reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja sie pogubilam w wyliczaniu owulki ale mam nadzieje, ze wcelowalamw coreczke :) Ale jak bedzie synek to tez sie uciesze, choc pewnie chwile potrwa zanim sie oswoje z ta mysla...Ale najwazniejsze, aby byly zdrowe nasze fasolinki!!!

reklama
Witam

zaraz Was poczytam

Póki co zdjęcia zaległe z brzusiem :-) chrzciny mojej Anusi, bratanicy, jestem chrzestną od wczoraj :-);-)

no i poczytałam...

Anufifi dziękuje skarbie a Tobie życze żeby sen się spełnił

Paula Kochana !! Tulę Cię mocno.... mam nadzieje, ze ból szybko minie i zaczniesz znowu starać się o dzidziusia

Avani witaj

Oli fajnie Cię tu widzieć

Bershka ale Ty pięknie wygladasz

Brzusio istne cudo i tak Ci z nim ładnie:)))))

Patrysia86 dlaczego uwazasz ze 2 dni przed owulka bedzie synek?
Jest szansa na dziewczynkę!!!! Jesli jeszcze przed ostatnim serduszkiem "czesto" wspolzyliscie (co jak wiemy oslabia plemniorki) to jest spora szansa na córę.
Więc trzymam kciuki

Dobranoc Laseczki

hej dziewczyny!!

paula kochana tak strasznie mi przykro:-(w ktorym tyg ciaza obumarla??mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i znowu dolaczysz do naszego grona!!Trzymaj sie mocno!!

Bershka sliczny brzusio w ogole slicznie Ci w ciazy:-)

avani witaj w naszym gronie!!

Pozdrawiam reszte dziewczyn!!

Witajcie Kobietki!

Bershka- naprawde sliczny masz ten brzusio i uroczo z nim wygladsz :):tak:

U nas za oknem zachmurzone niebo, ale narazie nie pada. Ja jestem zmeczona, bo nasz Macio od tygodnia systematycznie w nocy do nas przychodzi, i to po kilka razy. Jak zasnie i maz go wyniesie to maly wraca jak bumerang:-(, juz jestem tym zmeczona. Nie wiem jak temu zaradzic...A juz spal sobie cale nocki sam u siebie...

Royanna ...a może Maciuś wiedząc , że w brzuszku masz dzidzie czuje sie troszkę zagrozony .... jest zazdrosny i chce byc bliżej ....do nas jak sie jeden wpakuje drugi leci jak torpeda ....w efekcie śpimy czasem w 4 choc to rzadkosc bo ja jeestem przeciwniczką spania z dziecmi ....ale lubie to od czasu do czasu choć wtedy śpie wisząc na rogu łóżka

reklama
Witam kobietki, któraś brała duphaston z was. Jakieś dolegliwości po nim?

Tak w ogóle wybiłam M z głowy Maksymiliana i próbuje go przekonać do Dariusza:-)

Do góry