R
rouż
Gość
A ja wlasnie zagladam na moje konto i wsciekam sie, bo do 10go teoretycznie powinna wplynac mi premia za marzec, a dzis 12ty i nic!!! Kurcze, jak oni mnie wkurzaja z ta swoja nieterminowoscia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wlasnie zagladam na moje konto i wsciekam sie, bo do 10go teoretycznie powinna wplynac mi premia za marzec, a dzis 12ty i nic!!! Kurcze, jak oni mnie wkurzaja z ta swoja nieterminowoscia!
Czesc dziewczynki
jestem po wizycie mialam robione ktg na ktorym wyszło ze wszystko wporzadku tylko wiedzialam ze tak bedzie ze w czasie tego ktg niebedzie tego skorczu co mam…. wiec dalej lekarz niewie co mi jest….
dostsałam zwiekszona dawke fenoterol do 3X1 i isoptin 3×1 i zobaczymy….
rozmawialam z lekarka czy moze to byc od tego z edzidzia sie prezy i wystawia np glowe lub pupke i przez to mi brzuch twardnieje powiedziala ze tez tak moze byc a tymbardziej przy mojej szczuplej budowie ciala…..
szyjka zamknieta….
Boziu aby dotrwac do konca 8miesiaca a potem moge juz rodzic….
Usmiałam sie na ktg bo mala tak skakała ze lekarz niemog zriobic mi tego ktg i mowi w brzuchu to napewno jest dziewczynka jak Pani ma twardnienia to juz wogole jestem przekonany….. a ja mowie ze zgadł Pan a on ze nie zgadałem tylko tak jest……. mowie mu ze pierwsza ciaze mialam bezproblemowa a teraz non stop cos…a on sie smieje a pierwsza to napewno byl chlopczyk…. a ja tak A On no wiem…… i sie smiał mowi ze ta teoria sie sprawdza…
dziewczyny dzieki za kazda wasza wypowiedz jakos trzeba wytrzymac
buziaki
;-)
go-sienka tak mieszkam w polsce
A ja wlasnie robie pozny obiadek dla mezulka bo za pol godzinki powinien byc w dmku
Nie mialam natchnienia co zrobic, az w koncu wpadlam na pomysl salatki kebabowej i frytek-oczywiscie wszystko domowej roboty, mniam, mniam Ciesze sie, ze juz wracaja mi smaki