reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko brzusio cudny:tak::-)

A u mnie Kochane dziś tempka 37,0 :szok: Ale chyba zawsze po owólce jest podwyższona a potem spada przed @ lub w dzień @, prawda? Nie nakrecamy się z M, bo fikalismy tylko 16dc dwa razy:-p:-D

reklama
Jarzebinko super brzusio:-)

Ja tylko na chwilke wklejam swoj brzusio:-)

Załączniki

• brzucg.jpg
    brzucg.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 34
witam jarzebinko piekny brzusio jaki duzy juz moj mniejszy..

gieoska u ciebie tez juz brzusio ,malutki ale jest.

agnieszka juz nie dlugo testowanie,ciekawa jestem czy beda dwie kreseczki..

patrysia to uroki naszych ciaz..

witam jarzebinko piekny brzusio jaki duzy juz moj mniejszy..

gieoska u ciebie tez juz brzusio ,malutki ale jest.

agnieszka juz nie dlugo testowanie,ciekawa jestem czy beda dwie kreseczki..

patrysia to uroki naszych ciaz..

Też jestem ciekawa.. ale ustalilismy z M, że nie kupujemy testu. Jak się @ będzie spóźniac to do ginka na wizytę. Bo jak znów kupie teściora to znów pewnie nic nie wyjdzie:-p:-D Zresztą ten cykl sobie odpuścilismy i serduszkowaliśmy po owólce (chyba) tj. w 16dc. Dziś tempka 37,0.
Od czerwca ruszamy z przytulankami co drugi dzień:-p:-D

HEJKA:-)
Ciesze się że moge do was zaglądać:tak:
Brzusiaczki śliczne aż mi tak dziwnie bo ja mam 7 tydzień a mam już brzusio na dole a nie ma mowy abym zapieła się w normalne spodnie jedynie co to dresy bo ciążowych to nie za szybko:zawstydzona/y:niech rośnie wiem że to dlatego bo macica jest duża u mnie jak wam mówiłam:tak:pęcherzyk ciążowy też jest duży co dlatego fasolka taka malutka się wydaje a teraz jak ginekolog powiedział będzie widać ładnie fasolke:tak:

KOCHANE ZAGLĄDAJCIE I GADAJCIE NAWET JAK MINĄŁ DZIEŃ ITD.:tak:

Też jestem ciekawa.. ale ustalilismy z M, że nie kupujemy testu. Jak się @ będzie spóźniac to do ginka na wizytę. Bo jak znów kupie teściora to znów pewnie nic nie wyjdzie:-p:-D Zresztą ten cykl sobie odpuścilismy i serduszkowaliśmy po owólce (chyba) tj. w 16dc. Dziś tempka 37,0.

Od czerwca ruszamy z przytulankami co drugi dzień:-p:-D

Ja uważam że jest szansa po owulce ale ona trwa bo o ile mi wiadomo jajeczko jest przez 24 godziny co mogło się udać i trzymam kciuki:tak:

HEJKA:-)
Ciesze się że moge do was zaglądać:tak:
Brzusiaczki śliczne aż mi tak dziwnie bo ja mam 7 tydzień a mam już brzusio na dole a nie ma mowy abym zapieła się w normalne spodnie jedynie co to dresy bo ciążowych to nie za szybko:zawstydzona/y:niech rośnie wiem że to dlatego bo macica jest duża u mnie jak wam mówiłam:tak:pęcherzyk ciążowy też jest duży co dlatego fasolka taka malutka się wydaje a teraz jak ginekolog powiedział będzie widać ładnie fasolke:tak:

KOCHANE ZAGLĄDAJCIE I GADAJCIE NAWET JAK MINĄŁ DZIEŃ ITD.:tak:

patrysia, Patrysia, zaglądamy i mówimy:tak:
Mój M własnie obiadek zrobił, kotleciki, kuraka, ziemniaczki i sałatę ze śmietanka i nawet sałatkę:szok: Na obiadek przyjeżdżają rodzice M także będzie wesoło:-p:-D

reklama
patrysia, Patrysia, zaglądamy i mówimy:tak:

Mój M własnie obiadek zrobił, kotleciki, kuraka, ziemniaczki i sałatę ze śmietanka i nawet sałatkę:szok: Na obiadek przyjeżdżają rodzice M także będzie wesoło:-p:-D

o to miły dzień mmm i już obiadek jest godtowy u mnie nie wiem ja miałam robić ale chyba M coś zrobi bo jest w domku co chce pomóc :tak:SMACZNEGO:-)

Do góry