reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no i nie wyszedł mi ten chleb ! nawet wiem gdzie błąd popełniłam :wściekła/y:

no nic, pierwsze koty za płoty

Dobranoc

Witam się juz prawie weekendowo:-p:-D
Zaraz wychodze do Filipka, ale tak jakos mi się dziś nie chce...
Mój M dziś do szkoły jedzie i jutro wraca.
Były przytulanki ale tak nie dokońca:zawstydzona/y: bo M po bardzo silnych lekach i same wiecie..eh:zawstydzona/y::-D No ale jutro nadrobimy:-D
__________________​

Witam

dziewczyny podpowiedźcie czy da się zrobić stop klatke z nagrania wideo z window media player i wkleić zdjecie ? :confused: ciemnogród pod tym względem jestem :baffled::nerd:

nie mam typowych zdjeć na DVD tylko samo video a skanera też nie posiadam :zawstydzona/y:

Witajcie o poranku :-)

Bershka to wspaniale że u synka wszystko w porządku! :tak::-) Cieszę się razem z Tobą! Ja kolejne usg też będę miała dopiero koło 20-22 tygodnia to połówkowe, więc też myślę że maluszek będzie dokładnie zbadany ;-) W sumie to jeszcze kilka tygodni, ale czas tak szybko leci !
Ale mi smaku narobiłaś z tym chlebem! Mmmmm taki świeży, cieplutki...mniam :-)

A ja dzisiaj Dziewczynki nie posiedze na BB bo moja Mami nas odwiedzi po południu i będzie nocować do jutra, więc muszę obiadek przygotować - wymyśliłam sobie rybkę po grecku na gorąco, a jeszcze przydałoby się dom ogarnąć i trochę się pouczyc na poniedziałkowe zaliczenie.

Więc miłego dnia wszystkim! Może zajrzę tylko póxniej Was poczytać co naskrobałyście :tak:

Dzień Dobry

Bershka- ale narobilas mi smaka na taki świeży , ciepły chlebek. Mniam mniam :)

A to że chlebek nie wyszedl to nic....tak jak piszesz pierwsze koty za płoty i do nastepnego udanego razu :)

Jesli chodzi o placz dziecka. To on moze mi takich scen nie robi ale wyje ak mąż do pracy wychodzi. Ma teraz faze na tatusia... i tylko tatusia. Ciągle w ciągu dnia o niego pyta, kaze mi dzwonic po tatusia itp.

Pyszczku czas tak szybko leci ze sie nie obejrzysz a bedziesz na Usg polówkowym

Witam bardzo serdecznie:-):-):-)!
Bereshka, gratuluje zdrowej dziecinki, ja też zawsze mam stracha jak idę na usg. U ciebie to juz bliżej końca, super.
A co do pieczenia chleba, to ja też chciałam sie zabrać, ale właśnie zawsze boje się takiego efektu jak u Ciebie. Moja znajoma piecze chleb w normalnym piekarniku elektrycznym i super jej wychodzi:-).

Dziendoberek!

Ja dzis tez dlugo nie posiedze, przynajmniej z ranka bo odwiedzi nas moja kuzynka-ale sie ciesze! Rzadko mamy gosci!

BERSHKA - ciesze sie, ze usg ok i siusiak zdrowy! Co do dziadkow-Maciej nie ma ich na miejscu wiec klopot mniejszy. Ale jak jeszdzimy do moich rodzicow nad morze, to ma tam i dziadkow i pradziadkow i zawsze jest problem z powrotem. Teraz bylismy ostatnio na majowce, a do tej pory co drugi dzien pyta mnie: dlaczego nie mozemy tam zamieszkac? Ja: gdzie? Macio: u dziadka Janka! A jak mowie po powrocie ze spacerku-fajnie byc w dmu, lubie nasze mieszkanko a Ty? To mi odpowiada: nie, ja lubie mieszkanko dziadka Janka. Dlaczego nie mozemy tam byc??

No i udało się skopiować po kilku próbach stop-klatki :-)
Nasz syneczek zakrył się raczkami i buzia zakryta, no to zrobi nam niespodziankę po porodzie ;-):-)

Miłego oglądania

siusiak :-)

Nóżka

reklama
Witam wszystkie dziewczynki.:-)

Bershka bardzo fajnie że z maluszkiem jest wszystko ok. Ja też zawsze mam zawsze stresa pred usg ale potem jak podejrzę dzidziusia to jestem duzo spokojniejsza. Ja teraz bede robić usg 2 czerwca i też mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Szkoda że z tą glukozą masz takie sensacje, ale nie ma co sie martwic na zapas może powtórny wynik bedzie lepszy. Ja robiłam na poczatku maja i wyszło mi 78 po wypiciu glukozy takze w normie.

Paula fajnie ze jestes w domku odpoczywaj i zbieraj siły, a badania małego napewno bedą ok.

Pyszczku rozumiem doskonale ze nie mozesz sie doczekać kolejnego usg ja w zasadzie też żyje od wizyty do wizyty.
DZIEWCZYNKI podpowiedzcie mi jak zrobic suwaczek?????????bo ja chyba jestem jakas "ciemna":baffled::baffled: i nie wiem jak!!!!!

Do góry