reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki
KIKI gratuluje 3raz potwierdzonej dziewczynki :tak:
mowisz ze teraz ostro zabierasz sie za kupowanie rózowych ciuszkow:-D super, ciesze się bardzo!

Bershka ale dobrze ze z łozyskiem wszystko ok, ze dzidzius posprawdzany i wszystko wporzadku to najwazniejsze mozna spokojnie oddychnac prawda,,,, równiez gratuluje zdrowego chłopczyka:tak:;-) co do filmiku to ja robiłam tak ze ogladałam go na komputerze zatrzymałam jakis moment na stop i zrobiłam zdjecie cyfrowka z ktorej potem zdjecia wkleiłam do komputera i na BB :-)
to czekam na jakies fotki Twojego skarbka:tak:

Dziewczynki ja dzwonilam w poniedzialek do gina bo niepomagaly mi te leki dalej mam te twardniecia brzuszka w ciagu dnia, lekarze mowia ze do 6razy na dobe to wporzadku powyzej to juz cos nie tak a ja mam od 12-20razy dziennie i to nawet jak cały dzien leze....
kazał mi zwiekszyc leki i jak nie przejdzie to przyjsc w sobote na wizyte i położą mnie do szpitala sprawdzic czy wszystko wporzadku.... no i niestety nieczuje jakiejs strasznej poprawy dalej mam powyzej 12razy na dzien te twardnienia.... brzuszek twardnieje tak na pare sekund i puszcza.... nie czuje przy tym zadnego bolu tyle ze jest to takie nieprzyjemne... zastanawiam sie czy dzidzi sie wtedy nic nie dzieje przy takim spieciu brzucha....
dzwonilam do drugiego ginekologa u ktorego rodziłam Oliwerka mowi ze czasami sa to normalne objawy przebiegajacej ciazy ale jezeli nie sa za czeste... mam strasznego stresa przed jutrem bo szpital to dla mnie ostatecznosc bede wszystko robic byle tam nie trafic...
bershka Ty mowiłas ze tez masz takie twardniecia a ile razy na dzien?

wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam a zafasolkowanym GRATULUJE i zycze spokojnych 9miesiecy:tak:;-)

reklama
Bershka-sliczne fotki! To dudowne uczicie widziec tak dokladnie swoje malenstwo gdy ono jest jeszcze w brzuszku!!!

Bershka świetne zdjecia, i to jeszcze w kolorze udało Ci sie wgrac ekstra!!!!
niesamowite przezycie takie usg:tak:
buziaczki

Dzieki Bershka teraz to super wklejak zdjecia przy takim programie:tak:
wiesz niewiem chyba niedoczytałas bo miałam do Ciebie pytanie zerknij pare postów wyzej...

Agnieszka, doczytałam ale przy pisaniu posta zapomniałam odpisać :zawstydzona/y:przepraszam....

mam twardnienia brzucha teraz około 3 razy na dzien wiec nie panikuje ale w Twoim przypadku to bardzo dobrze ze lekarz chce Cie wziaść na obserwacje do szpitala. Sama bym sie zgłosiła na takie przebadanie.

Bershka no ja tak mam od dwóch tygodni... gdzies od 25tyg ciazy...
sama juz niewiem wszystko mam pozamykane jak narazie szyjka tez mi sie nieskraca..... zobaczymy jak jutro bedzie z szyjka po badaniu....
wiesz przy pierwszym dziecku bym sie niezastanawiala ale teraz jak juz mam Oliwerka to niemoge go zostawic tym bardziej ze nie mam za bardzo z kim.... staram sie myslec pozytywnie ze jutro lekarz powie ze nie musze isc...
dzieki za odpowiedz;-)

Skądś to znam ja też nie miałabym z kim zostawić mojego Oliwierka a swoją drogą mój Oliś ma 3latka i 8m-cy wiec podobnie do Twojego ;-)

Pamiętam, ze z Olisiem też miałam skurcze i to silne i lekarz jedynie zalecił mi no-spe ale ta mocniejsz a forte i wystarczyło :happy2::cool2:

reklama
witam..

agnieszka musisz byc dobrej mysli.wszystko bedzie dobrze,a jezeli bedziesz musiala do szpitala to tez nie tak zle,bedziesz pod obserwacja i bedziesz spokojniejsza..wszystko agnieszko bedzie dobrze,moze tylko dadza lekarstwa i do domku bedziesz mogla isc

bereshka moja corcia tez sie schowala krociutko sie pokazala..i zakryla buzie raczka jak twoj syneczek..sliczne te foteczki..a z tym cukrem mam nadzieje ze w poniedzialek beda dobre wyniki..

Do góry