reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
A ja jestem po dłuuuuuuugim spacerku śliczna pogoda i kupiłam synkowi fajowy kapelusik i czapke z daszkiem:-)

BERSHKA śliczne zdjęcia te nóżki rączki iiii chyba tam widziałam siusiaka:-Dsuper że synek zdrowo rośnie:tak:
MADZIA hmm widze po suwaczku że synek ma urodzinki:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA JAK NAJWIĘCEJ:-)
AGNIESZKA jak trzeba to idz do szpitala najlepiej byc pod obserwacja:tak:
PYSZCZKU miłej wizyty mamy;-)

reklama
A u nas od 11tej sie chmurzy, mam lenia, jestem spiaca bo Macio 3 razy do nas wedrowal w nocy...
Ale wplynela mi moja premia i jestem szczesliwa, bo narezcie wiem na czym stoje!!! No i moge robic male zakupki dla siebie i dzidzi :-)

A u nas od 11tej sie chmurzy, mam lenia, jestem spiaca bo Macio 3 razy do nas wedrowal w nocy...
Ale wplynela mi moja premia i jestem szczesliwa, bo narezcie wiem na czym stoje!!! No i moge robic male zakupki dla siebie i dzidzi :-)

u nas super pogoda jutro jak będzie tak samo to tez wybiore sie na spacerek:-)no i super ze premia wpłyneła teraz hop na zakupy:-)ja je kocham:-D

Witajcie ja już po pracy:tak:
Bershka piękny synek:tak:
Niech rośnie zdrowo:tak::-D
A mnie coś dziś jajnik kłuje..:baffled: może na owólkę?:confused:hm..
Jutro mąż wraca po południu to go dorwę..:-D

Synek zasnal przed 20ta i spokoj :)
Cmurzylo sie i chmurzylo a jak wyszlismy przed 18ta na spacer po meza to nawet pokropilo...Pewnie w nocy pokropi wiecej.
Jutro jedziemy odwiedzic rodzinke-nie widzielismy sie prawie rok czasu a mieszkamy ok 40km od siebie, az wstyd...

Ja chyba zmykam od kompa...Posiedze jeszcze z mezulkiem i postaram sie wczesniej polozyc spac-obiecuje to sobie od daaaawna, ale jakos nigd wyrobic sie nie moge przed 23...
Dobrej nocki kobietki! Udanych polowanek w pragniona plec dla tych co dalej panuja...

A u mnie była kumpela teraz na kawce chwile:-)
ROYANNA dobranoc:-)ps.mój o 21 zasnął;-)
AGNIESIAK jak tak mocno zakłuje ale tak porządnie i przestanie(bynajmiej u mnie tak było);-)

reklama
Do góry