reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

o to miły dzień mmm i już obiadek jest godtowy u mnie nie wiem ja miałam robić ale chyba M coś zrobi bo jest w domku co chce pomóc :tak:SMACZNEGO:-)
Wykorzystuj go jak jest w domku:-D
DObra lecę bo zaraz przyjadą rodzice M. Dziękujemy!!
DO usłyszenia później:tak:

Patryś.. a Ty mierzyłas tempkę? Bo ja dziś miałam 37,0:szok: a nigdy wcześniej takiej nie miałam. Wiem, że przed @ spada i miałam się nie nakręcac a znów to robię..eh:baffled:

reklama
Cześć Dziewczynki;-)
ślczne brzusia :tak::tak::tak:
widze ze testowanka sie zblizają, czekam z niecierpliwoscią na wyniki:tak:;-)
czytam Was prawie codziennie ale nie zawsze sie udzielam:zawstydzona/y:
U mnie nadal twardnienia staram sie duzo wypoczywac zeby niewysilac szyjki...
wczoraj byłam sprawdzic czy sie nie zmniejsza, nieotwiera...
tydzien temu na wizycie szyjka miała 4cm a wczoraj 3,5cm w pierwszym momencie sie wystraszyłam ze sie zmniejsza ale potem lekarz zrobil mi usg i mowi ze mamy niespodzianke mała odwrocila sie głowką ku dołowi i sugerował ze to przez to szyjka mogła sie skrocic... mam nadzieje ze tak jest a nie ze przez te twardnienia...
mała wazy 1300kg i jest to 28tydzien ciazy wg usg....
zdjeć tym razem niemam bo mała zrobiła nam psikusa i zasłoniła rączkami całą bużke:-D hehe o własnie tak:
skanuj0017.jpg

Jarzebinka..Ale juz masz piekny brzusio :-).. kurcze juz 22 tyd.. jak to zlecialo :-D .. a niedawno testowalas :sorry2:Super.. Caluski;-)
Gieoska.. noo Twoj malusi i slodki ;-)
Pewnie wszystkie maja piekne brzusia :))))
Pozdrawiam niedzielnie:)
PS. Agus noo aparatka z Waneski :)

Wykorzystuj go jak jest w domku:-D

DObra lecę bo zaraz przyjadą rodzice M. Dziękujemy!!
DO usłyszenia później:tak:

Patryś.. a Ty mierzyłas tempkę? Bo ja dziś miałam 37,0:szok: a nigdy wcześniej takiej nie miałam. Wiem, że przed @ spada i miałam się nie nakręcac a znów to robię..eh:baffled:

tak tak trzeba korzystać:-Dniestety nigdy nie mierzyłam co się na tym nie znam:sorry2:
Cześć Dziewczynki;-)
ślczne brzusia :tak::tak::tak:
widze ze testowanka sie zblizają, czekam z niecierpliwoscią na wyniki:tak:;-)
czytam Was prawie codziennie ale nie zawsze sie udzielam:zawstydzona/y:
U mnie nadal twardnienia staram sie duzo wypoczywac zeby niewysilac szyjki...
wczoraj byłam sprawdzic czy sie nie zmniejsza, nieotwiera...
tydzien temu na wizycie szyjka miała 4cm a wczoraj 3,5cm w pierwszym momencie sie wystraszyłam ze sie zmniejsza ale potem lekarz zrobil mi usg i mowi ze mamy niespodzianke mała odwrocila sie głowką ku dołowi i sugerował ze to przez to szyjka mogła sie skrocic... mam nadzieje ze tak jest a nie ze przez te twardnienia...
mała wazy 1300kg i jest to 28tydzien ciazy wg usg....
zdjeć tym razem niemam bo mała zrobiła nam psikusa i zasłoniła rączkami całą bużke:-D hehe o własnie tak:
Zobacz załącznik 135962

hehe jak słodko się zasłoniła:-Dtrzymaj się ciepło będzie dobrze:tak:

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)

HEJ KOCHANE

Pyszczku normalnie gdyby nie szczęście w Twoim brzuszku to normalnie dooope bić:-) jak możesz tak myśleć?!
ja ostatnio mało czasu, ale zaglądam i poczytuje, a to że się nie oddzywam, to nie znaczy, że coś nie tak, u mnie cykl stracony, mam torbiela i za bardzo nei mam o czym pisać, nawet na 28 mam tyły:-):-), ja się bardzo cieszę z waszych brzuszków, dwóch kreseczek i jak to czytam to mimo doła , dostaje jakiegoś nowego powera oglądając wasze brzuszki i kreseczki na teście, więc to napewno nie tak...no ale wiem, hormonki:-):-):-):-)

Paula nie ma za co:-)cieszę się, że mogliśmy pomóc:-):-)
wiemm ,że nasze chłopaki ostatnio sobie pogadali na gadu:-):-):-)
pozdrów Pawła:-)

Aguś, Gosia, Jarzębinko, i wszystkie nasze dziewczynki z brzusiami-są piękne:-)a w nich kochane cuda:-)

Kiki kochana pięknie wyglądasz:tak: napisze jak tylko będę miała chwile lenistwa:-) okres wesel i komunii, więc z czasem kiepsko - buziaczki dla chłopców i księżniczki:-)

Margarittko stęskniłam się za Tobą:-) kiedy przylatujesz do PL? my na facecików, więc sztama musi być:-D:-):-):-)

poczytałam i już zapomniałam co jeszcze komu miałam napisać:baffled:

Royanna Bershka wielkie całuski:-)

i wszystkie baaardzo mocno pozdrawiam:-):-):-)
buziaki laseczki:-):-):-)

My z M juz po obiadku:-D Teraz śmigam poleżec na sofce:tak:
Co do tempki... to ja dziś tylko zmierzyłam tak dla orientacji.. byłam pewna, że będzie 36,6 a tu taka niespodzianka.. pierwszy raz tak mam. Może wczesniej nie mialam owólacji, nie wiem

Jarzębinko, gie-osko, patrysiu86- piekne brzuszki!!!!
Agniesiu- ale ci corcia psikusa zrobila:) Kochana malutka

Nam weekend minął fajnie ale szybko...za szybko!
Buzie
121.jpg

hej dziewczyny!

Pyszczek watki marzec,kwiecien 2009 nie znikaja tylko sa przenoszone gdzie indziej,gdzie nadal mamy moga rozmawiac:-)

Patrysia faktycznie szybko Ci brzusio wyskoczyl:-)

A mi jakos dzis zle nie wime czemu??:(

Buziaki dla wszystkich dziewczyn!!

reklama
Do góry