reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam i ja was dziewczyny przed poludniem..dzisiaj wizyta o 13.15 na d3..jestem ciekawa jak wyglada moja dzidzia..

patrysia to nieciekawa mialas noc,coz to urok naszych pociech..moze dzisiaj odespisz spokojnie..

royanna ale narobilas mi smaka ta salatka ,,pychotka musi byc ale ja mam diete zero tlustych potraw..poczekam do porodu i potem zrobie ta salatke..

madzia ja mam 26 tydziem i prawie wcale brzucha,wiec glowa do gory lekarz powiedzial ze dopuki z dzidzia ok i rosnie dzidzia to nie mam sie zamartwiac..jedne dziewczyny maja brzuszki inne nie...

gieoska u ciebie tez brzuszek jeszcze wyskczy..

czarodziejka jarzebinka agnieszka anufifi paula pyszczek i pozostale dziewczyny gdzie jestescie,cos dawno ptasiorka u nas nie bylo..ciekawe co u niej?margarita i ania wy tez cos malo do nas zagladacie..

reklama
Dzień dobry

Pyszczku czy Ty bronisz się w przyszłym roku ? Bo ja własnie tak, jestem na I roku mgr ale nie muszę oddawać jeszcze żadnej pracy, na razie tylko plan na zaliczenie ;-) studiuję Politologię dziennikarską na Uniwersytecie śląskim a Ty ?

Madziu, Royanna ma racje to indywidualna sprawa. Ja długo nie miałam brzucha nawet w 17 tyg. Lekarz też się martwił ale tak jak mówi Kiki póki dziecko dobrze się rozwija nie robią z tego większego problemu.Mnie brzuchol wybiło ok 20tyg.

dzisiaj robię śląskie danie obiadowe ;-) kupiłam miesko już ubite wołowe na roladki, do tego kluski śląskie i modra kapustka, która już się dusi :-):tak: ale mam już smaka.

Miłego dnia u nas piękna pogoda w Tychach :-)

Royanna a Ty kiedy masz usg kolejne, przypomnij mi ? moze już coś będzie widać ;-)

Lekarz powiedzial aby przyjsc po 20 tyg, wiec to wypadnie jakos za 1.5 miesiaca, poczatek lipca. Mysle, ze bedzie juz widac, jesli malenstwo sie nie zasloni:-)
Kurcze, tylko bedzie to drogie usg, ok 350zl, bo z dokladnym badaniem serduszka i 3d. Teraz placilam 150zl. Fakt, ze robia je najlepsi specjalisci w Szczecinie, ale troche to kosztuje...

Royankka faktycznie dorgie to usg bedzie:-(ja za swoje 3d zaplace 150zl i tez dopiero bede je miec na poczatku lipca wiec razem czekamy na ten moment..oby dzidzia sie ujawnila:-)

reklama
Do góry