Rolety kremowe-ecru-jakos taki kolor. I zastanawiam sie nad kupnem narzutek w kolorze ecru. Takich: KOMPLET ZESTAW NARZUT ŻAKARDOWY narzuta narzuty (673341414) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie ecru. Zawsze chcialam jasne tapicerki, ale ze wzgledu na male dzieci odlozylam to na kiedys ;). I teraz mam dylemat, czy te ecru bedzie pasowac. Bo ja sobie wymyslilam, aby dokupic pozniej jeszcze transparentne zaslonki w kolorze brazowym lub kakowym lub capuciino-generalnie beze, brazy. I na ta wersalke na narzute dokupic 2 male poduszeczki w kolorze zaslonek i taki obrus na stol-brazowo-kremowy. Jak myslicie? Wydaje mi sie, ze jak kupie te narzutki ecru to pozniej beda pasowac do wielu kompozycji...Czy powinam miec zaslonki w kolorze narzut??? Nie jestem mistrzynia w dekoracji mieszkania a chcialabym choc raz miec cos zrobione tak aby "mialo rece i nogi"...Pomozcie, czekam na rady:)

Do góry