reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja z dobrymi wieściami :)
torbieli cist brak , od lipca staranka z CLO ....mam nadzieję że owocne ...trzymajcie kciuki dziewuszki by nie było komplikacji bo niestety idziemy na zywoł jak to gin stwierdził bo bez monitoringu ....ale uznał ze urlop to dobry czas więc nie ma co zwlekać ...

Buziaki

Witam :-)

Pogoda fatalna :baffled: niby jest ciepło, ale duszno i pada deszcz od rana dzisiaj :baffled: wczoraj wieczorem była burza i ulewa :baffled: a ja od soboty mam urlop :-( jedno jest pocieszające że wczoraj dzwoniliśmy do teścia z życzeniami i u nich ciepło i słoneczko :tak:mam nadzieje że pogoda się wyklaruje :-)

Anufifi to super wiadomosci!!! :tak::-) teraz tylko serduszkować i serduszkować :tak: mocno trzymam kciuki za staranka! :tak::tak::tak:

Beti a jak u Ciebie z tym torbielem??? :confused:

Agniesiak czyli w sobote jak @ nie przyjdzie to testujesz??? :tak: trzymam kciuki!:-)

R.usałka póki @ nie ma jest nadzieja :tak:głowa do góry! :tak:

Bershka jak tam zaliczenie? pewnie zaliczone :tak:

Gosia a Ty jak zwykle wyszukujesz powodów do zmartwień ;-) każdy brzuszek jest inny, nie masz się czym martwić :tak:

Kiki o księżniczke albo o księcia jest mi wszystko jedno :tak: żeby tylko zdrowe było i żebym nie musiała się tak stresować w ciąży :tak:

Patrysia masz racje nie ważne co będzie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa :tak:

Royanna dobrze że synek już zdrowieje :tak:no i super że drugi bobas tak daje znać o sobie :-):-D

Margaritta, Czarodziejka pozdrawiam! :-)

I wszystkie Was pozdrawiam!!!! Buziaki!!! :-)

Super Anufifi :-):tak: bardzo dobre wieści
brakowało tu Twoich staranek :-p znowu będziemy dopingować czyli już idziesz na żywioł i baaardzo dobrze bo chłopaki to fajne dzieciaki :-D:-)

a ja w końcu zdałam to co oblałam :-D:-) jakimś fuksem bo na 10 osób tylko dwóm zaliczył :wściekła/y::no:

ok, mykam po jakieś śniadanko do sklepu bo nic sobie z domu nie wzięłam :-p

hej dziewczyny!!ja poraz 3juz dalam probke krwi dzis na WR bo cos nie umieja mi tego badania zrobic i z lekka mnie to irytuje wrr:-(poza tym pogoda taka ze plakac sie chce!!

Witam!:tak::-)
U mnie piękna pogoda tylko wiatr straszny..
Czekam cierpliwie na dzień spodziewanej @. Tempka dziś też 36,8..
Aga ja nie znam sie na tempce ale jak za 3dni masz testowac to dzis tez juz by wyszla krecha jak jest fasolka:-)moze zrobisz testa dla nas plizz:-)
a ja z dobrymi wieściami :)
torbieli cist brak , od lipca staranka z CLO ....mam nadzieję że owocne ...trzymajcie kciuki dziewuszki by nie było komplikacji bo niestety idziemy na zywoł jak to gin stwierdził bo bez monitoringu ....ale uznał ze urlop to dobry czas więc nie ma co zwlekać ...

Buziaki
Oj kochana bardzo sie ciesze ze takie dobre wiadomosci przynioslas:-)to teraz staranki pelna para:_)a nie musisz iles tam odczekac po odstawieniu tabsow??teraz bedziemy Tobie dopingowac:-)Zdecydowaliscie sie gdzie jedziecie na urlop??
Super Anufifi :-):tak: bardzo dobre wieści
brakowało tu Twoich staranek :-p znowu będziemy dopingować czyli już idziesz na żywioł i baaardzo dobrze bo chłopaki to fajne dzieciaki :-D:-)

a ja w końcu zdałam to co oblałam :-D:-) jakimś fuksem bo na 10 osób tylko dwóm zaliczył :wściekła/y::no:

ok, mykam po jakieś śniadanko do sklepu bo nic sobie z domu nie wzięłam :-p
Gratulacje:-)
Witam :-)
Gosia a Ty jak zwykle wyszukujesz powodów do zmartwień ;-) każdy brzuszek jest inny, nie masz się czym martwić :tak:

oj wiem ze znowu sobie czegos szukam ale naprawde mam malutki brzuch:-(jak ja dozyje do srody ehh:-(

Ciekwae jak naszemu Pyszczkowi wczoraj poszedl egzamin??pewnie zaliczyla na 5:-)

Czesc Laski
U nas dzis też szaro i pada a do tego duchota ze nie wiem co, chociaz jest cieplo ....to o tyle dobrze,
Bershka- GRATULUJE!
ja tez zdalam egzamin ktory mi zalegal i byl bardzo wazny..z mojego rocznika tylko ja zdalam.
Dziewczyny ja od jutra sie odmeldowuję....jadę na 2 tygodnie na Lubelszczyznę..gdybym sie uparła to mialam bym tam net ale chyba chce odpoczac od calego swiata.
Dlatego kazdej z Was zycze udanych wakacji/urlopów/bez wzgledu na pogodę/chociaz milo by bylo gdyby to slonko sie jednak pojawiło.:)

witam - mam takie niesmiale pytanko...

u mnie cylke jak w zegarku sa 26 dniowe od ...nawet nie pamietam kiedy...
25 wieczorem mam lekkie plamienie i rano wstaje @ juz jest rozkrecona..
i tak bylo, ze 25 po przytulanskach w nocy bylo lekkie plamienie...rano wstalam pewna, ze juz jest@...i cisza...dzis moj 27 dc...czyli wyjatkowo@ ma dzien spoznieniaczuje sie okresowo, ale @ nie ma...co to za plamienie bylo kurcze...jakas skolowana sie czuje..bo pierwszy raz cos takiego mam........

reklama
Witajcie :-)

Ja już po sesji! Wszystko zdane :-)

Kurcze chciałam Wam napisac dla każdej coś, ale mnie zerwało właśnie po sniadaniu...:baffled:.....jejku czy to normalne żeby w 5tym miesiący jeszcze wymiotować, wprawdzie nie czesto ale co jakiś czas sie zdarza...:confused: i już mnie głowa boli z tego napięcia....musze się położyć :baffled:

Do góry