reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam kochane :-)

Nic nie pisze bo jestem zawalona pracą przed urlopem :baffled::baffled::baffled: w sobotę wyjeżdżamy do Ustki :-)

W piątek byłam u ginki, zbadała mnie i wszystko jest wporządku :tak:w sierpniu mam porobić badania i jak wyniki będą dobre to we wrześniu już możemy się starać :tak::-):-)

Patrysiu cieszę się że dzidzia zdrowo się rozwija :tak::-) piękna fotka i brzusio masz już śliczny :tak:

Royanna zdrówka dla synka życzę! :tak:

Bershka ja nie wiem co to czkawka u dziecka w brzuszku ;-) powodzenia na zaliczeniu!!! :tak:

A ja się wkurzyłam bo zablokowali nam gg i nk w pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nk można przezyć ale gg często nam się przydawało w pracy nawet do celów służbowych :-(

Życzę Wam kochane miłego dnia i pozdrawiam Was wszystkie! Buziaczki!

reklama
WITAM WIECZOROWA PORĄ:-)
No i mam super wieści :-)wogóle to super bo byłam pierwsza u gina co szybko poszło no i dzidzia zdrowo się rozwija ciąża nie jest zagrożona a za 10 dni nawet już mozemy serduszkować:-)leki odstawiać mam i tak za tydzień zaczne brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąc(no chyba że by coś mnie niepokoiła ale odpukac):tak:

najważniejsze że temperatura zaczeła spadac no i ma apetyt:-)a pampersami się nie przejmuj zdąży się odnauczyć a teraz jest najważniejsze aby dobrze zniósł tą 3 dniówke:tak:

A to nasze maleństwo które pięknie sie ruszało nóżkami kopało i rączkami machało i nawet serduszko słyszałam:-)
Super ze u Ciebie wszystko w porzadku:-)a co gin powiedzial na ta cytomegalie??super zdjecia ale masz duzy juz brzucho...ja takiego duzego jeszcze nie mam:-(
Patrysiu ależ piękne zdjęcie bardzo się cieszę, że dzidzia rozwija się prawidłowo :tak::tak::tak::tak:

piękny masz brzusio a dzidzia - no cóż mnie to wygląda na dziewczynkę :-D:tak:

a mój maluszek w brzuszku ma cały czas czkawkę :sorry2::dry: heh czy to normalne zeby tak często. Przynajmniej 2 razy na dzień a może i do 3
Pamiętam, ze z Olisiem też tak miałam ale nie pamiętam jaka była częstotliwość.

Uczę się na jutro na zaliczenie :angry:

spokojnego wieczorku

Kochana moja Maja jak siedziala w brzuchu to miala czkawke bardzo czesto moze z 5-6razy na dzien hehe ale to normalne:-)3mam kciuki za zdany egazmin:-)

Paula bardzo sie ciesze ze u ginka wszystko ok zobaczysz wakache mina i na wiosne bedziesz rodzic slicznego zdrowego bobaska:-)co do Twojego urlopu to prognozy nie sa za optymistyczne:-(

Ciekawe czy Anufifi postanowila jechac do tej Nicei??

Dziewczyny wracajac do mojego brzusia to on mi sie bardziej zaaokraglil od pepka niz tj ma Patrysia i troche mie to martwi:-(Powinnam sie tym martwic??

U mnie tak leje ze zyc sie nie chce i poprawy nie widac buu:-(

witam dziewczyny..

patrysia sliczna dzidzia a jaka duza jest..a brzuszek jaki masz juz duzy..

bereshka moja derya tez codziennie ma czkawke 1do 2 razy dziennie..

paula to zrobili niespodzianke wam w pracy ze poblokowali gg i nasza klase..ciesze sie ze u ciebie wszystko oki po wizycie u ginekologa to jeszcze chwilke i beda staranka o ksiezniczke.

witaj gioeska..

WITAM:-)

piękny masz brzusio a dzidzia - no cóż mnie to wygląda na dziewczynkę :-D:tak:

a mój maluszek w brzuszku ma cały czas czkawkę :sorry2::dry: heh czy to normalne zeby tak często. Przynajmniej 2 razy na dzień a może i do 3
Uczę się na jutro na zaliczenie :angry:

hehe wiesz że moja siostra tez tak powiedziała :-pale już wiecie się teraz po tych akcjach tych nerwówkach co ostatnio było juz teraz zależy aby maluszek przetrwał całą ciąże zdrowo i był już z nami:tak:
A o ćkawke się nie martw ja miałam ze synkiem na dniu i w nocy to normalne niektóre dzieciaczki często maja a jedne wogóle;-)
Powodzenia na egzaminie:tak:

