reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam...

Ja dziś już w pracy :-( tak się stresowałam że pół nocy nie spałam :baffled:

Kacper też poszedł już dzisiaj do przedszkola.

Beti tak nasze chłopaki rozmawiają sobie na gg :-)

Gosia jak samopoczucie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę miłego dnia!

Mam nadzieje że mi minie szybko!

reklama
hej dziewczyny!

Pyszczek watki marzec,kwiecien 2009 nie znikaja tylko sa przenoszone gdzie indziej,gdzie nadal mamy moga rozmawiac:-)

Patrysia faktycznie szybko Ci brzusio wyskoczyl:-)

A mi jakos dzis zle nie wime czemu??:(

Buziaki dla wszystkich dziewczyn!!

Uuuu a czemu to Ci tak dziwnie, cio?;-)
Ja dziś zmierzyłam tempkę i niestety 36,6 wiec dupa blada z tego cyklu. W sumie to się nawet na dzidzię w tym cyklu nie nastawilismy ale jak wczoraj zobaczyłam temperature 37,0 to jakaś nadzieja mała się we mnie obudziła. No ale dzis zgasła:-p:-D Czekamy na @ i na kolejne staranka "na luzie":tak::-D

Witam...

Ja dziś już w pracy :-( tak się stresowałam że pół nocy nie spałam :baffled:

Kacper też poszedł już dzisiaj do przedszkola.

Beti tak nasze chłopaki rozmawiają sobie na gg :-)

Gosia jak samopoczucie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę miłego dnia!

Mam nadzieje że mi minie szybko!

Kochana raz dwa Ci dzien zleci:tak: A synek napewno dobrze się bawi w przedszkolu i ma dużo kumpli:-D

Agniesiak własnie czytam......
a moż ejeszcze nie wszystko stracone;-)
a fasolka bedzie tylko w swoim czasie :tak: czasami trzeba cierpliwosci...
całusy

Dzięki dziewczyny :-)
Agniesiak a kiedy testujesz tepka 37,0 to super!
Buziaki dla waszystkich :***
Kochana własnie dziś była 36,6:baffled: No ale mówi się trudno, następny cykl bedzie owocny. W tym cyklu nie nastawialiśmy się na Fasolkę i przytulaliśmy się chyba po owolce.. jednak miło mnie zaskoczyła wczorajsza tempka i mała nadzieja była. Dziś jednak została rozwiana i zaczynamy od czerwca już na luzie:-p:-D @ powinna się zjawic za 4 - 5 dni.

DZIEŃ DOBRY:-)
Hmm ja tu pisze a tu mi BB znika:wściekła/y:

Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

GIEOSKA a czemu taka smutna minka uśmiech prosze:tak:
PAULA oj ja niegdy nie lubiłam pracy co wiem że nie może być człowiek w humorze chociaż czasami jest wesoło w pracy zależy to też od towarzystwa:tak:no a twój synek to chyba happy że do przeczkola tyle kolegów naraz:-D
AGNIESIAK oj szkoda że tak spadła,ale wiesz ja się nie znam na tych tempkach co może to nie jest przesądzone że nie będzie to cykl owocny co:confused:

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)
Hmm ja tu pisze a tu mi BB znika:wściekła/y:

Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

GIEOSKA a czemu taka smutna minka uśmiech prosze:tak:
PAULA oj ja niegdy nie lubiłam pracy co wiem że nie może być człowiek w humorze chociaż czasami jest wesoło w pracy zależy to też od towarzystwa:tak:no a twój synek to chyba happy że do przeczkola tyle kolegów naraz:-D
AGNIESIAK oj szkoda że tak spadła,ale wiesz ja się nie znam na tych tempkach co może to nie jest przesądzone że nie będzie to cykl owocny co:confused:

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:
Kochana jak dobrze Cię znów widziec na BB:tak::-)
No chyba jak tempka spadła to nie ma ratunku.. i tak z M nie nastawialiśmy się w tym cyklu bo chyba za późno się do roboty zabraliśmy, ale jak zobaczyłam wczoraj te 37,0 to iskierka nadzieji była tym bardziej, że poprzedni cykl był bezowólacyjny:baffled: No ale trudno, nie ten to nastepny:tak:
Kochana to super jak juz nie plamisz:tak: A serduszkiem się nie martw, napewno bije i to mocno:-D

Dzieńdoberek :)

Jarzębinko, Gosiu, brzuszki śliczne!
Patrysiu, dobrze, ze brzuszek widać i rośnie-znaczy ze i fasoleczka rośnie!

Agniesiak- a Ty sie nie stresuj bo to szkodzi starankom. Jak nie uda sie w tym cyklu(ale trzymamy kciuki) to w nastepnym na pewno!

reklama
Do góry