reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanna dzieci są przekochane i przemądre i mysle że Macius moze usłyszał oo tym że dzidiza będzie albo naprawde czuje ,,,ja w to wierze ze dzieci takie sytuacje wyczuwają ....

reklama
Ja również witam poniedziałkowo:-).
Bereshka, super sukienka, no i w ogóle ładnie wyglądasz. Mówią, że jak się ma chłopca w brzuszku to poprostu wygląda się kwitnąco, a Ty jesteś tego przykładem.
U mnie wekend przeleciał szybko, odpoczęłam i przede wszystkim temat płci mojego dziecka odszedł.
Teraz poprostu ciesze się ciążą.:-)

Madzia i tak trzymac:-)

Royannka
moja Maja wie ze bedzie miec rodzenstwo bo jak zrobilismy pierwsze usg i jej pokazalismy i mowimy do niej"to jest Twoj brat lub siostra" to ona potem latala z tym zdjeciem usg i mowila "bat,sustra"(Bo ona jeszcze tak wyraznie moe mowi) i jak chcielismy powiedziec rodzinie o ciazy to Maja dostala zdjecie i poleciala z krzykiem do mojch rodzicow mowiac"pats bat,sustra"...ostatnio mowi do mnie "dasz bata" hehe i jak sie jej pytamy czy bedzie siostra czy brak to mowi"bat"

Madziu tak mówią, ze na chłopca nie ma się wyprysków etc wiec u mnie się sprawdza, dzięki :tak:

Gosiu moją sukienkę z chrzcin kupiłam w Camaieu ale faktycznie chciałabym sobie kupić sukienkę od tej samej sprzedawczyni na allegro co Ty, białego koloru.

Bershka moja Maja tez spi w dzien i to nawet 3godz ale ja jej narazie nie bede odzwyczajac!!

tylko u mnie nie jest problem ze spaniem w dzień, bo Oli w domu nie śpi jedynie w przedszkolu bo jest mus leżakowania :no::wściekła/y: u nas jest problem z tym, ze Oli z nami śpi w nocy :zawstydzona/y::-(

DZIEŃ DOBRY:-)
Witam

zaraz Was poczytam

Póki co zdjęcia zaległe z brzusiem :-) chrzciny mojej Anusi, bratanicy, jestem chrzestną od wczoraj :-);-)

gratuluje chrześniaczki:-)no i BERSHKA kwitniesz kwitniesz:tak:brzusio słodki:-)

Wiesz Anufifi, my nie mowimy Maciusiowi, ze mam w brzuszku dzidziusia bo on zaraz zasypalby mnie wnikliwymi pytaniami, mowimy, ze bedziemy miec kiedys dzidziusia, ale on bardzo sie cieszy...Ale moze faktycznie czuje sie podswiadomie zagrozony...
Wczoraj wieczorkiem mnie rozbawil i wzruszyl. Zobaczyl, ze pizamka robi sie przykrotka i pyta dlaczego, wiec odp, ze je duzo kaszy i rosnie, i trzeba bedzie kupic druga pizamke. A on sam od siebie stwierdzil: a ta mala, bedzie dla malego dzidziusia... Ja zapne mu pampersa, zaloze body, koszulke, spodnie i skarpetki...Wiec pytam co potem z tym dzidziusiem ubranym w pizamke-o on, ze pojdziemy z nim na pacer w wozku :) Potem mowie do niego: jak bedziemy mie dzidziusia bede miec 2 Skarby najdrozsze. Macio pyta: jakie sarby? ja mowie: Ciebie i dzidzie. Macio chwile pomyslal i z usmiechem powiedzial: a teraz, narazie jestem tylko, i masz tylko jednego Skarba! Az mi lzy w oczach stanely ze wzruszenia :)

Madzia i tak trzymac:-)

Royannka moja Maja wie ze bedzie miec rodzenstwo bo jak zrobilismy pierwsze usg i jej pokazalismy i mowimy do niej"to jest Twoj brat lub siostra" to ona potem latala z tym zdjeciem usg i mowila "bat,sustra"(Bo ona jeszcze tak wyraznie moe mowi) i jak chcielismy powiedziec rodzinie o ciazy to Maja dostala zdjecie i poleciala z krzykiem do mojch rodzicow mowiac"pats bat,sustra"...ostatnio mowi do mnie "dasz bata" hehe i jak sie jej pytamy czy bedzie siostra czy brak to mowi"bat"

oj jak słodko wasze dzieciaczki mówią:-)ciekawe jak mój synek zaareguje bo on ma 1.7 miesiący co chyba za wiele nie zrozumie ale zobaczymy;-)a tak wogóle nasz synek śpi sam w łóżku bo łóżeczko to już od pół roku odpada bo nie lubi w nim spać za ciasno co teraz śpi w łóżku ale sam tylko my tez w jego pokoju mamy łóżko co śpimy obok a dlatego bo często budzi się w nocy bo a to pić a to tamto i te ząbki co narazie ja już przyzwyczajona do częstego wstawania jak przy noworodku no cóż jak trzeba to trzeba mam nadzieję że szybo to minie:tak:

tylko u mnie nie jest problem ze spaniem w dzień, bo Oli w domu nie śpi jedynie w przedszkolu bo jest mus leżakowania :no::wściekła/y: u nas jest problem z tym, ze Oli z nami śpi w nocy :zawstydzona/y::-(

a ile ma lat synek,ach wiecie może to głupie ale się troche pocieszyłam że nie tylko ja mam problemy ze spaniem synka bo myślałam że tylko tak mój chce spać z nami bo tak był wcześniej tak od miesiąca śpi w łóżku sam i wiecie że się budzi:zawstydzona/y:;-)

Maja tez spi z nami w pokoju bo do niedawna bardzo niespokojnie spala i plakala przez sen ale teraz jest juz poprawa wiec tez bedziemy musieli sie rozstac z nia na noc...i nie wiem jak to zrobic!!

Bershka niestety od tej mojej sprzedawczyni nie kupisz juz tej sukienki bo jak ja kupowalam to ona pisala ze juz nie ma ale mozesz jej spytac poza tym inni sprzedawcy na allegro mieli te sukienki tez po 30zl:-)

reklama
Patrysiu nasz synek ma 3 latka i 7 m-cy
problem w tym, ze On zawsze spał sma ale odkąd mieszkamy sami i mamy duza sypialnie sama to zanidbałam i pozwalałam mu spac z nami i tak zostało :wściekła/y:

musze się za to zabrać ;-):-)

Do góry