reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

JOLUŚ KOCHANA 100 LAT:-):-):-):-)

a tak w ogóle to witam cieplutko i życzę wszystkim miłego weekendziku

Kiki wiadomość na n/k:-);-)

reklama
Bershka ;
WSZYSTKO CO BYŁO TWOIM MARZENIEM,
CO JEST I BĘDZIE W PRZYSZŁOŚCI,
NIECH NIE MIJA Z CICHYM WESTCHNIENIEM
LECZ SIĘ SPEŁNI W CAŁOŚCI.
WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE
NIECH BĘDZIE W TWOIM ŻYCIU SPEŁNIONE!!!!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego :tak::-)
Witam dziewczynki
lekarz mnie zbadał mowi ze czeste mam te twardnienia ale szyjka zamknieta, i ma 4cm wiec chyba dobrze…
niemusze isc do szpitala ale mam jeszcze 3 tygodnie lezec by dzidzia urosła wrazie nagłego porodu, ma na mysli to ze mala dalej jest ułozona w pozycji siedzacej jak robil mi usg szyjki to super widzial co mala robi normalnie kopie mnie dokladnie nozkami przy ujsciu mowi ze wlasnie to moze powodowac te twardnienia brzucha bo brzuch sie napina….
mowi ze ta pozycja dziecka jest niebezpieczna bo szybko moze nastapioc porod gdyz nozki sa male i szybka przejda a glowka duza i z tym jest gorzej dlatego mowi ze mam unikac chodzenia zeby jeszcze nienasilac szyjki na ciezar i oby jeszcze wytrzymac te 3tygodnie a potem juz bedzie lepiej….. tzn mial na mysli ze jak sie juz bedzie chciała urodzic to jest to bezpieczne…. wiec bede starala sie dalej duzo lezec
TAK SIE CIESZE ZE MOGE BYC W DOMU :)
lekarz mowi ze byc moze jeszcze sie odwroci głowka na dól a jak tak sie stanie to poczuje ulge w chodzeniu i wogole bedzie mi łatwiej…
wiecie dzis mial troche wiecej czasu zrobil mi usg małej a ze było slicznie widac buzke to zadzwonil do recepcji ze maja meza przyprowadzic do mnie , maz jak usłyszal ze ma isc do mnie to omalo z krzesła niespadł bo myslał ze ze mna juz tak zle…… ale naszczescie lekarz juz jak słyszał ze idzie to na korytarz wolal ze zona niemusi do szpital :)
no i dzis pierwszy raz na usg mała dała sie pogladac buzke ma strasznie podobna do Oliwerka , wkleje zdjecia za chwilke:tak:
BUZIACZKI WY MOJE KOCHANE PSIAPSIÓLKI :******

Bershka ;
WSZYSTKO CO BYŁO TWOIM MARZENIEM,
CO JEST I BĘDZIE W PRZYSZŁOŚCI,
NIECH NIE MIJA Z CICHYM WESTCHNIENIEM
LECZ SIĘ SPEŁNI W CAŁOŚCI.
WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE
NIECH BĘDZIE W TWOIM ŻYCIU SPEŁNIONE!!!!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego :tak::-)
Witam dziewczynki
lekarz mnie zbadał mowi ze czeste mam te twardnienia ale szyjka zamknieta, i ma 4cm wiec chyba dobrze…
niemusze isc do szpitala ale mam jeszcze 3 tygodnie lezec by dzidzia urosła wrazie nagłego porodu, ma na mysli to ze mala dalej jest ułozona w pozycji siedzacej jak robil mi usg szyjki to super widzial co mala robi normalnie kopie mnie dokladnie nozkami przy ujsciu mowi ze wlasnie to moze powodowac te twardnienia brzucha bo brzuch sie napina….
mowi ze ta pozycja dziecka jest niebezpieczna bo szybko moze nastapioc porod gdyz nozki sa male i szybka przejda a glowka duza i z tym jest gorzej dlatego mowi ze mam unikac chodzenia zeby jeszcze nienasilac szyjki na ciezar i oby jeszcze wytrzymac te 3tygodnie a potem juz bedzie lepiej….. tzn mial na mysli ze jak sie juz bedzie chciała urodzic to jest to bezpieczne…. wiec bede starala sie dalej duzo lezec
TAK SIE CIESZE ZE MOGE BYC W DOMU :)
lekarz mowi ze byc moze jeszcze sie odwroci głowka na dól a jak tak sie stanie to poczuje ulge w chodzeniu i wogole bedzie mi łatwiej…
wiecie dzis mial troche wiecej czasu zrobil mi usg małej a ze było slicznie widac buzke to zadzwonil do recepcji ze maja meza przyprowadzic do mnie , maz jak usłyszal ze ma isc do mnie to omalo z krzesła niespadł bo myslał ze ze mna juz tak zle…… ale naszczescie lekarz juz jak słyszał ze idzie to na korytarz wolal ze zona niemusi do szpital :)
no i dzis pierwszy raz na usg mała dała sie pogladac buzke ma strasznie podobna do Oliwerka , wkleje zdjecia za chwilke:tak:
BUZIACZKI WY MOJE KOCHANE PSIAPSIÓLKI :******

ojej to wspaniała wiadomośc:tak::-)
Tak się cieszę:tak::-)
Wklejaj te fotki, wklejaj:-D

dodaje zdjecia znów potwierdzonej Waneski :)
skanuj0012.jpg
skanuj0013.jpg
skanuj0014.jpg
skanuj0015.jpg

a tu zdjecie zrobione przy badaniu mojej szyjki…. widac ze ma długosc 4cm a na koncu troche niewyraznie ale widac stópki dzidziaszka :)
skanuj0016.jpg

Agniesiak 85 juz niedługo zobaczysz :tak:
trzeba cierpliwosci mi to zajeło 11cykli a jaka teraz jestem szczęsliwa:-)

reklama
Agnieszka12 - ale zdjęcia Cudowne!

Jestem pod wielkim wrazeniem tych zdjęc usg! To bylo 3D?

Kurcze Cudo..Agniesiu bardzo Ci gratuluję, super ze wszystko jest ok :)

Niech Waneska zdrowo sie rozwija :))))

Do góry