reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie dziewuszki ja tu sie niie chce wymadrzac ale mysle ze to spanie to kwestia konsekwencji....
nasze dzieciaki od początku spały w swoich łózeczkach i tylko w wyjątkowych sytuacjach z nami , ale nawet jak był problem z zasnieciem to zasypiali u nas a potem przenosiłam do łózeczka....i przyznam ze nie miałam nigdy problemu zeby jakoś specjalnie chciały spac z nami ...ale to moze własnie dlatego ze ja jestem przeciwniczka spaniaz rodzicami ze wzgledów zdrowotnych , bezpieczeństwa i przede wszystkim higienicznych ....

reklama
Bershka piszesz ze na chlopcanie ma sie zadnych wypryskow a ja wlasnie jestem wysypana na buzce wiec uwazam ze bedzie druga babeczka ale tak poza tym dobrze wygladam..jednak ludze sie ze bedzie chlop!!:-)

Bershka niestety od tej mojej sprzedawczyni nie kupisz juz tej sukienki bo jak ja kupowalam to ona pisala ze juz nie ma ale mozesz jej spytac poza tym inni sprzedawcy na allegro mieli te sukienki tez po 30zl:-)

chciałam sobie ta kupić NOWA przewiewna sukienka BAWEŁNA rozm. L (628245219) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie co u nas ta poczta mnie rozwala. Jestem w domu cały dzień a awizo mi dostarczają do skrzynki !! :wściekła/y: nie chce się im latać na 2 piętro z paczkami

Wiecie dziewuszki ja tu sie niie chce wymadrzac ale mysle ze to spanie to kwestia konsekwencji....
nasze dzieciaki od początku spały w swoich łózeczkach i tylko w wyjątkowych sytuacjach z nami , ale nawet jak był problem z zasnieciem to zasypiali u nas a potem przenosiłam do łózeczka....i przyznam ze nie miałam nigdy problemu zeby jakoś specjalnie chciały spac z nami ...ale to moze własnie dlatego ze ja jestem przeciwniczka spaniaz rodzicami ze wzgledów zdrowotnych , bezpieczeństwa i przede wszystkim higienicznych ....

masz Anufifi całkowita rację, tez tak myślę i tak postępowałam ale co za czort mnie pokusił :zawstydzona/y:

dziewczyny a ja mam takie pytanko i mam nadzieje ze mi odopwiecie bo macie wieksze dostawczenie w tym niz ja:
chodz o to ile kaski dostane jak pojde na zwolnienieL4 i ile dostane potem na maciezynskie:
-od pazdziernika 2008do konca marca mialam umowe na pol etatu na 600zl bruuto od 1kwietnia 2009mam umowe na 2200netto mozecie mi obliczyc ile dostane na L4 a ile na maciezynskim??chce pracowac min do konca czerwca max do konca lipca...i czy to prawda ze jak ktos pracuje na min na pol etatu to zus mu podciaga to min z pol etatu do min z calego etatu??Czy po maciezynskim jak pojde na wychowawcze(bo nie wyobrazam sobe zostawiac 5mczne dziecko w zlobku)to czy tez jakas kase dostane z zusu??

Bershka z tymi awizami to czesta sprawa.....Beti tez mi kiedys pisała ze tak miała ... a ja kiedys skarge na listonosza składałm....bo notorycznie tak robił a ja wtedy w domu siedziałam

Gosiu ja nie wiemjak to sie oblicza

Anufifi chyba tez złoze dzisiaj skargę, ciezko mi stać z brzuchem w kolejce a jak wiecie u nas nie przepuszcza się kobiet w ciązy na poczcie. Można jeszcze op... dostac :-(

reklama
Bershka niestety tak maja ci listonosze..ja mieszkam w domu wiec po schodach nie musi latac listonosz i zawsze w domu ktos jest a ile razy zostawiali awizo tez skladalam skargi na nich i teraz kazda przesyla jest dostarczana bez zarzutu!!
Ta sukienka co dalas jest troche inna od mojej moja ma jeszze wyszyte sprzodu kwiatki:-)

Aniu daj te sposoby na oduczenie malucha spania z niam??

Do góry