reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam - mam takie niesmiale pytanko...
u mnie cylke jak w zegarku sa 26 dniowe od ...nawet nie pamietam kiedy...
25 wieczorem mam lekkie plamienie i rano wstaje @ juz jest rozkrecona..
i tak bylo, ze 25 po przytulanskach w nocy bylo lekkie plamienie...rano wstalam pewna, ze juz jest@...i cisza...dzis moj 27 dc...czyli wyjatkowo@ ma dzien spoznieniaczuje sie okresowo, ale @ nie ma...co to za plamienie bylo kurcze...jakas skolowana sie czuje..bo pierwszy raz cos takiego mam........

R.usałka rób test!!!!! będziesz wiedziałą co jest :tak::tak::tak:

Czarodziejko dziękuje i również Tobie życzę udanego urlopu, wypoczywaj i żeby choć troche słoneczka było :tak::tak::tak: czego Tobie, sobie i innym życze :tak:

Bershka, Czarodziejka gratulacje zdanych egzaminów!!! zdolne babeczki jesteście :-)

Gosiu a co złe wyniki wychodza WR czy co? :confused: a niejedna na Twoim miejscu by się cieszyła że ma mały brzuch :tak:przecież wszystko jest wporządku :tak:

reklama

i tak bylo, ze 25 po przytulanskach w nocy bylo lekkie plamienie...rano wstalam pewna, ze juz jest@...i cisza...dzis moj 27 dc...czyli wyjatkowo@ ma dzien spoznieniaczuje sie okresowo, ale @ nie ma...co to za plamienie bylo kurcze...jakas skolowana sie czuje..bo pierwszy raz cos takiego mam........
Kochana rob test a nie bedziesz nas tu trzymac w stresie!!marsz po test!!!
Witajcie :-)

Ja już po sesji! Wszystko zdane :-)

Kurcze chciałam Wam napisac dla każdej coś, ale mnie zerwało właśnie po sniadaniu...:baffled:.....jejku czy to normalne żeby w 5tym miesiący jeszcze wymiotować, wprawdzie nie czesto ale co jakiś czas sie zdarza...:confused: i już mnie głowa boli z tego napięcia....musze się położyć :baffled:
Gratuluje sesji super:-)wspolczuje wymiotow??mnie naszczecie ta przyjemnosc ominela!!
Gosiu a co złe wyniki wychodza WR czy co? :confused: a niejedna na Twoim miejscu by się cieszyła że ma mały brzuch :tak:przecież wszystko jest wporządku :tak:

wiesz co z tym wr to pierwszy raz zrobili zle badanie bo cos z koscmi zwiazane...pielegniarka pomylila skrot masakra zeby pielegniarka ktora pobiera krew nie znala skrotu badanie...drugi raz nie wiem czemu bo dostalam karteczke ze nalezy pobrac jeszcze raz no i zobaczymy w piatek czy udalo im sie to zrobic??

Pyszczek gratulacje!!!! :-):-):-) to już masz wakacje! :-)
myśle że to normalne takie wymioty, każda ciąże przechodzi inaczej :tak: a moja znajoma wymiotowała nawet przez całą ciąże czego oczywiście Ci nie życzę ;-)

Gosia oby tym razem wyniki wyszły dobre!

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny

Pyszczku juz masz wakacje ? super ja mam już dość nauki ! :angry:

Czarodziejko udanego wypoczynku :cool2::sorry2: Oby Wam pogoda dopisała i to słoneczko szybko wyszło bo co tu robić w deszczowe dni :baffled:

Dziendobry babeczki!!!
Unas od rana slonecznie i cieplo-ciekawe jak dlugo ;-)

a ja z dobrymi wieściami :)
torbieli cist brak , od lipca staranka z CLO ....mam nadzieję że owocne ...trzymajcie kciuki dziewuszki by nie było komplikacji bo niestety idziemy na zywoł jak to gin stwierdził bo bez monitoringu ....ale uznał ze urlop to dobry czas więc nie ma co zwlekać ...
Anufifi-tak bardzo sie ciesze, ze startujecie ze starankami!!! Ze wszystko dobrze!!! :tak::-D:-D:-D
Dziewczyny ja od jutra sie odmeldowuję....jadę na 2 tygodnie na Lubelszczyznę..gdybym sie uparła to mialam bym tam net ale chyba chce odpoczac od calego swiata.
Dlatego kazdej z Was zycze udanych wakacji/urlopów/bez wzgledu na pogodę/chociaz milo by bylo gdyby to slonko sie jednak pojawiło.:)
Czarodziejko, bedzie Cie tutaj brakowac...Ale wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj:tak:I aby pogoda Ci sprzyjala, a zapowiadaja sloneczne i upalne dni:-)

