anufifi
tęsknię...
Royanna dzieci są przekochane i przemądre i mysle że Macius moze usłyszał oo tym że dzidiza będzie albo naprawde czuje ,,,ja w to wierze ze dzieci takie sytuacje wyczuwają ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bershka moja Maja tez spi w dzien i to nawet 3godz ale ja jej narazie nie bede odzwyczajac!!
Wiesz Anufifi, my nie mowimy Maciusiowi, ze mam w brzuszku dzidziusia bo on zaraz zasypalby mnie wnikliwymi pytaniami, mowimy, ze bedziemy miec kiedys dzidziusia, ale on bardzo sie cieszy...Ale moze faktycznie czuje sie podswiadomie zagrozony...
Wczoraj wieczorkiem mnie rozbawil i wzruszyl. Zobaczyl, ze pizamka robi sie przykrotka i pyta dlaczego, wiec odp, ze je duzo kaszy i rosnie, i trzeba bedzie kupic druga pizamke. A on sam od siebie stwierdzil: a ta mala, bedzie dla malego dzidziusia... Ja zapne mu pampersa, zaloze body, koszulke, spodnie i skarpetki...Wiec pytam co potem z tym dzidziusiem ubranym w pizamke-o on, ze pojdziemy z nim na pacer w wozku Potem mowie do niego: jak bedziemy mie dzidziusia bede miec 2 Skarby najdrozsze. Macio pyta: jakie sarby? ja mowie: Ciebie i dzidzie. Macio chwile pomyslal i z usmiechem powiedzial: a teraz, narazie jestem tylko, i masz tylko jednego Skarba! Az mi lzy w oczach stanely ze wzruszenia
Madzia i tak trzymac:-)
Royannka moja Maja wie ze bedzie miec rodzenstwo bo jak zrobilismy pierwsze usg i jej pokazalismy i mowimy do niej"to jest Twoj brat lub siostra" to ona potem latala z tym zdjeciem usg i mowila "bat,sustra"(Bo ona jeszcze tak wyraznie moe mowi) i jak chcielismy powiedziec rodzinie o ciazy to Maja dostala zdjecie i poleciala z krzykiem do mojch rodzicow mowiac"pats bat,sustra"...ostatnio mowi do mnie "dasz bata" hehe i jak sie jej pytamy czy bedzie siostra czy brak to mowi"bat"
problem z tym, ze Oli z nami śpi w nocy :-(
tylko u mnie nie jest problem ze spaniem w dzień, bo Oli w domu nie śpi jedynie w przedszkolu bo jest mus leżakowania u nas jest problem z tym, ze Oli z nami śpi w nocy :-(