reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja narazie zmykam. Zajrze pozniej. Czekaja mnie porzadki w calym domu. Dobrze, ze mam malego pomocnika-prznajmniej pomoze poscierac kurze i odkurzac ;)

reklama
okruszynka - a to mnie zaskoczyłas tym ze przy posladkowym tez kaza rądzic:szok: dobrze ze moj lekarz odrazu mnie poinformował ze jak co zrobi mi cesarke ....
a powiedz to twoja druga ciąza? bo niemasz suwaczków......
jak druga to planowałas płec ...

Witam avani;-) i powodzenia!

Witam wszystkie kobietki

Agnieszko tak to moja druga ciaza. Synek w lipcu kończy 5 lat. urodził sie naturalnie, wazył 3720 i mierzono mnie tym cyrklem czy dam rade sama urodzić więc myślę że ominał by mnie ten posladkowy poród bo w tej ciazy przytyłam jak narazie duzo mniej niz w pierwszej. Planowałam płec i do tej pory boje sie do końca uwierzyć że się udało ale M krzyczy na mnie bo ja zawsze byłam taki niedowiarek:-)

Bereshka bardzo ładnie wygladasz w zasadzie tez tylko brzusio a reszta nie rosnie:-):-) Też duzo chynba nie przytyłaś?

Patrysia dwa dni przed owulacją też jest szansa na dziewczynkę !!!!!1:-):-)

No jak tak piszecie że też jest szansa na dziewczynke jak serduszkowanie było 2 dni przed owulka to mam większą nadzieję;-)no ale co puki i z synka tez bedę się cieszyć :tak:

Witam Was serdecznie, ciesze sie ze jakos mnie zaakceptowalyscie:tak:Mam nadzieje ze moge sobie z Wami pogawedzic:tak:
Patrysia to ja zycze tej coreczki upragnionej:tak:
Madziu tak mówią, ze na chłopca nie ma się wyprysków etc wiec u mnie się sprawdza, dzięki :tak:

Ja mam podobno synka w brzuszku ale niestety wypryski na twarzy sa:wściekła/y:

tylko u mnie nie jest problem ze spaniem w dzień, :no::wściekła/y: u nas jest problem z tym, ze Oli z nami śpi w nocy :zawstydzona/y::-(

U nas jest ten sam problem, ostatnio codziennie wertowany!! Oliczek spi z nami od urodzenia, bo latwiej mi bylo bo do 2 r zycia byl na cycu, teraz ma 2 i 4 m urzadzilismy mu pokoik, kupilismy nowe lozko ale niestety nie chce w nim spac, mowi ze sie boi sam spac, ostatnio wpadl w taki placz ze i ja sie poplakalam wiec wzielam go do nas do sypialni!!! Jejku u nas chyba Olis bedzie z nami spal jeszcze kupe lat jak tak dalej pojdzie:-p:wściekła/y:

WIELKIE GRATULACJE PATRYŚKA.:tak:
oli a w jakie dni cyklu poczeło sie wasze dzieciątko.i ile trwa twoj cykl.bo ja też córe planuje:confused:
Oj kochana wlasnie u mnie problem z tymi dniami bo mam bardzo nieregularny okres:angry:Dlatego nastapila pomysla w obliczeniach:-pMoja wina jestem jakos niedoswiadczona w ta strone, nastepnym razem, to bede mierzyla temperature, i tak dalej...dlatego jestem tu z Wami, zeby sie czegos nauczy, bo widocznie to co poczytalam bylo za malo:no:

Bershka cudnie wygladasz w tej sukni, no i z brzusiem oczywiscie:tak:

Pozdrawiam i zycze milego dnia:tak::-)

Okruszynko, wyglądam jakbym dużo nie przytyła ale jednak 9+ jest:dry:

To Ci powiem że ne widać tych 9+ nie powiedziałabym nigdy w zyciu.:tak:
Ale ja z synkiem miałam to samo przybyło mi 15 kg a jak komus mówiłam to sie pukali w głowę bo tego nie było widać chyba miałam duzo wody bo bardzo szybko wróciłam do formy. Narazie mam 4+ ale brzuszek całkiem spory.:-)

reklama
Do góry