reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My juz wrocilismy z 1.5godzinnej wyprawy na plac zabaw. Niestety obawiam sie, ze moj maly zaraz zasnie i wieczor z glowy...Ale o dziwo potwm zasypia ok 22 i spi u siebie do rana! Do ok 7.30!

reklama
Czarodziejka, Patrysia czyli to standard to siusianie :baffled: ojj... Dokładnie tak jak Czarodziejko piszesz ja tez się staram nic na noc nie pić a i tak budzę się z bolącym pęcherzem! :confused: Tak jak Ty mialaś...I tak mi się wydaje że muszę całe wiadro wysiusiać a tu całe nic...no to ładnie, słyszałam że w ciąży się częściej sika ale że az tak..:baffled: Dzieki za odpowiedź na moje pytanko. Mam nadzieję że z moją szyjką tez wszystko ok :tak:

Pyszczek mi sie tez drzownica podoba:-)ja nie siusiam tak czesto jak Ty w sumie raz w nocy wstaje i ok 6znowu!!

Dziewczyny ja sie powoli zawijam...odezwe sie po powrocie!!3majcie kciuki aby lot byl pomyslny!!buziaki i milwgo weekendu zycze juz!!

Juz jest w podforach STYCZEŃ 2010:-D

Kurka wiecie co tydzień temu to normalnie sie dopinałąm i wogóle a mój M mówi że moja pupa się zrobiła taka inna i faktycznie ja się nie dopinam w spodniach tak jak wtedy ja normalnie spuchłam:szok:żeby tak szybko przytyć:szok:no fakt jem troszku inaczej ale nie aż tak bo ogólnie zawsze lubiałam sobie zjeść ale nie wiedziałam że w tej ciąży tak szybko wszystko pójdzie jak tak dalej bedzie to ja pod koniec ciąży bede wielka:szok:a wymioty narazie nie mam i dobrze bo z Dominisiem to już się zaczynały i apetytu tak nie miałąm ateraz:baffled:a no i jeszcze jedno odkąd teraz jestem w ciąży to za długo nie moge siedzieć np,przy kompie bo kręgosłup boli masakra ja nie iałam tak z synkiem a teraz ta ciąża jest inna i niedość że tak szybko tyje to jeszcze boli kręgosłup masakra jakaś:baffled:musze sobie dresy już kupić aby było mi wygodnie bo wszystko się mi wcina:baffled:

Witajcie babeczki!

Ja nadal siedze sobie na L4 i dobrze mi w domku :tak:
Dziś byliśmy z Kacperkiem u lekarza bo od jakiegoś czasu kaszle a ostatnio ten kaszel taki brzydki że bałam sie że coś na oskrzelach ma :-(na szczęście okazało się że w oskrzelach czysto a kaszel najprawdopodobniej alergiczny :baffled: mamy robić nebulizacje 4 razy dziennie, zleciła też badania: kał, mocz, morfologia, żelazo.
Zobaczymy jakie wyniki wyjdą bo już bardzo dawno nie miał robionych takich badań :confused:

Gosiu życzę Wam miłego weekendu w Londynie, spokojnego lotu, odpoczywajcie sobie :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki! :tak:

Witam się popołudniowo

Dziewczyny, usg 4D mam o 18.15 wiec zdam relacje wieczorkiem. Jeżlei będe miała zdjecia na płytce również oprócz filmiku to wrzuce pare. Pewnie buźka bedzie już wyraźna ;-):tak:

no a dzisiaj rano pojechałam robić tą krzywą cukrową. obciązenie 50g no i niestety będę mieć prawdopodobnie cukrzyce ciążową :-( norma po wypiciu jest 120 a mnie wyszło 160 :szok::confused::shocked2: jest mi bardzo przykro i smutno i nie wiedziałam, ze mnie sie takie coś może się trafić tym bardziej, ze z synkiem nie miałam takiego problemu. W poniedziałek mam powtórzyć badanie z 75g glukozy wynik będe mieć po 2 godzinach i wtedy jeżeli nie poprawi się dostanę z poradni diabetelogicznej glukometr i będe się kuć 6 razy dziennie :-:)-:)-:)-(

popytam się tego lekarza do którego idę dziś na usg o to i moze powie mi coś wiecej

buziaczki

reklama
BERSHKA witaj:-)o jeju oby to był mylny wynik i za drugim razem już lepiej wyszło:tak:kurcze a jak teraz okaże się że masz cukrzyce to oznacza że już do końca będziesz musiała robić sobie zastrzyki:confused:

Do góry