reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bo u mnie to było tak że w sobote serduszkowaliśmy a potem juz tak normalnie z wytryskiem we wtorek rano bo nie chciałąm aby na dni płodne się osłąbiły no i teraz masz owulka się przesunełą a teraz wiem dlaczeko w 13 dc a nie 15dc bo ja mam jednak cykle 26 dniowe a nie 28 i dlatego:sorry2:
BERSHKA możesz przypomnieć ile ty serduszkowałąś dni przed owulką:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
GIEOSKA a jak u ciebie było ze serduszkowaniem w owulke także bo jak tak to musi kurka chłopak wyjść:dry:a tak wogóle mówie wam mojego szwagra żona była cała spuchła krosty itd.a ma synka a nie dziewczynke co po wyglądzie można było powiedzieć że dziewuszka ale jednak okazało się że mają małego Jasia:tak:

mi tez sie wydaje ze te wypryski na twarzy i zmiany to tylko takie przepowiednie naszych babci,co ma byc to bedzie bez roznicy czy jest pikielek na twarzy czy nie..

ja jutro koncze 25 tyd i schudlam 7 kg ale ostatnio po szpitalu przytylam kilogram i bardzo sie ciesze z tego kilograma..

mi tez sie wydaje ze te wypryski na twarzy i zmiany to tylko takie przepowiednie naszych babci,co ma byc to bedzie bez roznicy czy jest pikielek na twarzy czy nie..

ja jutro koncze 25 tyd i schudlam 7 kg ale ostatnio po szpitalu przytylam kilogram i bardzo sie ciesze z tego kilograma..

jeżeli chodzi o te krostki to u mnie tez sie nie sprawdziło. W ciaży z synkiem wyglądałam okropnie nawet własnie wszyscy mówili że bedzie dziewczynka. natomiast teraz mam idealną cere nawet jednej krsotki, takze nie ma reguły.

Kiki najwazniejsze że mała rozwija sie prawidłowo, ale 7 kg to duzo takze bierz sie za "objadanie" bo niedługo nie bedzie Cie widać:-D

okruszynko ja tez w poprzednich 3 ciazach nie wygladalam za ciekawie i mam 3 synow..tym razem mowia ze ciaza dodala mi urody ze powinnam ciagle chodzic w ciazy a ponoc ma byc dziewczynka..to ciekawa jestem sama czy urodzi sie dziewczynka?objadac nie moge sie zabardzo mam diete wiec nic na moj apetyt.juz zoladeczek mam skurczony ze nawet nie czuje glodu..

okruszynko ja tez w poprzednich 3 ciazach nie wygladalam za ciekawie i mam 3 synow..tym razem mowia ze ciaza dodala mi urody ze powinnam ciagle chodzic w ciazy a ponoc ma byc dziewczynka..to ciekawa jestem sama czy urodzi sie dziewczynka?objadac nie moge sie zabardzo mam diete wiec nic na moj apetyt.juz zoladeczek mam skurczony ze nawet nie czuje glodu..

dla ciebie to w sumie dobrze że nie bedziesz miała dużo roboty po porodzie;-)tylko kurcze na małej się to nie odbije a ile ma teraz czy lekarz mówi że dobrze waży na wiek ciąży,a na pewno córeczka bedzie już potwierdzona no ale wiem co masz na mysli ja mam jednego synka a już mam myśli że tylko chłopcy mi dani są a ty masz trzech to się nie dziwie że ci tak nie zabardzo do uwierzenia córeczki ale jednak jest i ciesz się malutką:tak::-)

Czesc dziewczynki

mam do was pytanie a najlepiej do Tych ktore sa mniejwiecej w tym samym tygodniu co ja KIKI, Bersha, okruszynka macie twardnienia brzucha bo mi dosc czesto sie zdarzaja wczoraj naliczyłam nawet 18razy na dzien a wsumie cały czas lezałam i zastanawiam sie czy to twardnienia czy dzidzia sie tak napina..... bo wiecie chodzi mi o takie stwardnienie brzucha ze robi sie jak piłka twardy....
strasznie sie boje bo mam juz leki przeciw skorcza biore je a nadal to paskudztwo jest.... dzzwonilam do lekarza powiedzial ze po tych lekach niepowinnam miec juz tego i ze mam jutro przyjechac zrobia mi ktg, tak sie boje.....
napiszcie cos bo do jutra niewytrzymam...

Czesc dziewczynki

mam do was pytanie a najlepiej do Tych ktore sa mniejwiecej w tym samym tygodniu co ja KIKI, Bersha, okruszynka macie twardnienia brzucha bo mi dosc czesto sie zdarzaja wczoraj naliczyłam nawet 18razy na dzien a wsumie cały czas lezałam i zastanawiam sie czy to twardnienia czy dzidzia sie tak napina..... bo wiecie chodzi mi o takie stwardnienie brzucha ze robi sie jak piłka twardy....
strasznie sie boje bo mam juz leki przeciw skorcza biore je a nadal to paskudztwo jest.... dzzwonilam do lekarza powiedzial ze po tych lekach niepowinnam miec juz tego i ze mam jutro przyjechac zrobia mi ktg, tak sie boje.....
napiszcie cos bo do jutra niewytrzymam...

kochana to są skórcze przepowiadające no chyba że są mocniejsze i bardziej regularne co dobrze że jutro jedziesz oby malutka nie chciała za szybko wyjść:sorry2:śliczne imie:-)

reklama
Patrysia dziekuje za odpowiedz, tez mam nadzieje ze to tylko przepowiadajace ale jakos niemoge sobie przypomniec czy przy pierwszym tez tak miałam je wczesnie.... strasznie panikuje bo niechce jeszcze rodzic... a najgorsze ze po tych lekach ; fenoterol, isoptin dalej to twardnienie jest a lekarz mowił z eniepowinno juz byc..... mam tylko nadzieje ze moze to dzidzia sie prezy a ja czuje to tak mocno jak twardnienie.... mam na dzieje ze na ktg to juz sie dowiem co sie dzieje...

co do imienia to dziekuje;-)- sa rózne opinie nie zawsze pozytywne...

Do góry