Super ze u Ciebie wszystko w porzadku:-)a co gin powiedzial na ta cytomegalie??super zdjecia ale masz duzy juz brzucho...ja takiego duzego jeszcze nie mam:-(

Dziewczyny wracajac do mojego brzusia to on mi sie bardziej zaaokraglil od pepka niz tj ma Patrysia i troche mie to martwi:-(Powinnam sie tym martwic??

powiedział jak spojżał że musze zrobić IGM a ja na to że już mam i popatrzał i powiedział że super wyniki nie ma się czym martwic:tak:
co do brzusia kobitko ty sie nie martw wogóle jesteś szczupłą kobitka i u ciebie nie musi odrazu wyskoczyć najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze co na brzusio przyjdzie czas i też nic nie jest złego jak masz go niżej bo u mnie także tak jest z rana ja akurat to zdjęcie robiłam po jedzonku i wtedy on i u góry się zaokrągla;-)

PAULA no to ci niespodzianka z tym gg i nk:baffled:ale super wieści że od września staranka:-)

Witajcie!
WITAM WIECZOROWA PORĄ:-)
No i mam super wieści :-)wogóle to super bo byłam pierwsza u gina co szybko poszło no i dzidzia zdrowo się rozwija ciąża nie jest zagrożona a za 10 dni nawet już mozemy serduszkować:-)leki odstawiać mam i tak za tydzień zaczne brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąc(no chyba że by coś mnie niepokoiła ale odpukac):tak:
Bardzo dobre wiadomosci! Ciesze sie! Dzidzia slodziudka!

Wydaje mi sie, ze to najzupelniej normalna sprawa!:-D

W piątek byłam u ginki, zbadała mnie i wszystko jest wporządku :tak:w sierpniu mam porobić badania i jak wyniki będą dobre to we wrześniu już możemy się starać :tak::-):-)
Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! A od w wrzesinia bedzie serduszkowanie cala para!!!

Na pewno masz klasyczny ciazowy brzuszek:tak:

witam dziewczyny...
Witaj kiki:-)

I wszystkie dziewczyny witam!
Macio juz nie goraczkuje, temperatura troszke podniesiona, ale w normie:-DJestem szczesliwa!!!Tylko martwi mnie, co to za cholerstwo go zlapalo, bo nie trzydniowka-wysypki nie dostal:-(. Najwazniejsze, ze przechodzi:tak:

Moje malenstwo w brzuszku wczoraj wieczorem urzadzilo taka impreze, ze moj M po raz pierwszy poczul je, jak przylozyl reke. Az sie smial, ze tak fika. Cala seria kopniaczkow i tracen byla, i to dlatego, ze nie ulozylam sie tak, jakby ono chcialo;-);-)

Milego dnia!!!

I wszystkie dziewczyny witam!
Macio juz nie goraczkuje, temperatura troszke podniesiona, ale w normie:-DJestem szczesliwa!!!Tylko martwi mnie, co to za cholerstwo go zlapalo, bo nie trzydniowka-wysypki nie dostal:-(. Najwazniejsze, ze przechodzi:tak:

Moje malenstwo w brzuszku wczoraj wieczorem urzadzilo taka impreze, ze moj M po raz pierwszy poczul je, jak przylozyl reke. Az sie smial, ze tak fika. Cala seria kopniaczkow i tracen byla, i to dlatego, ze nie ulozylam sie tak, jakby ono chcialo;-);-)

Milego dnia!!!

suuuper ze przechodzi:-)no i prosze maleństwo szaleje:-)och to jest piękne czucie jak dzidzia kopie:-)

Czesć dziewczyny ,
Ja czytam Was codziennie i monitoruje czy wszystko u was dobrze, i widzę (Patrysia) że jest wszystko ok :-);-):tak:

Ja idę dzisiaj na 19 na wizytę po 3 miesiącach !!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem przerażona bo miałam dzisiaj kosmzary ....sniła mi sie porodówka , ale normalnie cała zakrwawiona....rzeź jakaś więc nie spodziewam sie dobrych wieści.
Do tego oszukała mnie pacjentka ...poświeciłam jej 2 dni a ona nie powiedziała ze juz ma aparat wiec moje bieganie jest nic nie warte.do tego jak odwoziłam jej dokumenty pogryzł mnie jej pies :( potargal ulubione portki ....ehhhh...chyba sobie musze popłakac bo za duzo tego....

anufifi
3491.jpg

reklama
witam sie ku przypomnieniu o sobie:-D;-)

zbilza sie @...czyli kolejne rozczarowanie:baffled:..pierwsze 3 cykle kombinowane..a teraz na zywiol wsio aby juz bylo...ale kolejne 4 nietrafione...masakra!i dol!

trzymam kciuki za reszte!

Do góry