reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam...

Ja dziś już w pracy :-( tak się stresowałam że pół nocy nie spałam :baffled:

Kacper też poszedł już dzisiaj do przedszkola.

Beti tak nasze chłopaki rozmawiają sobie na gg :-)

Gosia jak samopoczucie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę miłego dnia!

Mam nadzieje że mi minie szybko!

reklama
hej dziewczyny!

Pyszczek watki marzec,kwiecien 2009 nie znikaja tylko sa przenoszone gdzie indziej,gdzie nadal mamy moga rozmawiac:-)

Patrysia faktycznie szybko Ci brzusio wyskoczyl:-)

A mi jakos dzis zle nie wime czemu??:(

Buziaki dla wszystkich dziewczyn!!

Uuuu a czemu to Ci tak dziwnie, cio?;-)
Ja dziś zmierzyłam tempkę i niestety 36,6 wiec dupa blada z tego cyklu. W sumie to się nawet na dzidzię w tym cyklu nie nastawilismy ale jak wczoraj zobaczyłam temperature 37,0 to jakaś nadzieja mała się we mnie obudziła. No ale dzis zgasła:-p:-D Czekamy na @ i na kolejne staranka "na luzie":tak::-D

Witam...

Ja dziś już w pracy :-( tak się stresowałam że pół nocy nie spałam :baffled:

Kacper też poszedł już dzisiaj do przedszkola.

Beti tak nasze chłopaki rozmawiają sobie na gg :-)

Gosia jak samopoczucie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę miłego dnia!

Mam nadzieje że mi minie szybko!

Kochana raz dwa Ci dzien zleci:tak: A synek napewno dobrze się bawi w przedszkolu i ma dużo kumpli:-D

Agniesiak własnie czytam......
a moż ejeszcze nie wszystko stracone;-)
a fasolka bedzie tylko w swoim czasie :tak: czasami trzeba cierpliwosci...
całusy

Dzięki dziewczyny :-)
Agniesiak a kiedy testujesz tepka 37,0 to super!
Buziaki dla waszystkich :***
Kochana własnie dziś była 36,6:baffled: No ale mówi się trudno, następny cykl bedzie owocny. W tym cyklu nie nastawialiśmy się na Fasolkę i przytulaliśmy się chyba po owolce.. jednak miło mnie zaskoczyła wczorajsza tempka i mała nadzieja była. Dziś jednak została rozwiana i zaczynamy od czerwca już na luzie:-p:-D @ powinna się zjawic za 4 - 5 dni.

DZIEŃ DOBRY:-)
Hmm ja tu pisze a tu mi BB znika:wściekła/y:

Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

GIEOSKA a czemu taka smutna minka uśmiech prosze:tak:
PAULA oj ja niegdy nie lubiłam pracy co wiem że nie może być człowiek w humorze chociaż czasami jest wesoło w pracy zależy to też od towarzystwa:tak:no a twój synek to chyba happy że do przeczkola tyle kolegów naraz:-D
AGNIESIAK oj szkoda że tak spadła,ale wiesz ja się nie znam na tych tempkach co może to nie jest przesądzone że nie będzie to cykl owocny co:confused:

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)
Hmm ja tu pisze a tu mi BB znika:wściekła/y:

Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

GIEOSKA a czemu taka smutna minka uśmiech prosze:tak:
PAULA oj ja niegdy nie lubiłam pracy co wiem że nie może być człowiek w humorze chociaż czasami jest wesoło w pracy zależy to też od towarzystwa:tak:no a twój synek to chyba happy że do przeczkola tyle kolegów naraz:-D
AGNIESIAK oj szkoda że tak spadła,ale wiesz ja się nie znam na tych tempkach co może to nie jest przesądzone że nie będzie to cykl owocny co:confused:

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:
Kochana jak dobrze Cię znów widziec na BB:tak::-)
No chyba jak tempka spadła to nie ma ratunku.. i tak z M nie nastawialiśmy się w tym cyklu bo chyba za późno się do roboty zabraliśmy, ale jak zobaczyłam wczoraj te 37,0 to iskierka nadzieji była tym bardziej, że poprzedni cykl był bezowólacyjny:baffled: No ale trudno, nie ten to nastepny:tak:
Kochana to super jak juz nie plamisz:tak: A serduszkiem się nie martw, napewno bije i to mocno:-D

Dzieńdoberek :)

Jarzębinko, Gosiu, brzuszki śliczne!
Patrysiu, dobrze, ze brzuszek widać i rośnie-znaczy ze i fasoleczka rośnie!

Agniesiak- a Ty sie nie stresuj bo to szkodzi starankom. Jak nie uda sie w tym cyklu(ale trzymamy kciuki) to w nastepnym na pewno!

reklama
Do góry