Rusalko-TESTUJ!!!:-) Wszystko bedzie jasne!!!:tak:

wiesz co z tym wr to pierwszy raz zrobili zle badanie bo cos z koscmi zwiazane...pielegniarka pomylila skrot masakra zeby pielegniarka ktora pobiera krew nie znala skrotu badanie...drugi raz nie wiem czemu bo dostalam karteczke ze nalezy pobrac jeszcze raz no i zobaczymy w piatek czy udalo im sie to zrobic??
Gosiu, ale badanie wr nie ma nic wspolnego z koscmi, tylko to jest badanie na choroby weneryczne...standardowe w ciazy....:confused:

A my z synkiem chyba zaraz wybierzemy sie na spacer:-D chociaz jestem padnieta, bo pol nocy klocilam sie z nim, ze ma spac u siebie w lozku. Najpierw maz, potem ja. I w koncu poszlam spac ok 4rano a obudzilam sie o 8:baffled:

Gosiu, ale badanie wr nie ma nic wspolnego z koscmi, tylko to jest badanie na choroby weneryczne...standardowe w ciazy....:confused:

A my z synkiem chyba zaraz wybierzemy sie na spacer:-D chociaz jestem padnieta, bo pol nocy klocilam sie z nim, ze ma spac u siebie w lozku. Najpierw maz, potem ja. I w koncu poszlam spac ok 4rano a obudzilam sie o 8:baffled:

Ja wiem ze wr nie ma nic wspolnego z koscmi ale ta pielegniarka co mi krew pobierala pomylila kody i zamast tego wr w ciazy zaznaczyla jakies inne wr co ma cos wspolnego z koscmi...z tego co widzialam to dzis w szczecinie caly dzien ladnie i 25stopni!!

ale się wkurzyłam na naszą sekretarkę, co za cham jeden :angry::angry::angry: ech.... innych czasami trzeba nauczyć kultury :confused:

a u nas też ładnie ale parno

reklama
HELLO:-)
A ja sobie pije gorący kubek o smaku serowym mniam:-pu nas wczoraj było słoneczko a dzis nie ma ale jest duszno hmm ciekawe co to przyniesie:baffled:

witam sie ku przypomnieniu o sobie:-D;-)

zbilza sie @...czyli kolejne rozczarowanie:baffled:..pierwsze 3 cykle kombinowane..a teraz na zywiol wsio aby juz bylo...ale kolejne 4 nietrafione...masakra!i dol!

trzymam kciuki za reszte!

TESTUJ TESTUJ czekamy:-)

a ja z dobrymi wieściami :)
torbieli cist brak , od lipca staranka z CLO ....mam nadzieję że owocne ...trzymajcie kciuki dziewuszki by nie było komplikacji bo niestety idziemy na zywoł jak to gin stwierdził bo bez monitoringu ....ale uznał ze urlop to dobry czas więc nie ma co zwlekać ...

Buziaki

juuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiii:-):-)na pewno sie uda za pierwszym razem;-)

Witam :-)

Pogoda fatalna :baffled: niby jest ciepło, ale duszno i pada deszcz od rana dzisiaj :baffled: wczoraj wieczorem była burza i ulewa :baffled: a ja od soboty mam urlop :-( jedno jest pocieszające że wczoraj dzwoniliśmy do teścia z życzeniami i u nich ciepło i słoneczko :tak:mam nadzieje że pogoda się wyklaruje :-)

cieszyć się z urlopu nie ważne czy ciepło czy chłodno ważne że wolne;-)

a ja w końcu zdałam to co oblałam :-D:-) jakimś fuksem bo na 10 osób tylko dwóm zaliczył :wściekła/y::no:

GRATULACJE:-)no i patrz jak ten czas leci już weszłaś w 30 tc super teraz to już blizej końca:-)

Dziewczyny ja od jutra sie odmeldowuję....jadę na 2 tygodnie na Lubelszczyznę..gdybym sie uparła to mialam bym tam net ale chyba chce odpoczac od calego swiata.
Dlatego kazdej z Was zycze udanych wakacji/urlopów/bez wzgledu na pogodę/chociaz milo by bylo gdyby to slonko sie jednak pojawiło.:)

i ja życze miłego urlopu i odpoczywaj sobie tam ile wlezie:-)

Witajcie :-)

Ja już po sesji! Wszystko zdane :-)

Kurcze chciałam Wam napisac dla każdej coś, ale mnie zerwało właśnie po sniadaniu...:baffled:.....jejku czy to normalne żeby w 5tym miesiący jeszcze wymiotować, wprawdzie nie czesto ale co jakiś czas sie zdarza...:confused: i już mnie głowa boli z tego napięcia....musze się położyć :baffled:

GRATULACJE :-)a wymiotami się nie przejmuj niestety potrafią trzymać niektórym nawet całą ciąże lub tak jak mi nawet w 9 miesiącu przyszły:baffled:

Do góry