reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
u mnie pomysl z nowym misiem nie przejdzie bo Maja ma tyle musiow ze sama w lozku sie nie miesci hehe...

DZIEWCZYNY ODPOWIEDZCIE MI NA MOJE PYTANKO PLIZZ!!

BERSHKA super sukienka:-)ja tez kupie ale juz bardziej sweterki tuniki na brzuszek bo mi wyskoczy bardziej tak na września;-)
ANUFIFI świetny pomysł:-) ale u mnie to problem z tym że się budzi bo spać to śpi sam a budzi się często chodz ostatnio do 3-4 razy ale jednak a żeby jakoś przekupić to za mały nie zrozumie mnie:baffled::-(

no i jeszcze sposób który po dzis dzień u mnie najlepszym sposobem.....czytanie bajek , aż słysze u jednego dojenie smoka u drugiego niemal chrapanie...:):):):):)....

no włąsnie przede mna oduczanie od smoka i zobaczymy jaka mądra będe :):):) z Filipem nie było problemu bo nie miał nigdy smoczka , ale Tomuś bez Ikeowskiej pieluchy i smoka nie wiem czy zaśnie :(:(

U mnie to ze smokiem nie mam problemu poporostu wyjełam i schowałam do szafki i juz no ale robie jeden błąd a to dlatego bo już jestem wykończona nocnym wstawaniem co daje na noc smoka:-(bo on nawet potrafił tak co 1-2 godziny sie budzić:wściekła/y:a tak to ma tego smoka co jest w miare ok co jak pisałam tak co już 4-3 godziny się budzi:tak:

reklama
ANUFIFI no u mnie to właśnie jest ok bo na dniu bez smoka i jak już zaśnie na dniu to też bez smoka no a jak do spania to mleczko i by zasnął ale ja mu daje smoka bo wiem że nie będzie sie tak budzić co ogólnie by nie musiał go mieć bo jak patrze to on śpiąc też go ma szmyrgnięte tylko jak sie przebudzi to wiem że ten smok i go dam co szybciej zaśnie co tak szczerze go nawet nie bierze tylko czasem jak ma go w zasięgu ręki co w sumie powinnam wogóle mu go nie dawać ale kurna tak wiem że z nim lepiej zaśnie już sama nie wiem hmm sprubuje dziś go połozyc bez i zobacze jak zaareguje:tak:

Do góry