reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko
av100_3438_cmok_1_.gif
;-)

reklama
Hehhe Margaritta podrapałabym maluszka, gdybym tylko wiedziała gdzie ta stópka lewa jest :-D No przekonałas mnie swoim postem :tak: Ale ja po prostu chciałabym żeby i Dziewczynki które od dawna tu zaglądają więcej pisały co u nich, ja tez wierzę że wszystkim uda się zafasolkowac i mocno trzymam kciuki!

A hormony chyba buzują, bo ostatnio mam takie napady, np. rozpłakałam się że M po pracy wziął prysznic w swojej firmie, a nie w domu :szok::-D:-D bo jak kąpie się wieczorem w domu, to zawsze lubię z nim razem posiedziec w łazience i pogadać :-) M się ze mnie śmieje do tej pory, że takie krokodyle łzy mi leciały z takiego błahego powodu, eh :-D:-D:-D
Więc może coś w tym jest :)

Ja się cieszę że ten wątek jest, bo zuważyłam że np. wątki dotyczące poszczegolnych miesięcy znikają, np. nie ma już Marcówek,Kwietniówek 2009, a przecież dziewczyny z tych wątków na pewno tez przyzwyczaiły się do wspólnego pisania. Dobrze że nasz wątek jest bezpieczny ;-)

WITAM KOBITKI:-)
Ach hormony oj tak i u mnie burzują:-D:zawstydzona/y:ja też o błache rzeczy potrafie się popłakać lub posprzeczać:baffled:u mnie są mdłosci a ostatnio się nasilają co kibelek chyba niedługo zawita:baffled:ale cieszę się z M bo wiem że hormony działaja co ciąża dobrze się rozwija:tak:już mi lepiej nawt więcej wstaje ale też i leże ostatnio jak pisałam nie brudze no czasami ale tylko raz dziennie ale to bardziej śluz taki zabarwiony co ogólnie dobre oznaki i tak gin powiedział i racja że krwawić nie powinnam b to co miało zlecieć to zleciało:tak:1 czerwca wizyta ach już zobacze serduszko oby biło zdrowo i silnie :tak:POZDRAWIAM:-)

WITAM KOBITKI:-)
Ach hormony oj tak i u mnie burzują:-D:zawstydzona/y:ja też o błache rzeczy potrafie się popłakać lub posprzeczać:baffled:u mnie są mdłosci a ostatnio się nasilają co kibelek chyba niedługo zawita:baffled:ale cieszę się z M bo wiem że hormony działaja co ciąża dobrze się rozwija:tak:już mi lepiej nawt więcej wstaje ale też i leże ostatnio jak pisałam nie brudze no czasami ale tylko raz dziennie ale to bardziej śluz taki zabarwiony co ogólnie dobre oznaki i tak gin powiedział i racja że krwawić nie powinnam b to co miało zlecieć to zleciało:tak:1 czerwca wizyta ach już zobacze serduszko oby biło zdrowo i silnie :tak:POZDRAWIAM:-)

Kochana serduszko bedzie biło jak się patrzy:) Zobaczysz:) Daj znac jak bedziesz juz po wizycie:tak::-D

A ja dzis tak wieczorowa pora sie witam!
Caly dzien mialam wypelniony, az Maciopadlo o 19:15 i teraz spokoj!
W koncu zamowilismy rolety wewnetrzne do calego mieszkania oprocz kuchni(tam najpierw musimy wymienic peknieta szybe), najprostsze, gladkie, kasetkowe, ale laczyny koszt wraz z zalozeniem to 980zl! Dla mnie to szok, ale co zrobic. W koncu mamy nietypowe, niewymiarowe okna, w kazdym pokoju po3(w sypialni 2). Ale nas nie bedzie juz budzic sloneczko skoro swit, a Maciejek nie bedzie sie klocila dlaczego ma isc spac, skoro jeszcze nie ma nocki. Jestem zadowolona :)

Dziewczynki kochane ja tez nie miałam nic złego na mysli piszać ze mi sie głupio wcina .....
jestem tu codziennie i czytam wszystko ... ale co ja moge wam pisac ....ze wziełam 12 ..16 ...18 tabletkę ....ze do końca 45...41...39 to nudne ....dlatego pisze jak pojawia sie temat w którym mogę cos napisac ....jak znów zaczne staranka to pewnie bede tu duzo czesciej ...pytac , rozwiewac wątpliwości i dzielic sie emocjami....

bardzo sie do tego wątku przywiązałąm i chyba nic nie zmieni faktu ze bede tu zaglądac.....
cieszą mnie kazde nowe dwie kreseczki ....i dodają sił...

buziaczki kochane

reklama
Do góry