reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuje dziewczyny za miłe komplementy :-)

Witam się poniedziałkowo

Gosiu jesteś zadowolona z tych ciuszków zakupionych na allegro ?

Mój synek te z śpi z nami i nie wiem jak go tego oduczyć :no:

Wiesz Anufifi, my nie mowimy Maciusiowi, ze mam w brzuszku dzidziusia bo on zaraz zasypalby mnie wnikliwymi pytaniami, mowimy, ze bedziemy miec kiedys dzidziusia, ale on bardzo sie cieszy...Ale moze faktycznie czuje sie podswiadomie zagrozony...
Wczoraj wieczorkiem mnie rozbawil i wzruszyl. Zobaczyl, ze pizamka robi sie przykrotka i pyta dlaczego, wiec odp, ze je duzo kaszy i rosnie, i trzeba bedzie kupic druga pizamke. A on sam od siebie stwierdzil: a ta mala, bedzie dla malego dzidziusia... Ja zapne mu pampersa, zaloze body, koszulke, spodnie i skarpetki...Wiec pytam co potem z tym dzidziusiem ubranym w pizamke-o on, ze pojdziemy z nim na pacer w wozku :) Potem mowie do niego: jak bedziemy mie dzidziusia bede miec 2 Skarby najdrozsze. Macio pyta: jakie sarby? ja mowie: Ciebie i dzidzie. Macio chwile pomyslal i z usmiechem powiedzial: a teraz, narazie jestem tylko, i masz tylko jednego Skarba! Az mi lzy w oczach stanely ze wzruszenia :)

Witam kobietki, któraś brała duphaston z was. Jakieś dolegliwości po nim?

Tak w ogóle wybiłam M z głowy Maksymiliana i próbuje go przekonać do Dariusza:-)

Niunius ja bralam dupka i nie mialam zadnych dolegliwosci oprocz braku przytulanek:-)ale juz nie biore na szczescie:-)

Dziękuje dziewczyny za miłe komplementy :-)

Witam się poniedziałkowo

Gosiu jesteś zadowolona z tych ciuszków zakupionych na allegro ?

Mój synek te z śpi z nami i nie wiem jak go tego oduczyć :no:

Jestem bardzo zadowolona z tych zakupow na allegro tylko do tych tunik musze sobie leginsy dokupic bo one siegaja do pol uda wiec takie mini sukienki ale sa rewelacyjne:-)a czemu pytasz tez chcesz sobie kupic??A Ty gdzie kupilas sobie ta sukienke co mialas na chrzcinach??

reklama
Dzięki kobitki.
Od jutra, raz dziennie niby magiczna tabletka.
Poczekamy, zobaczymy.

Miłego dnia
7c23a47ccc63566e4cb82e60a8110f1a_7156.jpg

Do góry