reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny czy mnie się tylko tak wydaje czy w około same babki z brzuchami chodzą :confused::-D dosłownie wszędzie je widzę :-)

reklama
Ja się witam i życzę miłego weekendu :tak:

u nas dziś coś pochmurno :baffled: ale to dobrze bo mam troche porządków w domu do zrobienia :tak:

a wczoraj....pochwale się....zrobiłam pyszną zupę serową i ciasto marchewkowe
:blink:

Bershka dla Ciebie moja droga dzisiaj najlepsze życzenia urodzinowe!!! Dużo zdrówka, miłości i spełnienia marzeń no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania! :-):tak:

5eafeed8fbe398f8med.jpg

Pozdrowienia dla pozostałych babeczek!!!!

Witajcie, ja dosłownie na chwilkę, póxniej poczytam co u Was :tak:
Moja Mami wczoraj przyjechała i fajnie pogadalyśmy sobie troszkę, opowiedziała mi o swoich porodach ( jak rodziła brata,a potem mnie), heh miło było posłuchać :-)
A mnie wczoraj taki ból złapał pleców w okolicach lędźwiowych że nie mogłam wytrzymać - przy siadaniu czy wstawaniu, zginaniu się, podnoszeniu czegoś i td. Dzisiaj już troszkę lepiej ale jeszcze boli...:confused:
No i poranne mdłości też zaliczone :baffled:

Miłego dnia

Paula jeśli możesz to daj przepis na pyszną zupę serową :-)

Agnieszka miejmy nadzieję że ustaną te twardnienia tak częste, nie martw się, jeśli trzeba będzie to idź do tego szpitala, tam Ci nie zaszkodzą a mogą pomóc. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj :tak:

Bershka piękne foteczki, naprawdę :-):tak: niech synus dalej rośnie zdrowo!

Witam sobotnio!!:-D
Dziś M wraca po południu ze szkoły więc brykanko będzie, tym bardziej, że śluzik mega płodny jest:-D Tylko cosik mnie już jajnik nie kuje i chyba owólka była po 1 w nocy bo do pierwszej jeszcze kuł. Hmm:confused: No nic ale i tak się będziemy przytulac, może cosik zmajtrujemy w końcu:-p:-D

DZIEN DOBRY:-)
A ja zjem sobie śniadanko z M i jedziemy do Auchanu na małe zakupki:-)
Ah! Zakupki!! Jak my z M kochamy zakupy robic:tak::-)
Ja się witam i życzę miłego weekendu :tak:

u nas dziś coś pochmurno :baffled: ale to dobrze bo mam troche porządków w domu do zrobienia :tak:

a wczoraj....pochwale się....zrobiłam pyszną zupę serową i ciasto marchewkowe
:blink:

Bershka dla Ciebie moja droga dzisiaj najlepsze życzenia urodzinowe!!! Dużo zdrówka, miłości i spełnienia marzeń no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania! :-):tak:

Zobacz załącznik 134262

Pozdrowienia dla pozostałych babeczek!!!!

U nas tez pogoda do bani:-(
Mniam!!Zupka serowa.. wklej Kochana przepis:tak: Ja normalnie mam już załozony zeszyt do przepisów dziewczyn z BB:-D Tyle pyszności robią, że normalnie trzeba wszystkie przepisy zebrac i tez cosik przygotowac:tak:

Witajcie, ja dosłownie na chwilkę, póxniej poczytam co u Was :tak:
Moja Mami wczoraj przyjechała i fajnie pogadalyśmy sobie troszkę, opowiedziała mi o swoich porodach ( jak rodziła brata,a potem mnie), heh miło było posłuchać :-)
A mnie wczoraj taki ból złapał pleców w okolicach lędźwiowych że nie mogłam wytrzymać - przy siadaniu czy wstawaniu, zginaniu się, podnoszeniu czegoś i td. Dzisiaj już troszkę lepiej ale jeszcze boli...:confused:
No i poranne mdłości też zaliczone :baffled:

Miłego dnia

Miło tak posłuchac jak mama opowiada, prawda? Ja też zawsze lubię słuchac tych opowieści:tak::-)
Mam nadzieję,że ból juz przeszedł i jest juz oki? Odpoczywaj dużo Kochana i nie przemęczaj się:tak:
Bershka - STO LAT, STO LAT :-D

witam dziewczyny..

BERESHKA;STO LATEK I SPELNIENIA MARZEN;SZCZESLIWEJ CIAZY I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA::STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM:::

agniesiak to staraj sie serduszkowac prosze na calego i za dwa tygodnie czekamy na tescik z dwoma kreseczkami..

paula ja tez juz posprzatalam i ide z dziecmi do miasta bo tam dzisiaj imprezka z okazji dnia dziecka dla dzieci to bede w domku dopiero wieczorkiem..nie sprzataj za duzo..

zycze wam dziewczyny milej soboty,pozdrawiam..

reklama
Do góry