reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięń dobry!:-)
Bereshka, moje gratulacje, wybroniłaś się dzielnie od tej cukrzycy.
Ja muszę się pochwalić!!!:-) Już czuję ruchy dzidzi:-):-):-)
Myślałam, że te łaskotania to przypadek, ale teraz są częściej. Narazie to tylko takie lekkie muśnięcia ale i tak sie cieszę. Już zapomniałam jakie to wspaniałe uczucie.:-)Ach

reklama
Gratuluje Madziu a który masz tydzień już ? Twój suwaczek jest mało precyzyjny :-);-)

kiedy masz wizytke u lekarza ?

Ja muszę się pochwalić!!!:-) Już czuję ruchy dzidzi:-):-):-)

Jak cudownie!!! Wczoraj wieczorem wydawalo mi sie, ze tez to czuje, ale chyba jednak jeszcze nie:-( Mysle, ze ja to poczuje za 1-2tygodnie:-Djuz nie moge sie doczekac!

Patrysiu-lez, lez, lez-jeszcze raz lez:tak: i odpoczywaj:tak:. My wierzymy, ze bedzie dobrze!!! Musi byc!!!:-):tak:
Sonia- owocnego cyklu!!! O synka duzo latwiej niz o coreczke! Powodzenia!!!

My wrocilismy z 1.5godzinnego spacerku, tuz przed deszczem! Juz leje! Po raz pierwszy od tygodnia tem podniosla sie do 20 st, ale znowu deszcz-blee. I wiecie co, nie czulam sie dobrze. Szlismy spacerkiem, a ja co jakis czas czulam kolatanie w piersi, brak oddechu i ogolnie bardzo zle:-(Pewnie sprawa cisnienia...

co tu robić dziewczyny w taką pogodę z małym :confused::baffled:

moze po przedszkolu zjemy obiadek i pojedziemy do psiapsiółki :confused::dry: kurka ani na plc zabaw wyjsc ani nic. Ciągle pada i pada a w domu do 20tej się zanudzimy

Mojego synka zawsze bardzo nosi gdy za dlugo siedzi w domku... Troche bajek obejrzy, troche pobuduje klockami, troche powycina, ale jak za dlugo to zle...Zawsze chetnie pomaga w kuchni, wiec moze my jakies ciasto lub gofry upichcimy? Ale do 19tej to tyllle czasu...A ja padne, bo moj maly sam sie nie zajmie...

ja pakuje dzieciaki i jade do anikina ...takie centrum zabaw dla dzieci ....baseny z piłkami , zjeżdzalnie itp....sama wracam z tamtąd wykończona bo jednego i drugiego z oka nie da sie spuścic , ale chlopaki przeszczęsliwe :)

u nas tez jest taki plac zabaw Hop Siup ale ile można :confused:
co deszczowa pogoda to tam jeździmy

Royanna mój tez mało się sam sobą zajmuję, brakuje mu braciszka :-);-)

reklama
oj Wy niedobre o jedzeniu mi tu pisza:-(a ja glodna siedze:-(

Bershka dawaj tego kalafiora ale juz:-)ale mi ochoty na robilas:-)
Royannka Ty nie jestes lepsza z tymi goframi<mniam>

Faktycznie taka pogoda ze nic sie nie da zrobic z dzieckiem:-(Moja Maja tez wariuje w domu jak jest taka pogoda ale mysle ze dziadek jakas rozrywke jej zapewnil:-)albo ona sama znalazla sobie cos do psocenia:-)dobrze ze jeszcze mieszkamy w domu bo ma duzo miejsca do zabawy hehe:-)

Do góry